...Чипотле пиперът има интензивен, димящ вкус, който е неустоимо напомнящ на барбекю сос. Тази класика на текс-мекс кухнята ще обогати множество ястия благодарение на сладките си нотки на орехи, лешници и какао. Използвайте в: сосове, масла, оцети и винегрети, риба с бяло месо, птици, грилованомесо, хлебни изделия, сирене.
... така усилва техния собствен вкус, без да доминира.
Мащерката е отлична за грилованомесо, риба и яхнии. Можете да я използвате най-добре в средиземноморски зеленчукови ястия с домати, патладжани, картофи, тиквички и чушки. Освен това е подходяща за средиземноморската кухня, супи и яхнии.
Съдържание: 20,00 г
Артикулен номер: 206614...
...Хела Аржентина със сусам, 820г
За кратко пържене на парчета, стекове, барбекю меса от всякакъв вид, приготвяне на кайма, птици, риба, картофи.
Без добавки, които да бъдат декларирани в менюта (съгласно §9 от "Законодателството за добавки", Германия).
Хела. Ние сме вашият компетентен партньор за вкус и модерни функционални системи за преработка на месо, HoReCa и хранителни услуги, както за...
...автентично, пикантно, ръчно приготвено тайландско Khao Soi Gai. Леко, бързо и вкусно
Препоръка за приготвяне
Нашата крема от патладжан е истински универсален продукт в кухнята.
Перфектна като дип за зеленчукови пръчици, пита хляб и мезета.
Отлична като намазка за багети, пълнозърнест хляб, тост, кроасани, бейгли и тортили.
Идеална за грилованомесо, риба и зеленчуци или като топинг за бургери...
... ГОРЧИЦА и СУСАМ)
Използване: грилованомесо, хляб, зеленчуци, дип, сосове, маринати, яхнии
Сега използвайте нашата "Чакалака подправка" като рекламно средство или подарък. (Запитвания на имейл: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като частна марка, в големи опаковки и за търговци на едро.
...Виното Саперави е едно от изисканите сухи червени вина, които се произвеждат в Грузия и се отглеждат в винената област Кахетия. Цветът на това вино може да варира от наситено малиново червено до тъмночервено. Виното има кадифен, богат вкус с отлично балансирано съотношение между сладост и киселинност. В зрялото плодово звучене хармонично се съчетават леки нюанси на дъб и подправки, образувайки дълъг ароматен финал. Виното има балансиран вкус с нотки на тъмни плодове, черни касис и зрели череши. То перфектно се съчетава с гриловано или печено, богато подправено месо и зрели сирена.
...Смеската от подправки с коноп Прованс е подходяща за подправяне на задушени зеленчуци, грилованомесо, риба, сосове, паста, сирене, намазки и доматени ястия.
... дълъг: Да се наслаждавате охладено, чисто, с паста ястия, пица, грилованомесо или риба, маслини, антипасти, разпространения…
Съвет от винопроизводителя:
Завършете един топъл летен ден на вашата тераса с чаша розе и се наградете с малко антипасти – така ще изживеете средиземноморския начин на живот директно от Пфалц.
Винификация: Ферментирано в неръждаема стомана, отлежавало 4 месеца на мая.
...Този сух червен вино "Саперави" се произвежда от едноименния сорт грозде Саперави, от склоновете на река Челти, в село Шилда, в регион Кахетия.
Тъмното, рубинено вино впечатлява с доминиращи аромати на къпина, череша и черна касис. Препоръчваме това вино с грилованомесо и сирене. Насладете се на това вино при температура от 16-18° C.
Винарна с 50 хектара площ за отглеждане: директен внос.