...отлежаване в хранилище, нарязване на нож и опаковане.
Съставки: Гурме шунка Злато и сол.
Нетно тегло: 100 гр.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене, отлежаване в хранилище.
Съставки: Гурме шунка Злато и сол.
Нетно тегло: 100 гр.
... платнена лента, предназначена за хранителни цели, която плавно пренася рибните филета към зоната за рязане. Ножс вертикално движение извършва рязането, предлагайки възможност за регулиране на дължината на рязането, за да отговори на специфичните изисквания. Цифровите индикатори осигуряват прецизен контрол върху дължината на рязането, гарантирайки равномерност на всички продукти. Безопасността е приоритет, с врати, оборудвани с електрически заключващи механизми, за да защитят операторите в случай на случайно отваряне по време на процеса на рязане. Тази машина за нарязване на рибни филета представлява...
...Моделът AGC-01 е резачка за картофи, проектирана за производство на картофени чипсове, вълнообразни и слама.
Изработена от неръждаема стомана AISI 304 и отлято алуминий.
Вход с фуния за автоматичен процес.
Автоматичен вход и изход на продукта в процеса на производство.
Лесна смяна на нарязването.
Различни видове нарязване.
Висока производителност.
Системи за безопасност.
... свежото парче, при контролирана температура между 3º и 5º по Целзий и с относителна влажност между 75% и 85%.
Енергийна стойност: 356Kcal / 1480KJ
Мазнини: 27.6 г
Наситени мазнини: 9.4 г
Въглехидрати: < 0,10 г
Захари: < 0,10 г
Протеини: 27 г
Сол: 7 г...