... специално проектирана сушилня, която бавно извлича влагата от нея при постоянна температура под 45 °C. Изсушеното Каму Каму може след това да бъде смляно на фин прах, който се тества внимателно преди опаковане, за да се уверим, че е свободен от всички потенциално вредни микроорганизми.
Вкус и употреба
Поради киселия си вкус, плодът Каму Каму обикновено не се яде самостоятелно. В Южна Америка, пулпата традиционно се смесва в естествено подсладен сок, а след като ползите от плода станаха известни, той стана популярен за поръсване върху сладолед, конфитюр и йогурт.
... не съдържат допълнителни мазнини или ненужни захари.
Богати на фибри, протеини, желязо, магнезий и калий. Можете да ги наслаждавате с плодове, зърнени храни, сладолед или любимото си кисело мляко. Те могат дори да се използват за декорация на сладкиши или да се добавят в смутита.
... идентични.
Нашите клиенти:
Производители на хранителни и деликатесни стоки (напр. сладкарски изделия, хлебни изделия, спиртни напитки, сладолед, млечни продукти, деликатеси, месни и колбасарски изделия), фармацевтичната индустрия, производители на козметика, производители на специалитети и други производствени отрасли.
Нашият сервиз:
"Maßgeschneiderte" продукти, точно съобразени с вашата...
Производител на био-базови смеси за ръчно производство на сладолед. Доставчик на био-вкусови съставки като лешникова, шам-фъстъкова, орехова и бадемова паста. Био-плодови пюрета, семинари и сладоледарска техника.
Био-съставките на марката 32°Fahrenheit предлагат на ръчния сладоледар лесен начин да произвежда най-фин натурален сладолед с био качество.
Био-базите и пастите на 32°Fahrenheit са отлично съгласувани и гарантират пълноценен, стабилен сладолед – естествено без емулгатори, без усилватели на вкус и без оцветители.