...Ембутидо, изработен от смес от смляномесо от иберийска свиня, сол, чесън, риган и нитрат (E-252, E-250), бяло вино, набито в естествена черва.
С узряване над 4 месеца, с деликатен вкус, характерен аромат и фина текстура.
Процес на изработка: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване.
Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, чесън, риган и консерванти, бяло вино, набито в естествена черва...
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales
Иберийският Bellota Cular Chorizo от DOMPAL се приготвя от смляномесо и свинска мазнина, подправен с паприка и чесън, всичко това е натъпкано в естествена черва. Приблизително тегло 1,3 кг...
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествени свински черва (калибър 60/65 и дължина между 35 и 55 см), което е преминало през процес на узряване-сушене.
Референция: l0002...
...Тази смес от подправки произхожда от различните народи, които обитават географската зона между източното Средиземноморие и Арабския полуостров.
С интензивен аромат и вкус, тя съдържа сладки нотки и не съдържа пикантни елементи; използва се в различни яхнии и печено месо (shawarma, kebab, tajine, pinchos и др.), мариноване на смляномесо за използване в плънки и kofta. Много често се използва като съставка в други смеси от подправки. Формат: Стъклен буркан 750g, Буркан 150g...