...Паста от патладжани с фета сирене 200г. Външен вид бежов цвят
Вкус/Аромат характерен за печени патладжани и пресен чесън, богат на вкус на фета сирене, леко пикантен.
Консистенция кремообразна...
...Категория: Индивидуални подправки
Вкус и аромат: Умерено пикантен
Приложение: Смесването прави разликата: Различни сортове чили се смилат и смесват помежду си. Резултатът: Многофункционално оръжие за зеленчуци, риба и месо.
Съставки: Чили
Забележка за алергени: Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, сусам, горчица и целина.
Съдържание: 30 г в метална кутия...
...Фин, ароматен горски мед в рустикална керамична чашка от Черната гора.
Перфектен като малък подарък или сувенир.
Страхотното е, че след като чашката бъде изядена, можете да я напълните отново с фин мед Wernet!
Горски мед
Финият мед от медена роса се събира от пчелите от иглолистни и широколистни дървета. Той има пикантен и силен, почти малцов вкус, светлокафяв до червеникавокафяв цвят и обикновено е гъст.
Всички горски медове съдържат много минерали, особено калий и желязо.
...Нашата смес за меденки има сладко-пикантенвкус с приятен аромат на канела.
Използвайте сместа за коледни сладки и зимни десерти.
Съставки: Канела*, Мускат*, Клинове*, Кардамон*, Пимен*, Мацис*, Джинджифил*
Алергени: не съдържа
Вегетариански: Да
Веган: Да...
...Потопете се в топлия, приветлив свят на нашия канела от Kitchen Yoga. Нашите канелени пръчици предлагат интензивен, сладко-пикантенвкус, който обогатява ястията ви. Идеални за ароматни чайове, вкусни десерти като ябълков щрудел и зимни яхнии, те придават специален нюанс на вашата кухня.
Особени характеристики:
Чисти и натурални: 100% чисти канелени пръчици без добавки.
Многофункционални...
...Зеленчуци: Джинджифил
Малко корени са толкова популярни, колкото джинджифилът. Той не само че има много интензивен и леко пикантенвкус, но също така притежава и лечебни свойства. Плодовият и пикантенвкус на джинджифила се дължи основно на съдържащия се в него джинджерол. Коренът е също така богат на витамин C, калий, натрий, магнезий и желязо, както и на много минерали. Въпреки че визуално...
...Шафранът се получава от цветето на Crocus sativus, което цъфти два дни в годината.
Цветята се берат на първия ден от цъфтежа на ръка.
След това трите оранжеви до червени стаментни нишки се откъсват и сушат.
Така те получават своя типичен аромат.
Вкус: леко горчив до пикантен
Аромат: горчив, ароматен
Цвят: червен/оранжев...
...Маслини Мансаниля от търговски клас Екстра с пикантен аншоа крем
Кралицата сред маслиновите храни, Мансаниля, е основата на този гурме специалитет. Само най-изисканите костилкови плодове от най-висок клас се пълнят с фино подправена паста от аншоа, което води до този несравним вкус. Препоръка за консумация: Наслаждавайте се леко охладени! За любителите на морския вкус.
EAN: 4260394013543
Тегло нето: 1.400 г
Тегло на отцеждане: 600 г
Опаковка: 6
Брой кашони на палет: 15
Брой редове на палет: 4
Брой артикули на палет: 360...
... Перу, Arriba е един от най-висококачествените сортове какао в света, който има леко пикантен, малко плодови, но преди всичко силен и горчив вкус. Процесът на производство при Zotter е особено сложен. Преди шоколадовата плочка да бъде излята във форма, се извършва 36-часов процес на кончиране - по-дълъг от всеки друг сорт какао. В тази плочка ще откриете освободена какаова природна сила.
... бурбонска ванилия.
Това е 1001 нощ в кафето. Сварете цялата подправка в мляко и се насладете на тази подправена мляко чисто, в черен чай или в кафе. Фино смляно, арабската кафе подправка придава на сметаната пикантенвкус.
Тегло на артикула: 42 г...
...Гравад идва от норвегски и означава „задълбочавам“, - да се съхранява сьомгата под налягане със сол и захар.
Днес филетата от сьомга се мариноват (накисват) със сол, захар, копър, подправки, малко изворна вода и уиски. По време на този процес сьомгата ферментира и зрее до още една деликатес. Процесът на мариноване трае около три дни и прави гравад-сьомгата годна за консумация в продължение на няколко дни. Традиционната рецепта - нашата домашна рецепта - придава на сьомгата особено фин, пикантен и ароматен вкус.
...Този сух червен вино "Саперави" се произвежда от едноименния сорт грозде Саперави, от склоновете на река Челти, в село Шилда, в регион Кахетия.
Тъмното, рубинено вино впечатлява с доминиращи аромати на къпина, череша и черна касис. Вкус: сух; плодово-пикантно начало, силен характер, ароматика на тъмни плодове, добре интегрирана киселинност, меки танини, плодово-пикантен дълготраен финал.
Семейна изба с директна дистрибуция: Вино от високо качество.
Семейство Скарвелис произвежда екстра върджин зехтин от първо качество, от собствено отглеждане в Мани, Гърция. Зехтинът Скарвелис притежава фино и изразено свежо аромa. Комбинацията от бадемова горчивина и леко пикантен нюанс идеално се съчетава с плодистия вкус на маслината Коронеики.
... години опит и смелост за иновации ни позволяват напълно да се откажем от изкуствени добавки за печене и емулгатори.
Натурални закваски и дългосрочно управление на тестото
Качеството изисква време. Много хлебни изделия на Гримингер се произвеждат с натурална закваска. Хлебните изделия с натурална закваска са особено дълготрайни и имат типичен пикантенвкус. В много пекарни поради икономически...