...Тази натурална ароматизатор добавя типичния вкус на добър зрял чедър с нотка на орех и лешник. Тя придава типичен,savory ароматен подпис на вашите аперитивни пасти, торти, ароматизирани сирена, сосове, пилешки нъгети, бургери и равиоли.
...{"Productinformation":"Информация за продукта\nКогато споменете васаби, повечето хора днес знаят, че става въпрос за японски хрян. Това, което не знаят, е, че тези васаби-равиоли закуски са изключително вкусни. Подбрани фъстъци, покрити с хрупкава, пикантна обвивка: Това е новият азиатски начин за похапване. Свежата пикантност на васаби не само ще ви даде остро усещане – тя ще ви позволи да се насладите на нещо толкова малко като фъстък, като на ново кулинарно изживяване.\n\nIngredients\nФъстъци, пшенично брашно, захар, палмово масло, смес от подправки за барбекю\n\nOrigin\nЯпония, Китай"}...
...)
- Лесен за употреба (добавете вода и масло)
MAP = Опаковка с модифицирана атмосфера
Сухи вегански съединения
Лесен за употреба, универсални приложения, производство точно навреме
Независимо дали в тортелини и равиоли, в или върху антипасти (например чили, тиквички, патладжан)...
AlstraditionellesUnternehmen
produziertdieFamilieRighettiTeigwarenbereitsinder
4.Generation.DemfolgendwirdanPrinzipien
festgehalten,diesichungeachtetwechselnderZeitströme
immer wieder aufs Neue bewähren.Die Kunstder
HerstellungfrischeritalienischerPastawurde1962
durch Gründung derRighettiTeigwaren in Frankfurt
am Main nach Deutschland gebracht. Nach einer
ReihevonunterschiedlicherProduktions-undVe...
Развиваме, произвеждаме и разпространяваме професионални машини за производство на всякакъв вид паста за национални и международни клиенти. Машини за паста, машини за равиоли, машини за кнедли или спетцле и много други.
... работеща мелница в Мюнхен, която е Hofbräuhaus Kunstmühle и съществува от 15-ти век. За нашите пълнени равиоли не използваме добавки, не добавяме разредители като картофени стърготини или галета и обработваме пълнежите на ръка. Така те запазват хрупкавост и контур. Нашите добавъчни продукти като сосовете ги произвеждаме по традиционни методи без добавяне на усилватели на вкус, без захар и с малко...