Печката на дърва "Rossofuoco" е символ на иновации в сектора, благодарение на революционната си система за отделно горене. Резултат от тясно сътрудничество с професионалисти и опитни техници, тази система е проектирана да осигури безупречно готвене и автентичен вкус, като предотвратява контакт на ястията с пепел и дим. Освен това, сложният механизъм за разпределение на топлината прави използването...
...Това вино TESSUTO Primitivo del Salento IGT е отличен избор за любителите на виното. Опаковано в бутилки от 75 cl, то е перфектният баланс между аромат и вкус. Насладете се на това червено вино с грилованомесо или зрели сирена за незабравима вечер. Купете сега своя пакет от 6 бутилки.
... така усилва техния собствен вкус, без да доминира.
Мащерката е отлична за грилованомесо, риба и яхнии. Можете да я използвате най-добре в средиземноморски зеленчукови ястия с домати, патладжани, картофи, тиквички и чушки. Освен това е подходяща за средиземноморската кухня, супи и яхнии.
Съдържание: 20,00 г
Артикулен номер: 206614...
... методи
ВИДОВЕ ГРОЗДЕ
60% Merlot
30% Cabernet Sauvignon
10% Cabernet Franc
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ
С красив рубинен цвят, Château La Gasquerie разкрива приятен букет от свежи червени плодове, леко подправени. Вкусът е гладък, с прекрасна закръгленост, преминаваща в елегантен финал.
ПАРИРАНЕ С ХРАНА
Château La Gasquerie се съчетава прекрасно с печено или гриловано червено месо, дивеч и сирена като Brie de Meaux, Gorgonzola или Livarot.
Сервирайте между 16°C и 18°C.
НАГРАДИ
2017: Златен медал – Конкурс на Gilbert & Gaillard 2018...
... се събира ръчно в солниците на Île de Ré.
Armagnac: Този известен спирт от Югозападна Франция придава дървесен нюанс и изключителна ароматна дълбочина.
Печени борчета: Тези борчета, внимателно подбрани и печени, добавят хрупкава нотка и деликатен аромат на лешник.
Приложения:
Sel Gascon е идеален за елегантно и вкусно подчертаване на вашите ястия:
Месо: Поръсете върху гриловано стек, магрет от патица или агнешки котлети, за да усилите вкусовете.
Референция:SELGASCON...
...Чипотле пиперът има интензивен, димящ вкус, който е неустоимо напомнящ на барбекю сос. Тази класика на текс-мекс кухнята ще обогати множество ястия благодарение на сладките си нотки на орехи, лешници и какао. Използвайте в: сосове, масла, оцети и винегрети, риба с бяло месо, птици, грилованомесо, хлебни изделия, сирене.
... намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта.
Комбинации
Отлично за обогатяване на канапета, като предястие или аперитив, също така много добре се съчетава с грилованомесо и риба.
Може да се използва и като подправка за паста и е отличен като сос за вкусна бургиньон.
Метод на съхранение
Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник (+4°C). Консумирайте в рамките на 5 дни.
Код: PCT 180...
...Порк лойнът на Monte Safira е премиум свинско филе, което илюстрира ангажимента на марката към качеството и традицията. Произведено от най-добрите национални меса, това свинско филе е нежно, сочно и пълно с вкус. Независимо дали е печено, гриловано или запържено, Порк лойнът предлага универсален и вкусен вариант за всяко ястие, което го прави основен продукт в португалските домакинства.
Порк...
...Хела Аржентина със сусам, 820г
За кратко пържене на парчета, стекове, барбекю меса от всякакъв вид, приготвяне на кайма, птици, риба, картофи.
Без добавки, които да бъдат декларирани в менюта (съгласно §9 от "Законодателството за добавки", Германия).
Хела. Ние сме вашият компетентен партньор за вкус и модерни функционални системи за преработка на месо, HoReCa и хранителни услуги, както за...
