... разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на изработка: Горещо нарязване, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене и отлежаване в избата
Съставки: Иберийска палета Белота, сол
Тегло: 1,400 кг...
...Палета от Иберийска жълъдова шунка "50% Иберийска порода" с деликатен и леко солен вкус, с приятен характерен аромат. Нейните нюанси варират от розово до пурпурно червено в постната част и има блестящ вид в мазната част.
Без съмнение, това е истинско удоволствие за сетивата, което ще бъде отличен избор за всякакъв повод.
Продуктът е нарязан на ръка и се предлага в блистери от 100 г (приблизително).
СЪСТАВКИ:
Палета от Иберийска жълъдова шунка "50% Иберийска порода", сол, консерванти (E-252; E-250) и коректор на киселинността (E-331iii).
Референция: l0006...