Със своето местно присъствие в южна Франция, Група Ривиер, от три поколения, създава и разработва вкусни и иновативни готови ястия, базирани на традиционни френски рецепти. Проектирани от натурални съставки, рецептите им са без оцветители, без консерванти и без изкуствени аромати.
Чрез своите марки, Група Ривиер показва своята привързаност към качеството на продуктите си и ангажимента си към соци...
...CHARCUTERIE
От Франция, Испания или Италия, Le Delas предлага широк избор от колбаси: от известния цял Pata Negra до готови за употреба нарязани шунки, да не говорим за терини, колбаси и други варени или пушени меса...
...чоризо в естествени черва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варениколбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
...Усилията, положени от производството, доведоха до създаването на спецификации, предназначени за преработка в варени и пресни колбаси: колбасарство, селски пастет и шунка.
Няколко компании, известни със своето майсторство, са част от Фермерите на Аргоа: BIGARD в Кимперле (29), TALLEC в Баналек (29), Жан Сталавен в Ильон (22), Мастри Жак в Рен (35), Колбасарница дю Блаве в Кервиняк (56), ABC Industries в Пейролен-прованс (13), Bigard Ажен (47), Bigard Рогнонас (13) и Херта в Иликрич (67).
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE е компания, създадена през 1963 г., разположена в Кастр в департамента Тарн (81). Благодарение на своя опит и умения, CHARCUTERIE ANTOINE винаги е запазвала за цел производството на традиционна месна продукция.
CHARCUTERIE ANTOINE може да произвежда всички видове месни изделия; от колбаси до солени продукти, включително нарязани продукти, варени изделия и дори някои консерви.
Ние сме производители на традиционни колбаси от 7 поколения. Нашите колбаси се произвеждат ръчно всяка седмица, за да гарантираме свежестта на продуктите ни. Без консерванти и оцветители, те ще ви предложат вкусовете на нашия регион. Сухи колбаси: салам от бик, руло от гърди.....и др. Варениколбаси: главен сирене, андуйети, кайлети и др. Нашите грил ястия: андуйети, малки колбасчета (люта чушка, агне с мента, босилек и др.)...