...-голяма площ. Той е перфектно адаптиран към континенталния климат и каменистата почва. Въвеждането на този сорт в Испания се приписва на мосарабите. Без наличието на писмени свидетелства, се смята, че произходът на това отглеждане в този район датира от XI век, по времето на царуването на Алфонсо VI, съвпадащо с повторното заселване, също от мосараби, на басейна на река Дуеро.
...Еднокомпонентни цилиндрични коркови тапи, с порите "лентицели" запълнени с корков прах, получен от обработката на естествените тапи, водоразтворимо лепило и естествена смола. Произведени от 100% естествени коркови плочи отИспания и Португалия.
Запълненият тапи притежава отлични качества на естествения тапи, съчетани с добър визуален вид и по-конкурентна цена.
Те са добро решение за вина с умерено и кратко отлежаване. Млади вина, които не изискват отлежаване в бутилка.
... като аперитив с фоа гра, сини сирена, пастети и морунски пайове. Също така с десерти, пионони, сладкарски изделия, торти и каталонска крема.
Anchurón се намира в испанската провинция Гранада. Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна височина от 1000 метра над морското равнище, поради което принадлежи на Висока Андалусия. Процесите на производство съчетават испанската традиция с последните технологични напредъци, възобновяеми енергийни ресурси и практики, уважителни към околната среда.
...Вино за аперитив, препоръчва се да се сервира много, много студено, между 3º и 5º по Целзий, фрапе или гласе. Препоръчва се да се комбинира с морски дарове, риби от скали и мариновани риби, сини сирена и всякакви видове пастети и десерти.
Произход: Вини от Земята на Кастилия и Леон
Сорт: Вердехо - натурален сладък
Година: 2019
Отлежаване: Изработено от 100% вердехо, с контролирана ферментация и спиране на 9º алкохол
Дегустационни бележки: Цвят слонова кост. Чисто, с висок ароматен профил и отлично обем в устата.
...Това вино е резултат от нежното пресоване на селекция от нашите най-добри органични темпранильо грозде, събрано ръчно в нашия лозов масив Ел Алто де Миндиарте.
Винен тип: Розе. Органично
Произход: D.O.Ca. Риоха
Сорт грозде: 100% Темпранильо
Земеделие: Органично земеделие
Почва: калциеви мергели
Беритба: Ръчно. Октомври 2019
Първи реколта: 2018
Брой произведени бутилки: 3.000
Размер на бутилката: 0,75л...
...Чили е дълго зелено чушка, което се използва за мариноване. Когато се маринова с вода, сол и бяло вино, цветът на чилито става по-мек, преминавайки към жълто. Именно пикантността на чили е полезна за стомаха. Химическият компонент, който го съставя (капсаицин), предизвиква повишаване на общата температура на организма. В резултат на това тялото ще се нуждае от допълнителен енергиен принос и ще се...
...Lussory White произлиза от сортовете грозде Airen, които съчетават сладостта и аромата на произхода си с плътността, необходима за да направят това вино фантастичен акомпанимент.
То е внимателно приготвено, така че алкохолното съдържание да бъде отстранено точно преди бутилиране, запазвайки органолептичните си характеристики, като се премахва само алкохолното и калоричното съдържание на това...
...Ръчно изработени бъчви от селектиран испански дъб, сушен на открито минимум 36 месеца от най-добрите гори на северна Испания, ще придадат на вашето вино цялата мекота и елегантна ароматност, която този специален вид дърво предлага. Даваме на потребителя възможността да избере типа на печене, за да адаптира бъчвата към своите нужди.
...Употребявани бъчви за червено и бяло вино, изработени от френски или американски дъб. Освен това, капацитетът им може да варира от 225 литра до 500 литра и могат да бъдат намерени в Логроньо (Ла Риоха).
...Еноцианинът е естествен оцветител, извлечен от кожата на гроздето (в прахообразна и течна форма), с червено-виолетов цвят. Използва се в сектора на винопроизводството и дестилериите за множество приложения, например: за придаване на червени или тъмни нюанси на бялото вино или на бели алкохолни напитки.