... за множество кулинарни приготвяния:
Първи Ястия: Идеален за обогатяване на паста, ризото и гнocки.
Месо и Риба: Перфектен за подчертаване на вкуса на грилованомесо, печено и рибни ястия.
Подправки: Отличен за производство на масла, масла и трюфелни сосове.
Предястия и Сирена: Прекрасно се съчетава с брускети, зрели сирена и колбаси.
Свържете се с нас за Персонализирана Оферта
Ако търсите най...
... ГОРЧИЦА и СУСАМ)
Използване: грилованомесо, хляб, зеленчуци, дип, сосове, маринати, яхнии
Сега използвайте нашата "Чакалака подправка" като рекламно средство или подарък. (Запитвания на имейл: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като частна марка, в големи опаковки и за търговци на едро.
...автентично, пикантно, ръчно приготвено тайландско Khao Soi Gai. Леко, бързо и вкусно
Препоръка за приготвяне
Нашата крема от патладжан е истински универсален продукт в кухнята.
Перфектна като дип за зеленчукови пръчици, пита хляб и мезета.
Отлична като намазка за багети, пълнозърнест хляб, тост, кроасани, бейгли и тортили.
Идеална за грилованомесо, риба и зеленчуци или като топинг за бургери...
Дистрибутор на едро в Андалусия на дискове за емпанади марка Лос Рейунос и сладко от мляко. Лос Рейунос е водеща компания в производството на всякакъв вид хлебни изделия, сладкарски изделия и тестени изделия, изработени по традиционен начин с здравословни съставки. Сред най-търсените им продукти са дисковете за емпанадили, известни също като облеи за емпанадили. Тези обвивки за емпанади се разпрос...
...Запалете огън в чиниите си и събудете вкусовите си рецептори с тази вкусна смес от сол и подправки, специално създадена за гриловане и барбекю.
Подсилете вкуса на вашите грилове с Сол Гриз Чили Барбекю. Балансирана смес от кайенски пипер, паприка, домати, риган и кимион, тя ще подчертае мощния вкус на печеното червено месо и ще придаде мексикански привкус на вашите бели меса и риби.
Традиционно използвано за:
- Поръсване: барбекюта, печива, гриловано пиле.
SKU:SGCBBQ250...
...Съдържание 75 cl Розе, произведено от селекция на най-добрите сокове от нашите стари лозя на синсо. ДЕГУСТАЦИЯ ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ Между 11° и 12° СЪЧЕТАНИЯ ХРАНИ И ВИНО В аперитивна насоченост, Гриловани риби, Гриловано бяло месо, Азиатски специалитети, Средиземноморска кухня...
...Задоволителна бира с леко и чисто тяло.
Приготвена от двуредов малцован пролетен ечемик, това е нефилтрирана Хелес Лагер с интензивни златисти отразявания. Вкусът е добре балансиран, с ароматна малцова сладост.
Освежаваща и питейна, тя е отличен избор за комбиниране с студени мезета, грилованомесо, пресни сирена, грилована риба.
...Виното Саперави е едно от изисканите сухи червени вина, които се произвеждат в Грузия и се отглеждат в винената област Кахетия. Цветът на това вино може да варира от наситено малиново червено до тъмночервено. Виното има кадифен, богат вкус с отлично балансирано съотношение между сладост и киселинност. В зрялото плодово звучене хармонично се съчетават леки нюанси на дъб и подправки, образувайки дълъг ароматен финал. Виното има балансиран вкус с нотки на тъмни плодове, черни касис и зрели череши. То перфектно се съчетава с гриловано или печено, богато подправено месо и зрели сирена.
...Балсамов оцет с фигова пулпа.
Този оцет се получава чрез мацерация на натурални съставки (фигове - пулпата е видима в бутилката).
За подправяне на вашите салати, ястия, като дресинг или върху грилованомесо.
Стъклена бутилка 250мл...
