...конкретно от областта, наречена "cordón de lomo", което му придава уникална текстура и високо съдържание на постно месо, идеално за множество кулинарни приготовления. Теглото му варира между 150 и 225 грама, като е перфектен разрез за печене, грил или гурме ястия. Отглеждани на свобода и хранени с жълъди, иберийските свини предоставят месо с отличен вкус и сочност. Идеално за тези, които търсят автентичното иберийско изживяване с всяка хапка.
...ИберийскоМесо с Високо Качество.
Ние се отличаваме с това, че се грижим за всички стъпки в производствената верига. От породата и храненето на животните в нашите пасища (дехеси) до производството и окончателното разпределение на нашите продукти.
...Специализирана продажба на шунки, палети и иберийски колбаси с марките "IBÉRICO DEL BRILLANTE" и "JAMONIA". Прясноиберийскомесо. Коледни кошници и пакети с иберийски продукти.
Sierra Extremeña заедно с JAMONIA покрива целия производствен цикъл от отглеждането на иберийската свиня в Кастуера
(Бадахос) до последващата традиционна обработка и узряване в нашата естествена сушилня в Естремадура. Накрая нашите продукти можете да закупите в магазините JAMONIA.
Ние сме производители на колбаси, занаятчии, които използват изключително натурални продукти, без консерванти или оцветители. Разпространяваме прясно и замразено иберийско свинско месо.