... potenciando la fracción frutal.":"Това вино е произведено от внимателно подбрани парцели от сорта Вердехо, които растат в тероари, най-добре адаптирани към техните винени характеристики. Така се осигурява пълна зрялост, с която сортът изтъква своите растителни нотки, усилвайки плодовата фракция."}...
...Aitzalde е Txakoli с наименование за произход от Getaria (D.O.). Свежест, баланс, качество. Това са прилагателните, които описват това младо и плодово гурме бяло вино с характерна киселинност, резултат от внимателна подготовка.
...Лоли Голдоли, винаги в търсене на най-удовлетворяващите кулинарни удоволствия, откри това оцет, който се произвежда от XIX век в района на Морилес, в провинция Кордоба (Андалусия) и с удоволствие го споделя именно с онези небца, които изискват от своите подправки благороден вкус и силна личност.
Този оцет, с намалена киселинност, запазва характеристики, които напомнят на лекото вино, от което се извлича.
...Коледни пакети и кошници от 11€ (без ДДС) за компании. Доставяме до цялата територия на Испания. Отлично съотношение качество/цена.
Коледен пакет, идеален за компании, представен в внимателно изработена картонена кутия с дръжки и коледна декорация.
Пакетът включва:
Бутилка Cava Jaume Serra Brut Nature 75cl
Бутилка червено вино DO Catalunya 75cl
Блокче Тортон Коко la Fama 150 гр
Деликатеси от Тортон Antiu Xixona 100 гр
Ръчно изработени неули Antiu Forn 100 гр
Класически трюфели с какао Antiu Xixona 100 гр
Парченца ананас в сироп Don Frubbo 580ml
Сардинки в зехтин Rianxeira 90 гр...
...естествено и изкуствено; земно и шикозно; практично и духовно.
Стъклото е издухано на ръка и докато е още горещо, се разтяга върху парче корен от Гамал, след което стъклото втвърдява формата на дървото за перфектно прилягане. Те са изработени с използването на натурален продукт, с ръчни инструменти по традиционния балийски начин. Предлага уникална рамка за камъни и въздушни растения, нарязани цветя, аквариум или декантер за вино.
...НАЗВАНИЕ НА ПРОИЗХОД: ЦИГАЛЕС
Гроздето беше събрано в края на септември. Розето е произведено по традиционния метод на отцеждане. Мостото остана в контакт с твърдите части на гроздето (кожи) за кратък период от време (1 час), след което беше прехвърлено в съд. Ферментира при контролирана температура от 15ºC в продължение на 16 дни, след което беше извършено преливане за последваща пречистване, стабилизация и бутилиране.
...100% собствено производство: семейства от няколко поколения сме собствениците на лозята; засаждаме, грижим се, берем, винфицираме в собствената си изба и директно търгуваме с вината. 100% ангажимент.
"Ètim" означава корен и произход. Използваме местните сортове, разнообразието на почвите и климатичните условия на нашия уникален ландшафт, за да ти предложим автентични вина. Чрез нашите вина...
... ВАШЕТО СЪБИТИЕ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА В ИСПАНИЯ С ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ ЗА УСПЕХ. НАШАТА ОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО - ЦЕНА Е НЕПРЕВЗОЙВАЕМА. НИЕ СМЕ ПРОФЕСИОНАЛИ.
с едра сол и чесново масло. 2 ч. готвене.
- Вратни котлети и Мичани, подправени със сол и пипер.
СВИНЯ:
- Цели прасенца, на кръст или на скара, подправени с саламура, вино, лимон и ароматни билки. 4 часа готвене.
•- Иберийски ребра на скара, подправени със сол и пипер и чими чури. 3 ч. готвене.
- Печено бедро, с бекон и подправено със сол, пипер и подправки.
