Испания, Granada
... температура за консумация: 17℃ Препоръчителни съчетания: Подходящ за традиционни ястия (задушени, варени), печено месо и мазни риби. Подсилва вкусовете на колбаси, пастети и зрели сирена. Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна надморска височина от 1,000 метра: Висока Андалусия. Изба, интегрирана в Центъра за изключителност на агро-хранителния сектор в Гранада.
Испания, Peligros
Продукти Рука е основана през 1948 година в град Гранада в резултат на асоциацията на няколко членове от семействата Мартин Молина и Рубио Касеро. Започнахме дейността си като доставчици на подправки и подправки за традиционната "МАТАНЗА" на свинете в домашни условия и постепенно се специализирахме в производството на ПРИГОТВЕНИ ПОДПРАВКИ за съхранение на тези колбаси. В тези първи години нашата...
Испания, Caldes De Montbui
... пълнене. - Ръчно изработен вид и текстура. - Естествена защита, която предлага. - Съедобно е. - Освен това, е свързано с продукти от високо качество. Поради всичко това, естествените черва са идеалният материал за сушени, варени и пресни колбаси.
Испания, Figueres
Ел Гранер е месарница с над 20 години опит, разположена в Алт Емпорда, с обекти във Вилафант и Фигерас, и собствена работилница, където произвеждаме нашите колбаси по 100% ръчен метод. Разполагаме с две линии колбаси: варени и сушени. Фует, лонганиза, панчета, лоумо, пуйка, чоризо, собрасада, бутефара, бул, магре, фоа... всички те са произведени с много любов по занаятчийски начин в нашата работилница. Също така предлагаме комплекти с колбаси, за да опитате нашите продукти в специални периоди като Коледа или за оригинални корпоративни подаръци.
Испания, Caldes De Montbui
Произвеждаме традиционно натурални свински, агнешки и говежди черва с най-високо качество и произход за приготвяне на сурови, варени и сушени колбаси.
Испания, La Roda
... от портокалови цветове. Торта Сенсена за гаспачо, торти за гаспачо, ръчно изработени торти, торти за манчегски гаспачо, основни съставки за манчегски гаспачо. Най-добрите сушени, варени и пресни колбаси от Албасете. Салчичон с черен пипер, чоризо Ла Манча, адски чоризо, черен суджук, бяла бутфара, чистора, сушен чоризо. За завършек с ръчно изработена бира, домашна бира, бира с двойна ферментация, нефилтрирана бира, бира без добавен газ, испански ръчно изработени бири. Или няколко ракии или домашен ром, като крем от ракия, ракия с билки, ликьор с билки, ракия с мед, ликьор с мед, ром с мед.
Испания, Girona
Girona Foods е група от три испански производители, всеки от които е специализиран в типично испански продукт: хамон Серано, сухи колбаси, халал колбаси и варени колбаси с дълга история в международната търговия. Тези испански компании работят като група, за да предложат пълната гама от испански артикули, произведени от тях самите, на конкурентна цена с доставка с една фактура. Също така, можем...
Испания, Banyoles
Collelldevall SLU е компания, създадена в Банйолес през 1991 г., специализирана в търговията с подправки и добавки в месната и хранителната индустрия. Ние предлагаме консултантски услуги за подобряване на качеството на продуктите, намаляване на разходите и, между другото, задоволяване на нуждите на клиента. Много сме специализирани в продукти, колбаси, сушени, варени и пресни. Благодарение на...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play