Франция, Luneville
Лабораториите Mathé, които се сляха с компанията LOR'N PACK, формулират и произвеждат гама от аромати и натурални оцветители, предназначени за хранителната индустрия: сладоледарство, сладкарство, конфекция, напитки (бира, сиропи, алкохоли, сокове), e-ликвид (e-цигари). Нашите аромати от цветя, подправки, плодове и аромати, както и нашите оцветители, са подходящи за хидросолубилни и липосолубилни...
Франция, Arengosse
...Мога PET Тегло захар 100 грама. Възможна употреба: сметана, йогурти, меренги, макарони, маршмелоу, бонбони на клечка, ледени кубчета, сладолед на вода.... Състав: необработена захар от френска захарна цвекло, естествен аромат на карамел с масло, естествено оцветител кафяв (E150c) Възможни следи от яйца, мляко, горчица, фъстъци, мекотели и ракообразни, риба, сусамови и соеви семена Референция:SUCRE0028A...
... Нашите фъстъци естествено запазват своята зелена окраска и съдържат 24% допълнителни мазнини, което ни позволява да получим гладка, ултра кремообразна паста от фъстъци с естествено зелена окраска. Използване: Нашата паста може да се използва както за ароматизиране на сладолед, торта, крем патисьер или разбита сметана, така и за пълнене или обогатяване на ястие или закуска. За по-добро съхранение, съхранявайте на хладно и сухо място. Тегло: 215g - 1 Kg - 5 Kg...
Германия, Bad Bentheim
... специално проектирана сушилня, която бавно извлича влагата от нея при постоянна температура под 45 °C. Изсушеното Каму Каму може след това да бъде смляно на фин прах, който се тества внимателно преди опаковане, за да се уверим, че е свободен от всички потенциално вредни микроорганизми. Вкус и употреба Поради киселия си вкус, плодът Каму Каму обикновено не се яде самостоятелно. В Южна Америка, пулпата традиционно се смесва в естествено подсладен сок, а след като ползите от плода станаха известни, той стана популярен за поръсване върху сладолед, конфитюр и йогурт.
Португалия, Ribeirao
...Възползвайки се от нашата същност, млякото, беше създаден нов продукт с нашата собствена рецепта, сладолед PERfeito. Мляко, 100% португалско, с високо качество! Без добавки за вкус. Кремообразен и с много естествен, приятен и интензивен вкус.
Франция, La Ciotat
Турция, Istanbul
...Захар, обезмаслено мляко на прах, суроватъчен прах, регулатор на киселинността (лимонена киселина, аскорбинова киселина), стабилизатори (карбоксиметилцелулоза, гуарова гума), естествено идентичен аромат на ябълка, оцветители (обикновен карамел, тартразин, индиго кармин, хлорофил, куркумин) Приготвяне Смесете 3 литра мляко, 500 грама захар и 500 грама смес за сладолед и след това изчакайте 10 минути. След това разбъркайте отново и поставете в машина за мек сладолед. Забележка: За да получите по-интензивна смес за сладолед, разбъркайте отново и след това поставете в машината за сладолед.
Съответстващи продукти
Сладолед
Сладолед
Други Продукти
Суфле смес
Суфле смес
Германия, Taunusstein
... не съдържат допълнителни мазнини или ненужни захари. Богати на фибри, протеини, желязо, магнезий и калий. Можете да ги наслаждавате с плодове, зърнени храни, сладолед или любимото си кисело мляко. Те могат дори да се използват за декорация на сладкиши или да се добавят в смутита.
Германия, Düsseldorf
... включват десерти, сладолед, млекозаместители, желе, конфитюр, мармалад, кисели зеленчуци, супи, сосове, кетчуп, майонеза, консервирана риба, консервирано месо, печива, консервирани плодове и консервирани зеленчуци.
...MACUBA е сироп, получен от мацерация и концентрация на биологичната пулпа от рожкови, отглеждани в Сицилия, естествено веган и без глутен. Той е отличен естествен подсладител, който може да се добавя към приготвянето на сладкарски изделия и печива. Перфектен е за мариноване на меса, върху сладолед и палачинки и може да се използва и като съставка в смутита и напитки. Освен това, сиропът от рожков...
Обединеното кралство, Birmingham
... хранителна стойност, тъй като е богато на калций и витамин B12. Тапиоковото нишесте може да се прилага в различни храни, включително: 1. Супи, сосове и дресинги 2. Печени изделия, напр. сладкиши и пайове 3. Екструдирани храни 4. Готвени меса 5. Производство на сладолед и вафлени конуси 6. Нудли и паста Външен вид: Свободно течащ кремаво-бял прах...
Германия, Stadtoldendorf
... идентични. Нашите клиенти: Производители на хранителни и деликатесни стоки (напр. сладкарски изделия, хлебни изделия, спиртни напитки, сладолед, млечни продукти, деликатеси, месни и колбасарски изделия), фармацевтичната индустрия, производители на козметика, производители на специалитети и други производствени отрасли. Нашият сервиз: "Maßgeschneiderte" продукти, точно съобразени с вашата...
Германия, Neu-Ulm
Производител на био-базови смеси за ръчно производство на сладолед. Доставчик на био-вкусови съставки като лешникова, шам-фъстъкова, орехова и бадемова паста. Био-плодови пюрета, семинари и сладоледарска техника. Био-съставките на марката 32°Fahrenheit предлагат на ръчния сладоледар лесен начин да произвежда най-фин натурален сладолед с био качество. Био-базите и пастите на 32°Fahrenheit са отлично съгласувани и гарантират пълноценен, стабилен сладоледестествено без емулгатори, без усилватели на вкус и без оцветители.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play