... знак за качество Austria. Подходяща е за всякакъв вид печено и грилованомесо, както и за колбаси, леберкез, кайма и много други. С нея се подобряват майонези или се приготвят ремолади. Намазки, сосове като яйца, извара или сос тартар получават специална изтънченост с нея. Особено добре се справя при готвене. Рулетите от говеждо месо и говеждите шницели, приготвени с горчицата Ramsa English Special, стават отлични.
Награда: Веган...
... многовековната тунизийска култура на събиране и приготвяне на нашите продукти.
В цяла Тунис, хариса често се приготвя предварително и се съхранява за употреба в различни ястия. Този сос с оранжево-червен цвят се използва не само като подправка за грилованомесо и риба или добавен в супи и яхнии за пикантен вкус, но също така е неразривна част от безброй рецепти и множество тунизийски ястия.
Име на продукта: Бербер Хариса
Вкус: Горещ, пикантен
Брикс (%): 10
Срок на годност: 2 години
Име на марката: MEDILIFE
Място на произход: Тунис...
...Думата на винопроизводителя
Създадени в духа на сътрудничество и солидарност, вината от Винарната на Мармандей ще съпътстват всички ваши моменти на приятелство, характерни за ценностите на Югозападна Франция.
Сертифицирано БИО
Око: дълбок цвят, почти черен
Нос: черни плодове, лакрица, нотки на подправки
Устата: хубав обем с полирани танини
Винификация: отлежавало 6 месеца в инокс
Съчетание храна-вино: аперитив, гриловано бяло месо
Дomaine: Винарна на Мармандей
Апелация: Кот дю Мармандей
Година на реколта: 2017
Култура: Биологична
Етикет: Контролирано наименование за произход...
...Кръгове и структурирани Кахори
Интензивни и фино балансирани. Дълбок, сияен червен, много ароматен (къпина, хумус...), с добре балансирани танини и прекрасен финален впечатление в устата.
Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на температура около 15-16°.
Предложено съчетание: печено птиче месо, грилованомесо, риба в червено вино.
Награди :
• Сребърен медал на Световния конкурс в Брюксел 2013.
...СПРЕЙ ЗА СОЛ с ЕСТЕСТВЕНИ АРОМИ
Намален СОДИУМ СЪДЪРЖАНИЕ -70%
НУТРАЦЕУТИК - ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН за ХИПЕРТЕНЗИВНИ
ИДЕАЛЕН ЗА РЕСТОРАНТСКИ И ПИЦАРИИ, ЗА ДА ПРИДАДЕ АРОМАТИЧЕН И ВКУСЕН ДОПИР НА ЯСТИЯТА.
ОТЛИЧЕН ЗА ПЕЧЕНО И ГРИЛОВАНОМЕСО...
...Идеално е да се комбинира с грилованомесо, риба и картофи, приготвени с зехтин и чесън. Изработено е от натурални съставки, без консерванти и добавки. Не съдържа алергени.
Тегло: 140 гр...
... 16-18°C.
ВКУСОВИ НОТИ
Прекрасен светло розов цвят, свеж плодов вкус. Изтънчен и деликатен в
устата, добра година. Гастрономично вино.
Особено ще оцените нашето розе вино Bandol с риба, грилованомесо, буайбес, птици… Или като аперитив.
Сервирано на около 13°C...
...Смеската от подправки с коноп Прованс е подходяща за подправяне на задушени зеленчуци, грилованомесо, риба, сосове, паста, сирене, намазки и доматени ястия.
... дълъг: Да се наслаждавате охладено, чисто, с паста ястия, пица, грилованомесо или риба, маслини, антипасти, разпространения…
Съвет от винопроизводителя:
Завършете един топъл летен ден на вашата тераса с чаша розе и се наградете с малко антипасти – така ще изживеете средиземноморския начин на живот директно от Пфалц.
Винификация: Ферментирано в неръждаема стомана, отлежавало 4 месеца на мая.