Франция, Aix-En-Provence
... повторно използване на недоизползвани хранителни ресурси. Нашите сушени плодови листенца с портокали ще ви очароват с баланса между киселинност, топлина на подправките и щипка горчивина. Тези пюрета от пресни цитруси, в комбинация с канела, предлагат нежна и сладка топлина с шоколадови нотки, докато анасонът добавя деликатен и завладяващ анасонов нюанс. Укропът, карамфилът и кардамонът допълват цялостта, добавяйки сложни и дълбоки ароматни нотки...
Франция, Arengosse
... рафинирана захар от цвекло Канела на прах Естествен аромат на канела Опаковка: Лека и рециклируема PET буркан Тегло: 100g Използвания: Печене: Добавете тази захар към вашите торти, бисквити, пайове или крамбъл за неустоим подправен вкус. Горещи напитки: Перфектна за подслаждане и ароматизиране на вашите чайове, кафета, горещ шоколад или сайдери. Десерти: Поръсете върху плодове, йогурти, палачинки или сладолед за финален щрих, изпълнен с характер. Кухни от света: Идеален за сладко-солени ястия, като кус-кус или тажини. Референтен номер:SUCRE0035A...
...Вкусът на спекулос е уникално и вкусно сензорно изживяване. Смесицата от прецизно подбрани подправки като канела, индийско орехче и кардамон, в съчетание с карамелните нотки на кафявата захар, го прави често използвана съставка в сладкарството и десертите.
Франция, Wissous
...Макарони с Кокос и Канела (x4) Реф: SUC003 Съдържание: 100 г...
Франция, Provins
...Макароните са създадени в арабските страни, когато европейците започнали да плават далеч от родината си. През Средновековието „макарон“ обозначавал два различни продукта: сладкиш, но също и супа с елементи от брашно, която се яла с настъргано сирене, канела и шафран и която от XVII век започнали да наричат „макарони“. Макаронът се появява в Европа през Средновековието, първоначално в Италия, под...
Франция, Faverolles-Sur-Cher
...Бисквити с мед и сушени плодове 280 г в красива дървена кутия за подарък. Съставки Мед от региона Централна България 50%, пшенично и ръжено брашно от Сologne (глутен), вода, яйца, масло, сушени плодове 18% (сушени смокини, сушени кайсии, сини сливи, фурми, кранбъри), бадеми без обвивка 3%, набухвател сода бикарбонат, сол от Геранд, подправки анасон, кардамон, канела, карамфил, ром 0.2...
Франция, Dommartin-Lès-Remiremont
...), които сапонифицираме чрез метода на студена сапонификация. Накрая, взимаме меда си от местна пчеларка от Вогезите, която работи с уважение и любов към пчелите си. СЪСТАВ: Содиев Кокоат*, Содиев Оливат, Содиев Шеа Бутерат*, Содиев Слънчогледов Сеит*, Вода, Глицерин, Мед, Содиев Рицинат*, Прах от Ориз Сатива, Содиев Пчелен Восък*, Натурален Аромат, Масло от Пъпки на Евгения Кариофилус, Масло от Семена на Пимпинела Анису, Масло от Лист на Канела Касия, Циннамал**, Евгенол**.
Франция, Laval
...Смърч: Силна и дървесна ароматна нотка Свещ с мощен аромат, която ще ви накара да се почувствате под смърча. Джинджифилови бисквити: Сладък и подправен аромат Свещ с сладък аромат, която ще бъде оценена от всички лакомници. Канела/Кленов сироп: Гурме и подправен аромат Гурме и подправена коледна свещ с нотки на топли ябълки и канела. Свещ 90г - около 25 часа горене Доставя се в ръчно тампонирана памучна кутия...
Франция, Montauroux
...Класически спекулос с канела...
Франция, Essey-Les-Nancy
...Меденки с мека текстура и интензивен вкус на подправки за меденки. Съставки: брашно от ПШЕНИЦА *, МЕД, цели ЯЙЦА (от свободно отглеждани кокошки), масло, тръстикова захар *, МЛЯКО *, подправки за меденки (канела, анасон, джинджифил, кардамон, кориандър, карамфил, звезден анасон). * Съставки от биологично земеделие Порция около 140 г. Дръжте на сухо, защитено от топлина и светлина. Средни хранителни стойности за 100 г: 1421 KJ / 463,7 Kcal, мазнини: 25,4 г, от които наситени мастни киселини: 15,7 г, въглехидрати: 52,6 г, от които захари: 27,4 г, протеини: 5,6 г, сол: 0,7 г 150 г...
Франция, Paris
... голямо количество в тенджера и се сервира в домовете още от закуска, често в компанията на мляко. Също така, той се наслаждава през целия ден, след хранене. За следобедна закуска на децата, един хубав горещ кинкелиба с мента, канела и щипка мляко, в компанията на малки бисквити, е много популярен. Намерете тук нашата рецепта за Кинкелиба.
Франция, Paris
...Абрикосовото дърво е разпространено на 5 континента, но над 50% от световното производство на абрикоси се извършва в Средиземноморския басейн. Рецепта за веган бисквити с абрикоси: 160 гр брашно от пшеница T65 70 гр кафява захар 1/2 чаена лъжичка канела 1 щипка сол 6 супени лъжици зехтин 6 супени лъжици растително мляко 10 сушени абрикоса в ябълков сок Ean13:3770010599142 Референция:АбрикосБиоФр1...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play