...който ще запазят с голяма любов за дълго време. Можем да направим безплатен дигитален тест, за да можете да оцените резултата от персонализацията преди да направите покупката си. Извършваме персонализацията с специални ситопечатни мастила, които фиксираме върху стъклото чрез печене при висока температура, което осигурява дълготрайността на нашите маркировки. Също така имате опция за лазерно гравиране...
...Манифолд, приложен в няколко линии, позволява почистването на един резервоар, докато друг работи в режим на зареждане или разтоварване, без риск от смесване на продуктите от различните линии.
Те са валидно решение за хранителните сектори, например млечни продукти или сокове, в напитки като бира, вино, както и в козметичния и фармацевтичния сектор.
...Ако търсите да купите подправени маслини, представяме ви нашата маслина Machacamoya за хотелиерството в кофа от 4.5 кг, подправена с ароматни билки, червен пипер, чесън и оцет. Лесно се запомня с типичния си горчив вкус и винаги е идеалният спътник на бира и чаши вино в баровете.
...В Fxsanmartí анализираме вашите специфични нужди и оптимизираме нашите производствени процеси, за да ви предоставим персонализирани картонени кутии в големи количества на най-добра цена. Имаме голям опит в производството на персонализирани кутии по поръчка с единичен или двойно канал, в съответствие с вашите нужди. Ние ще ви помогнем да получите кутията, от която се нуждаете, в големи количества и с отлична цена и качество.
...Бяло вино 11% об. Марка: Viñedos da Queimada.
Това вино произлиза от насаждения, разположени по бреговете на река Миño.
Неговото изключително качество беше доказано с получаването на признание за първа Защитена географска индикация.
Неговите местни сортове Торронтес и Трейсадура придават на това бяло вино специални характеристики на младост и свежест.
"Viñedos da Queimada"...
...представяме черен вермут, изработен по нашата стара рецепта и с много билки и подправки, всички от които произхождат от екологично земеделие.
в носа усещаме аромати на портокал и подправки като хвойна и канела. в устата е леко кисел и много цитрусов, тъй като портокаловата кора придава този нюанс. освен това в състава му влизат бяло вино малвазия, захар от тръстика, хвойна и канела, както и ботанически растения и билки от средиземноморския регион.
...ЧАНТИ
Чанти тип торба
Минимално количество за поръчка: 2000 БР
Канвасови чанти
Минимално количество за поръчка: 700 БР
Чанти от органичен памук
Минимално количество за поръчка: 800 БР
Чанти за плаж
Минимално количество за поръчка: 800 БР
Чанти за зеленчуци
Минимално количество за поръчка: 1000 БР
Чанти за рамо
Минимално количество за поръчка: 2000 БР
Чанти за вино
Минимално количество за...
...С подсилващи пръстени, предназначени основно за подземно съхранение на горива, масла, вода, вино и др. Тази система за съхранение ни позволява да използваме цялата повърхност.
Съхранение на всякакъв вид течност (хранителни продукти, вода, химикали,…).
За съдържанието на вода и хранителни продукти се произвеждат с вътрешна защитна бариера от одобрени хранителни смоли.
Възможност за производство...
...Опитният пчелар Алваро Гаридо започна преди няколко години да произвежда хидромел, традиционно алкохолно питие от северната култура, свързано с викингите, което предлага възможна алтернатива на сладкото вино. Чрез непрекъснато експериментиране, резултат от неговата вродена любопитност и страстна отдаденост, той е създал уникален продукт, характеризиращ се с кръглост на небцето, който изненадва...
... ваза от стъкло, изработена от изкуство, събира най-доброто от два свята: естествено и изкуствено; земно и елегантно; практично и духовно.
Стъклото се духа на ръка и, докато все още е горещо, се отпуска върху парче корен от Гамал, стъклото се втвърдява в формата на дървото, осигурявайки перфектно прилягане. Изработват се с натурален продукт, използвайки ръчни инструменти по традиционния балийски начин. Осигурява уникална среда за камъни и въздушни растения, нарязани цветя, аквариум или бутилка вино.