...антиоксидант, който помага за защита на клетките от увреждане.
Това масло обикновено се използва запържене, запържване и бързо готвене, тъй като може да издържа на високи температури, без да се разлага. Неговият ядков аромат и вкус го правят универсален избор както за солени, така и за сладки ястия. Маслото от фъстъци се използва също и в производството на маргарин, дресинги за салати и козметика.
...Фритюрно масло, подходящо за всяка фритюрница. Устойчиво на температура до 230 градуса. - - - Наличен в удобна 5-литрова бутилка за 1.199 €/литър.
- Нетна цена, при поръчка от 32 палета (1 камион) - с доставка в цяла Германия.
Също така са налични по-малки количества, моля свържете се с нас!
...Рафинираното слънчогледово масло е популярен продукт, наличен в PET бутилки от 1L, 3L, 5L и 10L. Ние доставяме и експортираме слънчогледово масло в различни размери и го предлагаме в Flexitanks и в големи количества. Нашето рафинирано слънчогледово масло е известно със своята универсалност и е отлично запържене, печене и за салати.
Нашите клиенти ценят качеството и неутралния вкус на нашето...
...Растително фритюрно масло, което не пени, за повече безопасност в кухнята. Идеално за предприятия, в които фритюрникът не се използва постоянно. F+ Eco запазва качеството си за дълго време при по-кратка продължителност на употреба.
3x по-дълго пържене: издържа три пъти по-дълго от конвенционалното растително масло, базирано на стандартизирани тестове запържене с измерване на полярните съставки.
... различни кулинарни приложения, включително пържене, печене и дресинги. Освен това, то е честа съставка в преработените храни и индустриалните продукти. Широката му наличност и хранителните му предимства правят соевото масло основна съставка в много кухни и хранителната индустрия по целия свят.
...Светложълтото масло се използва основно запържене и печене. В комбинация с други растителни масла, като рапично масло, соево масло или ленено масло, то също се използва като салатно масло, маслозапържене или за производство на маргарин.
Свържете се с нас за повече информация и детайли.
... слънчогледово масло
Слънчогледовото масло е неутрално на вкус и аромат и затова е много подходящо за печене и пържене. То е идеално и като готварско маслоза вегетарианци и вегани. Слънчогледовото масло съдържа много витамин E.
...Вирджин кокосовото масло е натурален продукт, получен от отглеждани и ръчно събрани кокосови орехи. То е изключително здравословно и многофункционално. Например, то е идеално за готвене, пържене и печене.
... печене и мариноване.
Тъй като за получаването на higholeic био слънчогледово масло се използват само определени, естествено отглеждани сортове слънчоглед, които имат много висок процент на мононенаситената олеинова киселина, то е термостабилно в сравнение с оригиналната форма, богата на линолова киселина. Поради това нашето higholeic био слънчогледово масло понася и по-високи температури на готвене. Чрез допълнителна рафинация, този вариант на слънчогледовото масло е идеален запържене и готвене.
В контекста на олеиновото био слънчогледово масло, това масло впечатлява.
...Зехтинът от маслинови остатъци на The Mill е смес от екстра върджин зехтин и чисто масло от маслинови остатъци. Подходящ е за всички видове пържене и маслото за готвене може да се използва многократно.
Наличен в PET бутилки от 1 литър и 2 литра, както и на едро.
Произход: Егейско крайбрежие на Турция...
...Извлечено от семената на слънчогледа, слънчогледовото масло често се използва в храната като олио запържене и в козметиката.
Някои видове:
- Линолова
- Mid-oleic
- High-oleic...
... маслото се получава чрез пресоване на семената и се отличава с високото си съдържание на омега-3 мастни киселини.
Използване:
Храни:
* Подобряване на ястия
* Добавки за хранене
* Олио запържене или печене
Технически:
* Лак за живопис
Козметика:
* Продукт за грижа за косата
* Производство на кремове
* Бързо попива в кожата
CAS:93384-40-8
EINECS:297-250-8
Цвят: жълтеникав до безцветен
Мирис: ядков
INCI: Масло от семена на Salvia Hispanica
Съхранение: на хладно, сухо, защитено от светлина, в затворени съдове.
