... acid composition and good oxidative stability, which is commonly bottled and sold as cooking oils and all the more suitable for frying.":"RBD Палмово Олейн IV56, Точка на облачност 10 (CP10) има йодна стойност от 54-56. Поради състава на мастните киселини и добрата оксидативна стабилност, той обикновено се бутилира и продава като готварски масла и е особено подходящ запържене.","RBD Palm Olein":"RBD Палмово Олейн"}...
...То се предлага на пазара в съответствие с следните наименования и определения. Идеално запържене, тъй като запазва характеристиките си дори при високи температури.
Вкус: Балансиран Киселинност: По-малко от 1 % Точка на димене: 460°F / 238°C...
...Растителните масла и мазнини са суровините в производството на маргарини, мазнини за готвене, маслазапържене и други хранителни продукти, използвани както от производителите на храни, така и в домакинствата. Растителните масла могат също да се използват за формулиране на специализирани липиди, като заместители на човешкото мляко за детски формули, нискокалорични мазнини и масла и хранителни...
... нагревател, подходящ за работа с масла и газови горива. Системата се доставя като пакет, включващ всички аксесоари за котли и оборудване за котелно помещение, като резервоар за термално масло, разширителен резервоар, деаератор, комин и циркулационни помпи.
Обхват на капацитета (Capacity Range): 258.000 kcal/h - 7.500.000 kcal/h...
...Това е масло, състоящо се от смес от рафинирано маслиново помасово масло и натурални маслинови масла, подходящи за директна консумация, с безплатна мастна киселинност в термини на олеинова киселина, която не надвишава 1.0 грама на 100 грама. Маслиновото помасово масло е подходящо за използване при пържене.
От 1954 година извършваме външна търговия. В рамките на нашите партньорства с водещи компании в производствените сектори, осигуряваме доставки на продукти. Занимаваме се с строителни и минни машини, както и с маслаза готвене и пържене. Продаваме продукти като зърно директно от производството.