... повторно използване на недоизползвани хранителни ресурси.
Нашите сушени плодови листенца с портокали ще ви очароват с баланса между киселинност, топлина на подправките и щипка горчивина.
Тези пюрета от пресни цитруси, в комбинация сканела, предлагат нежна и сладка топлина с шоколадови нотки, докато анасонът добавя деликатен и завладяващ анасонов нюанс. Укропът, карамфилът и кардамонът допълват цялостта, добавяйки сложни и дълбоки ароматни нотки...
... добавя дълбочина и сложност на рецептите. Тя добре се съчетава с топли подправки като канела и индийско орехче, което я прави популярен избор за десерти като бисквити, торти и пайове. Може също да се използва в солени ястия като барбекю сосове и маринати, за да добави нотка сладост.
Съществуват два основни типа кафява захар: светла кафява захар и тъмна кафява захар. Светлата кафява захар има по-мек вкус и често се използва в рецепти, където се желае деликатна сладост. Тъмната кафява захар има по-силен вкус на меласа и е предпочитана за рецепти, които изискват по-изразен карамелен вкус.
... рафинирана захар от цвекло
Канела на прах
Естествен аромат на канела
Опаковка:
Лека и рециклируема PET буркан
Тегло: 100g
Използвания:
Печене: Добавете тази захар към вашите торти, бисквити, пайове или крамбъл за неустоим подправен вкус.
Горещи напитки: Перфектна за подслаждане и ароматизиране на вашите чайове, кафета, горещ шоколад или сайдери.
Десерти: Поръсете върху плодове, йогурти, палачинки или сладолед за финален щрих, изпълнен с характер.
Кухни от света: Идеален за сладко-солени ястия, като кус-кус или тажини.
Референтен номер:SUCRE0035A...
...Вкусът на спекулос е уникално и вкусно сензорно изживяване. Смесицата от прецизно подбрани подправки като канела, индийско орехче и кардамон, в съчетание с карамелните нотки на кафявата захар, го прави често използвана съставка в сладкарството и десертите.
...Макароните са създадени в арабските страни, когато европейците започнали да плават далеч от родината си.
През Средновековието „макарон“ обозначавал два различни продукта: сладкиш, но също и супа с елементи от брашно, която се яла с настъргано сирене, канела и шафран и която от XVII век започнали да наричат „макарони“.
Макаронът се появява в Европа през Средновековието, първоначално в Италия, под...
Sudem Pastacılık е компания, базирана в Анталия/Турция, която от 2006 година произвежда най-качествени продукти и ги изнася за Европа и други страни. От вчера до днес произвеждаме ръчно изработени хлебни изделия и сладкарски специалитети, използвайки традиционни рецепти за печене и висококачествени съставки. Сред нашите специалитети са Смеси за хляб, Смеси за кексове и торти, Прах за разбиване, Пр...
...Бисквитис мед и сушени плодове 280 г в красива дървена кутия за подарък.
Съставки
Мед от региона Централна България 50%, пшенично и ръжено брашно от Сologne (глутен), вода, яйца, масло, сушени плодове 18% (сушени смокини, сушени кайсии, сини сливи, фурми, кранбъри), бадеми без обвивка 3%, набухвател сода бикарбонат, сол от Геранд, подправки анасон, кардамон, канела, карамфил, ром 0.2...
...WPC ПРОТЕИНОВ ПРАХ - Мгновен концентрат от суроватъчен протеин с шоколад.
Без добавена захар. Подсладен със сукралоза.
Съдържание на протеин: по запитване 40% - 80%
Съдържа ензими (лактоза, алфа-амилаза, неутрална протеаза, липаза, целулаза).
Вкусове: Класически (без вкус), Шоколад, Шоколад-Кокос, Ванилия, Ягода, Капучино, Бисквити и сметана, Карамел, Солен карамел, Канела или други по запитване...
...), които сапонифицираме чрез метода на студена сапонификация.
Накрая, взимаме меда си от местна пчеларка от Вогезите, която работи с уважение и любов към пчелите си.
СЪСТАВ:
Содиев Кокоат*, Содиев Оливат, Содиев Шеа Бутерат*, Содиев Слънчогледов Сеит*, Вода, Глицерин, Мед, Содиев Рицинат*, Прах от Ориз Сатива, Содиев Пчелен Восък*, Натурален Аромат, Масло от Пъпки на Евгения Кариофилус, Масло от Семена на Пимпинела Анису, Масло от Лист на Канела Касия, Циннамал**, Евгенол**.
...Смърч: Силна и дървесна ароматна нотка
Свещ с мощен аромат, която ще ви накара да се почувствате под смърча.
Джинджифилови бисквити: Сладък и подправен аромат
Свещ с сладък аромат, която ще бъде оценена от всички лакомници.
Канела/Кленов сироп: Гурме и подправен аромат
Гурме и подправена коледна свещ с нотки на топли ябълки и канела.
Свещ 90г - около 25 часа горене
Доставя се в ръчно тампонирана памучна кутия...
... рецептите. Тя се съчетава добре с топли подправки като канела и индийско орехче и затова е популярен избор за десерти като бисквити, торти и сладкиши. Може да се използва и в солени ястия като барбекю сосове и маринати, за да придаде нотка сладост.
