... методи
ВИДОВЕ ГРОЗДЕ
60% Merlot
30% Cabernet Sauvignon
10% Cabernet Franc
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ
С красив рубинен цвят, Château La Gasquerie разкрива приятен букет от свежи червени плодове, леко подправени. Вкусът е гладък, с прекрасна закръгленост, преминаваща в елегантен финал.
ПАРИРАНЕ С ХРАНА
Château La Gasquerie се съчетава прекрасно с печено или гриловано червено месо, дивеч и сирена като Brie de Meaux, Gorgonzola или Livarot.
Сервирайте между 16°C и 18°C.
НАГРАДИ
2017: Златен медал – Конкурс на Gilbert & Gaillard 2018...
... се събира ръчно в солниците на Île de Ré.
Armagnac: Този известен спирт от Югозападна Франция придава дървесен нюанс и изключителна ароматна дълбочина.
Печени борчета: Тези борчета, внимателно подбрани и печени, добавят хрупкава нотка и деликатен аромат на лешник.
Приложения:
Sel Gascon е идеален за елегантно и вкусно подчертаване на вашите ястия:
Месо: Поръсете върху гриловано стек, магрет от патица или агнешки котлети, за да усилите вкусовете.
Референция:SELGASCON...
...Запалете огън в чиниите си и събудете вкусовите си рецептори с тази вкусна смес от сол и подправки, специално създадена за гриловане и барбекю.
Подсилете вкуса на вашите грилове с Сол Гриз Чили Барбекю. Балансирана смес от кайенски пипер, паприка, домати, риган и кимион, тя ще подчертае мощния вкус на печеното червено месо и ще придаде мексикански привкус на вашите бели меса и риби.
Традиционно използвано за:
- Поръсване: барбекюта, печива, гриловано пиле.
SKU:SGCBBQ250...
...Съдържание 75 cl Розе, произведено от селекция на най-добрите сокове от нашите стари лозя на синсо. ДЕГУСТАЦИЯ ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ Между 11° и 12° СЪЧЕТАНИЯ ХРАНИ И ВИНО В аперитивна насоченост, Гриловани риби, Гриловано бяло месо, Азиатски специалитети, Средиземноморска кухня...
...Балсамов оцет с фигова пулпа.
Този оцет се получава чрез мацерация на натурални съставки (фигове - пулпата е видима в бутилката).
За подправяне на вашите салати, ястия, като дресинг или върху грилованомесо.
Стъклена бутилка 250мл...
...Думата на винопроизводителя
Създадени в духа на сътрудничество и солидарност, вината от Винарната на Мармандей ще съпътстват всички ваши моменти на приятелство, характерни за ценностите на Югозападна Франция.
Сертифицирано БИО
Око: дълбок цвят, почти черен
Нос: черни плодове, лакрица, нотки на подправки
Устата: хубав обем с полирани танини
Винификация: отлежавало 6 месеца в инокс
Съчетание храна-вино: аперитив, гриловано бяло месо
Дomaine: Винарна на Мармандей
Апелация: Кот дю Мармандей
Година на реколта: 2017
Култура: Биологична
Етикет: Контролирано наименование за произход...
...Кръгове и структурирани Кахори
Интензивни и фино балансирани. Дълбок, сияен червен, много ароматен (къпина, хумус...), с добре балансирани танини и прекрасен финален впечатление в устата.
Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на температура около 15-16°.
Предложено съчетание: печено птиче месо, грилованомесо, риба в червено вино.
Награди :
• Сребърен медал на Световния конкурс в Брюксел 2013.
... 16-18°C.
ВКУСОВИ НОТИ
Прекрасен светло розов цвят, свеж плодов вкус. Изтънчен и деликатен в
устата, добра година. Гастрономично вино.
Особено ще оцените нашето розе вино Bandol с риба, грилованомесо, буайбес, птици… Или като аперитив.
Сервирано на около 13°C...