... така усилва техния собствен вкус, без да доминира.
Мащерката е отлична за грилованомесо, риба и яхнии. Можете да я използвате най-добре в средиземноморски зеленчукови ястия с домати, патладжани, картофи, тиквички и чушки. Освен това е подходяща за средиземноморската кухня, супи и яхнии.
Съдържание: 20,00 г
Артикулен номер: 206614...
...Чипотле пиперът има интензивен, димящ вкус, който е неустоимо напомнящ на барбекю сос. Тази класика на текс-мекс кухнята ще обогати множество ястия благодарение на сладките си нотки на орехи, лешници и какао. Използвайте в: сосове, масла, оцети и винегрети, риба с бяло месо, птици, грилованомесо, хлебни изделия, сирене.
...Хела Аржентина със сусам, 820г
За кратко пържене на парчета, стекове, барбекю меса от всякакъв вид, приготвяне на кайма, птици, риба, картофи.
Без добавки, които да бъдат декларирани в менюта (съгласно §9 от "Законодателството за добавки", Германия).
Хела. Ние сме вашият компетентен партньор за вкус и модерни функционални системи за преработка на месо, HoReCa и хранителни услуги, както за...
... ГОРЧИЦА и СУСАМ)
Използване: грилованомесо, хляб, зеленчуци, дип, сосове, маринати, яхнии
Сега използвайте нашата "Чакалака подправка" като рекламно средство или подарък. (Запитвания на имейл: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като частна марка, в големи опаковки и за търговци на едро.
...автентично, пикантно, ръчно приготвено тайландско Khao Soi Gai. Леко, бързо и вкусно
Препоръка за приготвяне
Нашата крема от патладжан е истински универсален продукт в кухнята.
Перфектна като дип за зеленчукови пръчици, пита хляб и мезета.
Отлична като намазка за багети, пълнозърнест хляб, тост, кроасани, бейгли и тортили.
Идеална за грилованомесо, риба и зеленчуци или като топинг за бургери...
...Виното Саперави е едно от изисканите сухи червени вина, които се произвеждат в Грузия и се отглеждат в винената област Кахетия. Цветът на това вино може да варира от наситено малиново червено до тъмночервено. Виното има кадифен, богат вкус с отлично балансирано съотношение между сладост и киселинност. В зрялото плодово звучене хармонично се съчетават леки нюанси на дъб и подправки, образувайки дълъг ароматен финал. Виното има балансиран вкус с нотки на тъмни плодове, черни касис и зрели череши. То перфектно се съчетава с гриловано или печено, богато подправено месо и зрели сирена.
...Смеската от подправки с коноп Прованс е подходяща за подправяне на задушени зеленчуци, грилованомесо, риба, сосове, паста, сирене, намазки и доматени ястия.
... дълъг: Да се наслаждавате охладено, чисто, с паста ястия, пица, грилованомесо или риба, маслини, антипасти, разпространения…
Съвет от винопроизводителя:
Завършете един топъл летен ден на вашата тераса с чаша розе и се наградете с малко антипасти – така ще изживеете средиземноморския начин на живот директно от Пфалц.
Винификация: Ферментирано в неръждаема стомана, отлежавало 4 месеца на мая.
...Този сух червен вино "Саперави" се произвежда от едноименния сорт грозде Саперави, от склоновете на река Челти, в село Шилда, в регион Кахетия.
Тъмното, рубинено вино впечатлява с доминиращи аромати на къпина, череша и черна касис. Препоръчваме това вино с грилованомесо и сирене. Насладете се на това вино при температура от 16-18° C.
Винарна с 50 хектара площ за отглеждане: директен внос.