... изберете и от нашите други основни вкусове (мед, карамел, клен, канела и ванилия), евентуално комбинирани с подправки и/или подправки, като: келтска морска сол, чили (червен пипер), розмарин, чесън, кокос, копър или вашите любими подправки.
...Меденки с мека текстура и интензивен вкус на подправки за меденки.
Съставки: брашно от ПШЕНИЦА *, МЕД, цели ЯЙЦА (от свободно отглеждани кокошки), масло, тръстикова захар *, МЛЯКО *, подправки за меденки (канела, анасон, джинджифил, кардамон, кориандър, карамфил, звезден анасон).
* Съставки от биологично земеделие
Порция около 140 г.
Дръжте на сухо, защитено от топлина и светлина.
Средни хранителни стойности за 100 г:
1421 KJ / 463,7 Kcal, мазнини: 25,4 г, от които наситени мастни киселини: 15,7 г, въглехидрати: 52,6 г, от които захари: 27,4 г, протеини: 5,6 г, сол: 0,7 г
150 г...
...Нашата смес за меденки има сладко-пикантен вкус с приятен аромат на канела.
Използвайте сместа за коледни сладки и зимни десерти.
Съставки: Канела*, Мускат*, Клинове*, Кардамон*, Пимен*, Мацис*, Джинджифил*
Алергени: не съдържа
Вегетариански: Да
Веган: Да...
... голямо количество в тенджера и се сервира в домовете още от закуска, често в компанията на мляко. Също така, той се наслаждава през целия ден, след хранене. За следобедна закуска на децата, един хубав горещ кинкелиба с мента, канела и щипка мляко, в компанията на малки бисквити, е много популярен. Намерете тук нашата рецепта за Кинкелиба.
...Абрикосовото дърво е разпространено на 5 континента, но над 50% от световното производство на абрикоси се извършва в Средиземноморския басейн. Рецепта за веган бисквитис абрикоси: 160 гр брашно от пшеница T65 70 гр кафява захар 1/2 чаена лъжичка канела 1 щипка сол 6 супени лъжици зехтин 6 супени лъжици растително мляко 10 сушени абрикоса в ябълков сок
Ean13:3770010599142
Референция:АбрикосБиоФр1...
...Независимо дали става въпрос за вашите клиенти, приятели или бизнес партньори - винаги имаме голямо разнообразие от идеи за подаръци на разположение за вас! Например, през зимния сезон, нашия ликьор от джинджифилови бисквити или ликьор от ябълка и канела...
Разположена в Батис, Белгия, от повече от 25 години, AVIGAUF влага всичките си знания в производството на качествени ръчно изработени вафли. Най-добрите натурални продукти са подбрани от нас, за да ви осигурят всеки път истинско удоволствие от дегустацията! Нашата гама от продукти: Лиежки вафли или сканела, Старомодна гофрета, Шоколадови гофрети, Парижка гофрета, Гофрети на баба, Малки сърца от...
Печем от 2010 г., CANDMADE е производител на премиум бисквити, специализирал се в ръчно изработени персонализирани бисквити. Произвеждаме уникални бисквитни сувенири, готови за продажба в кафенета, кафета, магазини за подаръци и търговски вериги.
Нашите бисквити се пекат с най-добрите пресни съставки: премиум пшенично брашно, яйца и захар, натурален мед, несолено масло, пудра захар, канела...
... премиум качество и висококачествено удоволствие!
В нашия асортимент са следните продукти:
Киселчета (Кумкват, Амарена и др. обвити в нежно шоколадово покритие)
Бисквити (Боровинка, Круша и Джинджифил, Пралина, Ябълка и Канела и др.)
Грисини (Трюфел, Маслина и Морков, Сирене и Розмарин и др.)
Чай, Мед, Балсамико ди Модена, Трюфелни продукти (Зимен трюфел / Италия, Трюфелово масло, Fleur de Sel)
Екстра върджин зехтин, Кускус, Шафран, Гурме маслини - опушени.
...Семейна компания, основана през 2007 година. Произвеждаме маслини, имаме около 8 хектара, произвеждаме зехтин, опаковаме и разпространяваме под нашата марка Vila Forte. Напоследък се посвещаваме и на производството на ръчно изработени бисквити със зехтин и канела. Работим само с екстра върджин и върджин зехтин, нефилтриран, с отлично качество. Намираме се в района на Лейрия/Алкобаса, район, който не е много известен със своя зехтин, но микроклимата, който тук се усеща, придава на зехтина мек и сладък вкус, който става все по-ценен. Виждаме бъдещето си в гурме магазините и в експорта.
...тиквени семки, богати на омега 3, чист мед, канела и най-мекото кокосово масло. THOR бар е идеален за бърза закуска у дома или лесно в движение. Освен това, това е закуска, която е питателна и осигурява дълготрайно чувство на ситост. THOR бар е занаятчийски продукт. Нашите барове се приготвят с най-голямо внимание по занаятчийски начин в нашата работилница. Това прави всеки бар уникален. В обобщение...