...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет на Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида прясно и постно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печено говеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската кухня на Пиемонт.
CHANNEL SEA FOOD е компания от Хаутс де Франс, специализирана в вноса и износа на морски продукти. Нашата група интегрира постоянен мониторинг на генетиката и създаването на нови видове, което ни прави основен играч на пазара. Винаги на разположение на клиентите, ние вземаме под внимание вашите предложения, за да усъвършенстваме качеството на нашите продукти.
От повече от 30 години CHANNEL SEA FO...
...
Аромат: Много приятен плодов
Вкус: Сух и свеж
Температура на сервиране (Целзий): 8° -10° C
Препоръчва се: Аперитив, предястия, супи и
деликатно сухо, варено червено месо, бяло месо, риба, морски дарове,
подправени сирена.
...Съставки: черен летен трюфел (Tuber aestivum Vitt.), зехтин, сол, аромат.
Препоръки: идеален за основни ястия, карпачо, варено или печено бяло месо и може да се комбинира дори с някои десерти.
Наличен е и в опаковка от 500 г.
...Bag in Box (BiB) 10 Лит.
Грозде: Мерло 11,5% алк. Сухо.
Рубинено червено. Привлекателен аромат и типичен вкус.
С кран.
Bag in Box (BiB) 10 Лит.
Грозде: Мерло 11,5% алк. Сухо.
Производител: Parol Vini S.r.l., Via Casona 11, 36056 Tezze sul Brenta, Венето, Италия
Вино с рубинено червено. С привлекателен аромат и типичен вкус. Подходящо е за месо, особено бяло или варено.
Сервирайте при...