Испания, Guijuelo-Salamanca
...Плумата от иберийско свинско е специален разрез, който се отличава с нежност и ненадминат вкус. Извлечена от единия край на лентата от филе на иберийски свине на възраст над 10 месеца, тази част има приблизително тегло между 150 и 250 грама, идеална за приготвяне на скара, на тиган или във фурна. Високото съдържание на мазнини придава сочност и мека текстура, която се разтапя на небцето, превръщайки я в изискана опция за любителите на иберийското свинско. Плумата от иберийско свинско е премиум продукт, перфектен за създаване на автентични кулинарни преживявания, изпълнени с вкус.
Испания, Guijuelo-Salamanca
... вкус. Неговото изключително качество го прави популярна опция сред любителите на месото. Този разрез не само е вкусен, но също така е и богат на хранителни вещества. El Mogote Ibérico е известен със своето високо съдържание на протеини и здравословни мазнини, което го прави идеален за балансирана диета. Освен това, неговата универсалност в кухнята позволява да се приготвя по различни начини, от традиционни ястия до по-иновативни рецепти. Без съмнение, El Mogote Ibérico е ценна добавка към всяко меню, което иска да се открои с качеството и вкуса си.
Испания, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Ние сме дистрибутори и търговци на едро на иберийска шунка, колбаси от белота и нарязани продукти. Колбаси от белота - Нарязани продукти - Иберийски лоумо от белота - Иберийско рамо.
Испания, Toral De Los Vados-León-España
...Ръчно изработени изделия като: Ботило от Биерцо, пикантни и сладки чоризо, Чоризо Херадура, Ломо Ембучадо, Сушен хамон, Сан Мартиньос (Салчичон), Цецина от бебе, Печен лакон, Печена сланина, Пушен бекон, Брасиран лакон (Гурме продукт) и други... Разполагаме също с прясно свинско месо като: Чулетери, Сомили, Ребра, Сланина, Лакон, Прясно хамон, Прясно коляно, и разбира се, Солени и Пресни продукти като: Ухо, Опашка, Шпиноз, Свинска глава, Моро, Свинска лапа.
Испания, Cuarte De Huerva
... отглеждането на иберийската свиня, оставена да пасе на свобода за период от поне четири месеца, обикновено от октомври до февруари), се храни с жълъди (las bellotas на испански). Чистият иберийски лоом на "Cinco Jotas" се характеризира с леко пикантен и опушен послевкус. Нетно тегло: 450 г / 900 г Представяне: лоом, опакован вакуумно, в оригинален цилиндър от картон.
Испания, Zamora
Намираме се в труднодостъпна местност, където обработката на иберийските продукти (шунка, колбаси и свинско месо) е гарантирана под защитата на географското наименование Guijuelo. В San Jamon можете да закупите нашите отлични продукти ДИРЕКТНО от Испания. Ние сме доставчици и търговци на едро. Имаме много голям каталог от свинско месо и шункови продукти. Иберийската шунка е винаги много ценен...
Испания, Valencia
...Класическа: Кафе с мляко с тостове (бял или пълнозърнест хляб), с домат или конфитюр. Petite Lupe: Кафе с мляко и френски бикини с сирене и шунка. Обеди Серрано шунка, бри сирене и тапенад от маслини. Пресен тон, домат и маслини. Собрасада и емментал сирене. Пълнозърнест хляб с 6 зърна, серрано шунка, рукола, сирене от Бургос и конфитирани домати. Пиле, карамелизирани лук и сирене. Свински филе, праз...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play