Франция, Pineuilh
... методи ВИДОВЕ ГРОЗДЕ 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ С красив рубинен цвят, Château La Gasquerie разкрива приятен букет от свежи червени плодове, леко подправени. Вкусът е гладък, с прекрасна закръгленост, преминаваща в елегантен финал. ПАРИРАНЕ С ХРАНА Château La Gasquerie се съчетава прекрасно с печено или гриловано червено месо, дивеч и сирена като Brie de Meaux, Gorgonzola или Livarot. Сервирайте между 16°C и 18°C. НАГРАДИ 2017: Златен медал – Конкурс на Gilbert & Gaillard 2018...
Франция, Arengosse
... се събира ръчно в солниците на Île de Ré. Armagnac: Този известен спирт от Югозападна Франция придава дървесен нюанс и изключителна ароматна дълбочина. Печени борчета: Тези борчета, внимателно подбрани и печени, добавят хрупкава нотка и деликатен аромат на лешник. Приложения: Sel Gascon е идеален за елегантно и вкусно подчертаване на вашите ястия: Месо: Поръсете върху гриловано стек, магрет от патица или агнешки котлети, за да усилите вкусовете. Референция:SELGASCON...
Франция, Guérande
...Запалете огън в чиниите си и събудете вкусовите си рецептори с тази вкусна смес от сол и подправки, специално създадена за гриловане и барбекю. Подсилете вкуса на вашите грилове с Сол Гриз Чили Барбекю. Балансирана смес от кайенски пипер, паприка, домати, риган и кимион, тя ще подчертае мощния вкус на печеното червено месо и ще придаде мексикански привкус на вашите бели меса и риби. Традиционно използвано за: - Поръсване: барбекюта, печива, гриловано пиле. SKU:SGCBBQ250...
Франция, Malataverne
...Съдържание 75 cl Розе, произведено от селекция на най-добрите сокове от нашите стари лозя на синсо. ДЕГУСТАЦИЯ ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ Между 11° и 12° СЪЧЕТАНИЯ ХРАНИ И ВИНО В аперитивна насоченост, Гриловани риби, Гриловано бяло месо, Азиатски специалитети, Средиземноморска кухня...
Франция, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Балсамов оцет с фигова пулпа. Този оцет се получава чрез мацерация на натурални съставки (фигове - пулпата е видима в бутилката). За подправяне на вашите салати, ястия, като дресинг или върху гриловано месо. Стъклена бутилка 250мл...
Франция, Auxerre
...Думата на винопроизводителя Създадени в духа на сътрудничество и солидарност, вината от Винарната на Мармандей ще съпътстват всички ваши моменти на приятелство, характерни за ценностите на Югозападна Франция. Сертифицирано БИО Око: дълбок цвят, почти черен Нос: черни плодове, лакрица, нотки на подправки Устата: хубав обем с полирани танини Винификация: отлежавало 6 месеца в инокс Съчетание храна-вино: аперитив, гриловано бяло месо Дomaine: Винарна на Мармандей Апелация: Кот дю Мармандей Година на реколта: 2017 Култура: Биологична Етикет: Контролирано наименование за произход...
Франция, Parnac
...Кръгове и структурирани Кахори Интензивни и фино балансирани. Дълбок, сияен червен, много ароматен (къпина, хумус...), с добре балансирани танини и прекрасен финален впечатление в устата. Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на температура около 15-16°. Предложено съчетание: печено птиче месо, гриловано месо, риба в червено вино. Награди : • Сребърен медал на Световния конкурс в Брюксел 2013.
Франция, Saint Cannat
... 16-18°C. ВКУСОВИ НОТИ Прекрасен светло розов цвят, свеж плодов вкус. Изтънчен и деликатен в устата, добра година. Гастрономично вино. Особено ще оцените нашето розе вино Bandol с риба, гриловано месо, буайбес, птици… Или като аперитив. Сервирано на около 13°C...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play