Лабораториите Mathé, които се сляха с компанията LOR'N PACK, формулират и произвеждат гама от аромати и натурални оцветители, предназначени за хранителната индустрия: сладоледарство, сладкарство, конфекция, напитки (бира, сиропи, алкохоли, сокове), e-ликвид (e-цигари).
Нашите аромати от цветя, подправки, плодове и аромати, както и нашите оцветители, са подходящи за хидросолубилни и липосолубилни...
...
Нашите фъстъци естествено запазват своята зелена окраска и съдържат 24% допълнителни мазнини, което ни позволява да получим гладка, ултра кремообразна паста от фъстъци с естествено зелена окраска.
Използване:
Нашата паста може да се използва както за ароматизиране на сладолед, торта, крем патисьер или разбита сметана, така и за пълнене или обогатяване на ястие или закуска.
За по-добро съхранение, съхранявайте на хладно и сухо място.
Тегло: 215g - 1 Kg - 5 Kg...
... специално проектирана сушилня, която бавно извлича влагата от нея при постоянна температура под 45 °C. Изсушеното Каму Каму може след това да бъде смляно на фин прах, който се тества внимателно преди опаковане, за да се уверим, че е свободен от всички потенциално вредни микроорганизми.
Вкус и употреба
Поради киселия си вкус, плодът Каму Каму обикновено не се яде самостоятелно. В Южна Америка, пулпата традиционно се смесва в естествено подсладен сок, а след като ползите от плода станаха известни, той стана популярен за поръсване върху сладолед, конфитюр и йогурт.
...Възползвайки се от нашата същност, млякото, беше създаден нов продукт с нашата собствена рецепта, сладолед PERfeito. Мляко, 100% португалско, с високо качество! Без добавки за вкус. Кремообразен и с много естествен, приятен и интензивен вкус.
...Захар, обезмаслено мляко на прах, суроватъчен прах,
регулатор на киселинността (лимонена киселина, аскорбинова киселина),
стабилизатори (карбоксиметилцелулоза, гуарова гума),
естествено идентичен аромат на ябълка, оцветители
(обикновен карамел, тартразин, индиго кармин, хлорофил, куркумин)
Приготвяне
Смесете 3 литра мляко, 500 грама захар и 500 грама смес за сладолед
и след това изчакайте 10 минути. След това разбъркайте отново и поставете в машина за мек сладолед.
Забележка: За да получите по-интензивна смес за сладолед, разбъркайте отново и след това поставете в машината за сладолед.
... не съдържат допълнителни мазнини или ненужни захари.
Богати на фибри, протеини, желязо, магнезий и калий. Можете да ги наслаждавате с плодове, зърнени храни, сладолед или любимото си кисело мляко. Те могат дори да се използват за декорация на сладкиши или да се добавят в смутита.
...MACUBA е сироп, получен от мацерация и концентрация на биологичната пулпа от рожкови, отглеждани в Сицилия, естествено веган и без глутен.
Той е отличен естествен подсладител, който може да се добавя към приготвянето на сладкарски изделия и печива. Перфектен е за мариноване на меса, върху сладолед и палачинки и може да се използва и като съставка в смутита и напитки. Освен това, сиропът от рожков...
... хранителна стойност, тъй като е богато на калций и витамин B12.
Тапиоковото нишесте може да се прилага в различни храни, включително:
1. Супи, сосове и дресинги
2. Печени изделия, напр. сладкиши и пайове
3. Екструдирани храни
4. Готвени меса
5. Производство на сладолед и вафлени конуси
6. Нудли и паста
Външен вид: Свободно течащ кремаво-бял прах...
... идентични.
Нашите клиенти:
Производители на хранителни и деликатесни стоки (напр. сладкарски изделия, хлебни изделия, спиртни напитки, сладолед, млечни продукти, деликатеси, месни и колбасарски изделия), фармацевтичната индустрия, производители на козметика, производители на специалитети и други производствени отрасли.
Нашият сервиз:
"Maßgeschneiderte" продукти, точно съобразени с вашата...
Производител на био-базови смеси за ръчно производство на сладолед. Доставчик на био-вкусови съставки като лешникова, шам-фъстъкова, орехова и бадемова паста. Био-плодови пюрета, семинари и сладоледарска техника.
Био-съставките на марката 32°Fahrenheit предлагат на ръчния сладоледар лесен начин да произвежда най-фин натурален сладолед с био качество.
Био-базите и пастите на 32°Fahrenheit са отлично съгласувани и гарантират пълноценен, стабилен сладолед – естествено без емулгатори, без усилватели на вкус и без оцветители.