Добре дошли в MIXT SP. Z O.O. Търговия на едро. От основаването си през 2011 г. MIXT SP. Z O.O. се утвърди като водещ търговец на едро и вносител в Полша, специализирайки се в широка гама от намалени продукти. Ние сме утвърдена компания, известна с ангажимента си към качеството и изключителното обслужване на клиентите, стремейки се да осигурим най-доброто удовлетворение на клиентите.
В MIXT SP. Z...
... царевични тортили, пълнени с разнообразие от съставки като месо, сирене, зеленчуци и сосове.
• Енчиладас: Тортили, пълнени с месо или сирене, навити и запечени с вкусен сос.
• Кесадилас: Тортили, пълнени със сирене и понякога с други съставки, след което се сгъват и готвят, докато сиренето се разтопи.
• Тостадас: Тортили, които се пържат или пекат до хрупкави и се гарнират с боб, месо, маруля, сирене и други добавки.
• Чилакилес: Парчета тортили, пържени или печени и след това задушени с сос, често сервирани с яйца, сирене и други гарнитури.
...Лукът Beou е наличен в жълти и червени сортове, предлагащи богат вкус и хрупкава текстура, които подобряват любимите ви ястия. Тези луковици са внимателно подбрани заради тяхното качество и свежест, гарантирайки изключително кулинарно изживяване. Налични в различни размери, те се адаптират към всички рецепти, от салати до задушени ястия.
Опаковани в мрежи от 1 кг до 25 кг, лукът Beou е идеален...
... бързо отстъпва място на свежестта на цитрусови плодове, напомняща на пипера от Съчуан, с нотка на цветен аромат. Това е пипер с прекрасна дължина в устата. Смесен с Fleur de Sel от Белата страна, той предлага идеална комбинация за вашето месо и риба, както и за задушени картофи и много други зеленчуци.
SKU:FSF150...
...Референтен номер
3380390100205
Целият кус-кус се консумира горещ самостоятелно или в комбинация с задушенизеленчуци и меса с доматен сос, или студен в салата.
Препоръчва се около 60 г кус-кус на човек. Поставете кус-куса в купа и залейте с равно количество вряща вода. Покрийте и оставете да набъбне за 5 минути. Разделете зърната с вилица.
...Многофункционално масло. Идеално за подчертаване и valorizиране на качеството на храната както при готвене, така и добавено в суров вид, където особено блести. Отлично с задушенизеленчуци, с печено месо, с риба на фурна, с солени пайове, перфектно за дресинг на салати, при приготвянето на пинцимони и върху гриловани зеленчуци.
...) зърното е по-дълго, полупрозрачно и, както подсказва името, "твърдо". Обикновено той придружава задушени меса и/или варени зеленчуци. Може да бъде направен пикантен, като се сервира с хариса (използвана предимно в Тунис). В Италия обаче кус-кусът се приготвя в Трапани, Сицилия; той се готви на пара в специален глинен съд с емайл, но подправката, за разлика от магребинската, е бульон от рибена супа.
... подправки.
ЗАДУШЕНИ КАРТОФИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ
Съставки: картофи, филета от хек, царевица, моркови, чушка, грах, аспержи, млади фасулчета, лук, целина, сос Сацебели, зелени подправки.
Срок на годност на всички ястия: 2 месеца при температура до 20 °C (68 °F)...
... задушенизеленчуци.
Винификация Пневматично пресоване, без използване на екзогенни дрожди, без добавяне на ензими. Отлежаване 100% в инокс.
Опаковка цена на единица, продавано на кашон от 6 бутилки, можете да комбинирате с другите купажи на имота, с безплатна доставка.
Око: светло златисто
Нос: цветен (акация, глог) или плодов (ябълка)
Съвет на енолога: 8 до 10°C за аперитив и 10 до 12°C на...
...Тази соланова ягода е дошла в Европа от Персия и поради трудностите с превода, често е наричана луда ябълка. Баклажанът е дошъл в Русия от Кавказ, поради което дълго време е имал прякора "арменски краставица". Правилно изсушеният баклажан има ярък аромат и вкус на гъби. Тази характеристика го прави незаменим компонент в ястия с задушенизеленчуци или в каквото и да е печено ястие.
Използване за...
...Пиперът Хабанеро, известен също като Антилски, е мощен пипер с много плодови нотки.
Избрахме да добавим само вода по време на готвенето и оцет за съхранение, за да запазим максимално неговите аромати.
Тази пюре може да се използва върху задушенизеленчуци или например върху пица.
Съставки: Пресен пипер Хабанеро (произход Холандия), вода, оцет
100 мл
10 000 (Скала на Сковил)...
...Смеската от подправки с коноп Прованс е подходяща за подправяне на задушенизеленчуци, гриловано месо, риба, сосове, паста, сирене, намазки и доматени ястия.
MAXIFRITES е търговец на едро на хранителни продукти на основата на картофи. Ние ви предлагаме широк асортимент от продукти: пресни предварително приготвени пържени картофи, замразени и предварително приготвени пържени картофи, замразени и предварително приготвени картофени специалитети (задушени картофи, риsolées, паризийски, с или без кора), замразени и предварително приготвени картофени пюрета...
... Завода за преработка на плодове и зеленчуци "WaldiBen" са: хрян, майонези, консервирани краставици, доматени концентрати, консервирани чушки, многозеленчукови салати, компоти, сладка и сиропи.
Задушено зеле, задушени цвекла, мариновани домати, жълти череши, червени и смесени. В нашето предложение имаме също консервиран грах и консервирана царевица.
LUNOR е водеща марка в категорията на задушени на пара зеленчуци в вакуум както на търговските, така и на професионалните пазари. Създадена в рамките на кооперативна система, компанията разполага с 2 фабрики във Франция и годишно получава около 140 000 тона зеленчуци (картофи, цвекло, царевица, леща ...). Нашата гама от стерилизирани продукти може да се съхранява при стайна температура с срок на годност от няколко месеца. Освен това, нашата гама от пастьоризирани продукти включва широк избор от други зеленчуци (съхранение в хладилник).
... захар (хора, страдащи от диабет) или сол. Нашите продукти: Сливово сладко от Тополовени, Линия консерви от плодове, направени без добавена захар, консерванти или каквито и да било добавки от тип Е, Задушени печени зеленчуци.