... мазнини, включително мононенаситени и полиненаситени мазнини, които се считат за по-здравословни алтернативи на наситените мазнини.
Тези мазнини могат да помогнат за понижаване на нивата на лошия холестерол и да намалят риска от сърдечни заболявания. Слънчогледовото масло обикновено се използва запържене, печене, сотиране и дресинг за салати поради неутралния си вкус и универсалност.
...Растително фритюрно масло, което не пени, за повече безопасност в кухнята. Идеално за предприятия, в които фритюрникът не се използва постоянно. F+ Eco запазва качеството си за дълго време при по-кратка продължителност на употреба.
3x по-дълго пържене: издържа три пъти по-дълго от конвенционалното растително масло, базирано на стандартизирани тестове запържене с измерване на полярните съставки.
...Светложълтото масло се използва основно запържене и печене. В комбинация с други растителни масла, като рапично масло, соево масло или ленено масло, то също се използва като салатно масло, масло запържене или за производство на маргарин.
Свържете се с нас за повече информация и детайли.
...Рафинираното слънчогледово масло е популярен продукт, наличен в PET бутилки от 1L, 3L, 5L и 10L. Ние доставяме и експортираме слънчогледово масло в различни размери и го предлагаме в Flexitanks и в големи количества. Нашето рафинирано слънчогледово масло е известно със своята универсалност и е отлично запържене, печене и за салати.
Нашите клиенти ценят качеството и неутралния вкус на нашето...
... целулоза осигурява висока филтрационна ефективност с оптимална чистота и надеждност.
Области на приложение:
- Филтрация на маслазапържене
- Филтрация на мляко
- Производство на парфюми и масла
- Напиткова индустрия
Вашите предимства:
- По-дълъг срок на годност на продуктите
- Намаляване на енергийните разходи
- Най-висока чистота...
... различни кулинарни приложения, включително пържене, печене и дресинги. Освен това, то е честа съставка в преработените храни и индустриалните продукти. Широката му наличност и хранителните му предимства правят соевото масло основна съставка в много кухни и хранителната индустрия по целия свят.
... падат сами от дървото, когато узреят. След това се събират и се отварят с помощта на специални машини, тъй като не могат да се отворят ръчно.
След това ядките се варят или печат, за да се извлече маслото. Поради сложната обработка и трудното отглеждане, маслото е сред най-скъпите масла в света.
Области на приложение:
Храни:
*Изискано гурме масло за салати, задушаване и пържене
Козметика:
*подпомага...
... маслени удоволствия.
Препоръки за употреба:
- перфектно подходящо за салати като добавка към дресинга или салатната сос
- за приготвяне на сосове за паста
- като добавка за дипове, песто и маринати
- запържене, задушаване, готвене на пара и печене
Композициите на Vitis са обогатяване за всяко гурме меню.
По желание предлагаме и частни етикети.
...Сред растителните масла, слънчогледовото масло е най-известното и най-широко разпространено в света, а в много страни слънчогледовото масло се счита за една от основните храни.
Рафинираното слънчогледово масло традиционно намира своето място като масло запържене, докато неговият нерафиниран вариант се използва основно в студено състояние.
Слънчогледовото масло Sungrano, произведено от...
... печене и мариноване.
Тъй като за получаването на higholeic био слънчогледово масло се използват само определени, естествено отглеждани сортове слънчоглед, които имат много висок процент на мононенаситената олеинова киселина, то е термостабилно в сравнение с оригиналната форма, богата на линолова киселина. Поради това нашето higholeic био слънчогледово масло понася и по-високи температури на готвене. Чрез допълнителна рафинация, този вариант на слънчогледовото масло е идеален запържене и готвене.
В контекста на олеиновото био слънчогледово масло, това масло впечатлява.
...Извлечено от семената на слънчогледа, слънчогледовото масло често се използва в храната като олио запържене и в козметиката.
Някои видове:
- Линолова
- Mid-oleic
- High-oleic...
...Необработено дегумировано соево масло (CDSO) се произвежда от соеви зърна. Повечето от свободните мастни киселини и гумите, които естествено присъстват в соевите зърна, се отстраняват чрез механично, физическо или понякога химическо разделяне. Маслото след това се дегумирва за приложения или консумация. Това соево масло може да се използва в хиляди различни приложения, като готвене, пържене на храни, маргарин, дресинги за салати и майонези, печен хляб, крекери, торти, бисквити, пайове и други.
... златист цвят и нежен вкус. То се извлича и рафинира внимателно, за да се уверим, че отговаря на най-високите стандарти за качество.
Ползи за здравето:
Богато на витамин E и ненаситени мастни киселини, нашето слънчогледово масло е отличен източник на антиоксиданти и допринася за поддържането на сърдечното здраве. Ниското съдържание на наситени мастни киселини го прави здравословен избор за вашата кухня.
Многостранно приложение:
Независимо дали запържене, печене или приготвяне на дресинг – нашето слънчогледово масло е изключително многофункционално.
...Качество: Биологично
Произход: Южна Америка
Приложение: Храни
Особености:
OPW BIOfrit е алтернатива на широко разпространеното BIO-HO слънчогледово масло в областта на фритюрните приложения. Продължаващото развитие в сътрудничество с нашите стратегически партньори и усъвършенстването на рецептата и състава правят OPW BIOfrit не само алтернатива, но и доказано по-стабилно фритюрно масло.
Основата за нашето висококачествено фритюрно масло е BIO-палмолин IV 56 от устойчиво, сертифицирано производство.
Повече информация можете да намерите в нашия BIOfrit блог.
...Нашето "Longlife" фритюрно масло, 4-кратно наградено със сребърен медал на "International Superior Taste Award 2010, 2011, 2015 & 2019" в Брюксел. Тестовете показват, че обикновените фритюрни масла обикновено се развалят след 20 часа, докато UNIFRIT Extra може да се използва запържене до 50 часа! UNIFRIT Extra разполага с уникалната формула UNIFRIT LONGLIFE, която забавя процеса на окисляване и...
...
•Средства за стабилизиране на сметана
•Глазури
•Плънки
•Аромати
•Декор
RAU-продукти
•Био-маргарин
•Маргарин за разтягане
•Пекарски маргарин
•Крем-маргарин
•Мазнини за варене и пържене
•Специални масла/мазнини...
Доставчик и разработчик на съставки за термична и оксидативна стабилизация на маслазапържене и варене Производител на ефективни формулировки на антиоксиданти и антиполимеризационни средства.
Продуктите Maxfry® са течни съставки за растителни масла и мазнини. Добавени към маслото, те не само значително увеличават термично-оксидативната стабилност, но също така подобряват производителността в...
VITO AG е специализирана в разработването, производството и продажбата на филтрационни системи за замърсени мазнини, масла и водни разтвори за индустриални и хранителни приложения, като например гастрономически фритюрници и мазнини запържене.
Филтрационните системи на VITO позволяват намаляване на нуждата от масло и мазнина запържене с до 50%.