Германия, Nürnberg
... мазнини, включително мононенаситени и полиненаситени мазнини, които се считат за по-здравословни алтернативи на наситените мазнини. Тези мазнини могат да помогнат за понижаване на нивата на лошия холестерол и да намалят риска от сърдечни заболявания. Слънчогледовото масло обикновено се използва за пържене, печене, сотиране и дресинг за салати поради неутралния си вкус и универсалност.
Германия, Tuttlingen
...Растително фритюрно масло, което не пени, за повече безопасност в кухнята. Идеално за предприятия, в които фритюрникът не се използва постоянно. F+ Eco запазва качеството си за дълго време при по-кратка продължителност на употреба. 3x по-дълго пържене: издържа три пъти по-дълго от конвенционалното растително масло, базирано на стандартизирани тестове за пържене с измерване на полярните съставки.
Германия, Berlin
...Светложълтото масло се използва основно за пържене и печене. В комбинация с други растителни масла, като рапично масло, соево масло или ленено масло, то също се използва като салатно масло, масло за пържене или за производство на маргарин. Свържете се с нас за повече информация и детайли.
Германия, Berlin
...Рафинираното слънчогледово масло е популярен продукт, наличен в PET бутилки от 1L, 3L, 5L и 10L. Ние доставяме и експортираме слънчогледово масло в различни размери и го предлагаме в Flexitanks и в големи количества. Нашето рафинирано слънчогледово масло е известно със своята универсалност и е отлично за пържене, печене и за салати. Нашите клиенти ценят качеството и неутралния вкус на нашето...
Германия, Hachenburg
... целулоза осигурява висока филтрационна ефективност с оптимална чистота и надеждност. Области на приложение: - Филтрация на масла за пържене - Филтрация на мляко - Производство на парфюми и масла - Напиткова индустрия Вашите предимства: - По-дълъг срок на годност на продуктите - Намаляване на енергийните разходи - Най-висока чистота...
Германия, Hamburg
... различни кулинарни приложения, включително пържене, печене и дресинги. Освен това, то е честа съставка в преработените храни и индустриалните продукти. Широката му наличност и хранителните му предимства правят соевото масло основна съставка в много кухни и хранителната индустрия по целия свят.
Германия, Eresing
... падат сами от дървото, когато узреят. След това се събират и се отварят с помощта на специални машини, тъй като не могат да се отворят ръчно. След това ядките се варят или печат, за да се извлече маслото. Поради сложната обработка и трудното отглеждане, маслото е сред най-скъпите масла в света. Области на приложение: Храни: *Изискано гурме масло за салати, задушаване и пържене Козметика: *подпомага...
Германия, Neumagen-Dhron
... маслени удоволствия. Препоръки за употреба: - перфектно подходящо за салати като добавка към дресинга или салатната сос - за приготвяне на сосове за паста - като добавка за дипове, песто и маринати - за пържене, задушаване, готвене на пара и печене Композициите на Vitis са обогатяване за всяко гурме меню. По желание предлагаме и частни етикети.
Германия, Köln
...Сред растителните масла, слънчогледовото масло е най-известното и най-широко разпространено в света, а в много страни слънчогледовото масло се счита за една от основните храни. Рафинираното слънчогледово масло традиционно намира своето място като масло за пържене, докато неговият нерафиниран вариант се използва основно в студено състояние. Слънчогледовото масло Sungrano, произведено от...
Германия, Schoenebeck
... печене и мариноване. Тъй като за получаването на higholeic био слънчогледово масло се използват само определени, естествено отглеждани сортове слънчоглед, които имат много висок процент на мононенаситената олеинова киселина, то е термостабилно в сравнение с оригиналната форма, богата на линолова киселина. Поради това нашето higholeic био слънчогледово масло понася и по-високи температури на готвене. Чрез допълнителна рафинация, този вариант на слънчогледовото масло е идеален за пържене и готвене. В контекста на олеиновото био слънчогледово масло, това масло впечатлява.
Германия, Hannover
...Извлечено от семената на слънчогледа, слънчогледовото масло често се използва в храната като олио за пържене и в козметиката. Някои видове: - Линолова - Mid-oleic - High-oleic...
Съответстващи продукти
Слънчогледово масло
Слънчогледово масло
Други Продукти
Зехтин
Зехтин
Германия, Berlin
...Необработено дегумировано соево масло (CDSO) се произвежда от соеви зърна. Повечето от свободните мастни киселини и гумите, които естествено присъстват в соевите зърна, се отстраняват чрез механично, физическо или понякога химическо разделяне. Маслото след това се дегумирва за приложения или консумация. Това соево масло може да се използва в хиляди различни приложения, като готвене, пържене на храни, маргарин, дресинги за салати и майонези, печен хляб, крекери, торти, бисквити, пайове и други.
Германия, Niederkrüchten
... златист цвят и нежен вкус. То се извлича и рафинира внимателно, за да се уверим, че отговаря на най-високите стандарти за качество. Ползи за здравето: Богато на витамин E и ненаситени мастни киселини, нашето слънчогледово масло е отличен източник на антиоксиданти и допринася за поддържането на сърдечното здраве. Ниското съдържание на наситени мастни киселини го прави здравословен избор за вашата кухня. Многостранно приложение: Независимо дали за пържене, печене или приготвяне на дресинг – нашето слънчогледово масло е изключително многофункционално.
Германия, Niederkrüchten
...Качество: Биологично Произход: Южна Америка Приложение: Храни Особености: OPW BIOfrit е алтернатива на широко разпространеното BIO-HO слънчогледово масло в областта на фритюрните приложения. Продължаващото развитие в сътрудничество с нашите стратегически партньори и усъвършенстването на рецептата и състава правят OPW BIOfrit не само алтернатива, но и доказано по-стабилно фритюрно масло. Основата за нашето висококачествено фритюрно масло е BIO-палмолин IV 56 от устойчиво, сертифицирано производство. Повече информация можете да намерите в нашия BIOfrit блог.
Германия, Dortmund
...Нашето "Longlife" фритюрно масло, 4-кратно наградено със сребърен медал на "International Superior Taste Award 2010, 2011, 2015 & 2019" в Брюксел. Тестовете показват, че обикновените фритюрни масла обикновено се развалят след 20 часа, докато UNIFRIT Extra може да се използва за пържене до 50 часа! UNIFRIT Extra разполага с уникалната формула UNIFRIT LONGLIFE, която забавя процеса на окисляване и...
Германия, Hannover
... •Средства за стабилизиране на сметана •Глазури •Плънки •Аромати •Декор RAU-продукти •Био-маргарин •Маргарин за разтягане •Пекарски маргарин •Крем-маргарин •Мазнини за варене и пържене •Специални масла/мазнини...
Германия, Hagen
Доставчик и разработчик на съставки за термична и оксидативна стабилизация на масла за пържене и варене Производител на ефективни формулировки на антиоксиданти и антиполимеризационни средства. Продуктите Maxfry® са течни съставки за растителни масла и мазнини. Добавени към маслото, те не само значително увеличават термично-оксидативната стабилност, но също така подобряват производителността в...
Германия, Tuttlingen
VITO AG е специализирана в разработването, производството и продажбата на филтрационни системи за замърсени мазнини, масла и водни разтвори за индустриални и хранителни приложения, като например гастрономически фритюрници и мазнини за пържене. Филтрационните системи на VITO позволяват намаляване на нуждата от масло и мазнина за пържене с до 50%.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play