...Маслото от черен кимион, с меден или тъмен кафяв цвят, има леко горчив вкус и интензивен, пикантен аромат. То се пресова на студено от семената на черния кимион (Nigella sativa). Съдържа много ненаситени мастни киселини (НМК), които играят множество важни функции в организма. Линоловата киселина, присъстваща в 55 % от маслото от черен кимион, е ненаситена мастна киселина от групата на омега-6...
...Гауда е холандско жълто сирене, произведено от краве мляко. То е зряло (полу) твърдо сирене.
Продуктът е наличен под формата на блок или куб, опакован в фолио с жълт или червен цвят. Гауда се характеризира с мек вкус, който става по-силен с продължителността на процеса на зряване. Вкусът е мек, нежен и ароматен с деликатен послевкус на пастьоризация, който може да бъде леко кисел или пикантен...
...ЛИСТА ОТ КОПЪР
(ANETHUM GRAVEOLENS L.)
Подправка с характерен пикантенвкус, използвана в производството на подправъчни смеси и сосове. Използва се също и като подправка за риба. Листата са налични в сушен, нарязан и смлян вид, стерилизирани по желание на клиента.
Оферта:
– сушен копър, нарязан.
– смлян копър
– стерилизиран копър
Опаковане:
– хартиена чанта с фолиен вложка 5-10 кг...
...Акациевият мед има светло сламен цвят и кремообразна текстура. Не се оставяйте да ви заблуди ниската му интензивност на аромата, той е много сладък.
Многоцветният мед е мек, тъмен мед с восъчен аромат. Произвежда се в пчелини из цяла Полша. Има различен цвят и вкус, в зависимост от вида на цветето, което пчелите посещават.
Гречковият мед е с тъмен, интензивен кафяв цвят. Комбинира сладостта на меда с леко парещ, пикантенвкус.
Комплект: Фолклор...