...Необработено дегумировано соево масло (CDSO) се произвежда от соеви зърна. Повечето от свободните мастни киселини и гумите, които естествено присъстват в соевите зърна, се отстраняват чрез механично, физическо или понякога химическо разделяне. Маслото след това се дегумирва за приложения или консумация. Това соево масло може да се използва в хиляди различни приложения, като готвене, пържене на храни, маргарин, дресинги за салати и майонези, печен хляб, крекери, торти, бисквити, пайове и други.
... слънчогледово олио е натурално слънчогледово олио, произведено според съвременната многостепенна технология и е пречистено от всички примеси. То стимулира метаболитните процеси в организма, осигурява правилен растеж на клетките и здрава кожа. Това олио може да се използва с всякакви ястия и е подходящо за всички видове обработка на храни: пържене, печене, консервиране, приготвяне на салати.
...Сред растителните масла, слънчогледовото масло е най-известното и най-широко разпространено в света, а в много страни слънчогледовото масло се счита за една от основните храни.
Рафинираното слънчогледово масло традиционно намира своето място като маслозапържене, докато неговият нерафиниран вариант се използва основно в студено състояние.
Слънчогледовото масло Sungrano, произведено от...
... златист цвят и нежен вкус. То се извлича и рафинира внимателно, за да се уверим, че отговаря на най-високите стандарти за качество.
Ползи за здравето:
Богато на витамин E и ненаситени мастни киселини, нашето слънчогледово масло е отличен източник на антиоксиданти и допринася за поддържането на сърдечното здраве. Ниското съдържание на наситени мастни киселини го прави здравословен избор за вашата кухня.
Многостранно приложение:
Независимо дали запържене, печене или приготвяне на дресинг – нашето слънчогледово масло е изключително многофункционално.
...Характеристики:
- 100% растителен, сертифициран веган
- С естествен аромат на масло
- Като заместител на маслото запържене, печене и усъвършенстване
- Като естествен аромат за
приготвяне на фини маслени кремове...
... хидрогенирано, не е избелвано, не е дезодорирано и не е рафинирано.
Става въпрос за чист, веган натурален продукт, който може да се използва по много начини в кухнята. То е с висока термоустойчивост и е подходящо за готвене и пържене. Като веган натурален продукт, то е също така подходящо за вегетарианска и веганска диета, като заместител на масло, както и за смутита и купи.
Много добро продукт за деликатесни и натурални хранителни магазини.
Възможно е частно етикетиране.
...Качество: Биологично
Произход: Южна Америка
Приложение: Храни
Особености:
OPW BIOfrit е алтернатива на широко разпространеното BIO-HO слънчогледово масло в областта на фритюрните приложения. Продължаващото развитие в сътрудничество с нашите стратегически партньори и усъвършенстването на рецептата и състава правят OPW BIOfrit не само алтернатива, но и доказано по-стабилно фритюрно масло.
Основата за нашето висококачествено фритюрно масло е BIO-палмолин IV 56 от устойчиво, сертифицирано производство.
Повече информация можете да намерите в нашия BIOfrit блог.
...Нашето "Longlife" фритюрно масло, 4-кратно наградено със сребърен медал на "International Superior Taste Award 2010, 2011, 2015 & 2019" в Брюксел. Тестовете показват, че обикновените фритюрни масла обикновено се развалят след 20 часа, докато UNIFRIT Extra може да се използва запържене до 50 часа! UNIFRIT Extra разполага с уникалната формула UNIFRIT LONGLIFE, която забавя процеса на окисляване и...
VITO AG е специализирана в разработването, производството и продажбата на филтрационни системи за замърсени мазнини, масла и водни разтвори за индустриални и хранителни приложения, като например гастрономически фритюрници и мазнини запържене.
Филтрационните системи на VITO позволяват намаляване на нуждата от масло и мазнина запържене с до 50%.
Търгуваме с висококачествено рапично маслоза дома и стопанството, както и с олио запържене и готвене за търговия на дребно, гастрономия и системна гастрономия.