...сол, чесън и риган.
Нетно тегло: 100 гр.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опакован вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на производство: Мацерация, мариноване, пълнене, сушене, узряване, нарязване и опаковане.
Съставки: Ломо от Иберийска свиня Белота, Пименто D.O от Ла Вера, маринован с натурални подправки, сол, чесън.
Нетно тегло: 100 гр.
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...
Маслини Ел Кортильо е семейна компания, основана през 2010 година, посветена на света на маслините. Нашият основен фокус е продажбата на нашите маслини и мариновани продукти. Предлагаме широка гама от продукти (между 40 и 50 продукта), от които 10-15 са ексклузивни. Осигуряваме максимално качество и най-добро обслужване на пазара, с напълно уникални продукти, които няма да намерите никъде другаде.
...Маринован тон в зехтин, слънчогледово масло, домати или във вода със сол.
Различни размери и качества (Skipjack, Yellowfin)
Налични са и други мариновани рибни продукти (скумрия, миди, сърцевидни миди, черупки)...
Лефрама е семейна компания, която постепенно расте благодарение на два ясни принципа: упорит труд и максимално качество, за да предложим на нашите клиенти най-добрия продукт. Харесва ни работата ни и се опитваме да го предадем във всички наши продукти. Нашите продукти: СВЕЖИ САЛАМИ, ЧИСТОРРА, СУХ И СВЕЖ ХОРИЗО, ЛОНГАНИЦА, СУШЕНА ПАНЧЕТА, БЕКОН, МАРИНОВАН ЛОМ, БЯЛ ХОРИЗО, КУЛАРИ. Всички наши продукти са направени с естествена черва. Имаме печат на Занаятчии от Наварра и Кралски гурме, а сега имаме и гама от екологични продукти.
... ремонта на бара и терасата, което не се е променило, са неговите ненадминати тапас, отличителен белег на Хавиер де лас Муелас, включително известните тапас от брави, към които се присъединиха и други тапас като: малки омлети с скариди, маринован хек, асорти от хамбургери, печено прасенце, опашка от бик и татаки. Освен това беше разширено предлагането с известните коктейли на Хавиер де лас Муелас. Резултатът е изискан бирен бар, където можете да се насладите на тапас в спокойна обстановка, с разнообразно предлагане на коктейли за аперитив и сред приятели, в топла и приятелска атмосфера.
...Фабрика за консервиране на зеленчуци в масло. Ние сме специалисти в:
- Консерви от артишок, маринован в зехтин.
- Пържени хабитас супербеби в зехтин.
- Запечени артишок в зехтин.
- Сърца от артишок на натурално.
- Пържен домат.
- Натурален домат, обелен на ръка.
- Сладко от домат.
Както и в широка гама от конфитюри. Всичко това в премиум/гурме качество, представено в стъклен буркан и произведено без изкуствени консерванти и с екстра върджин зехтин.