... повторно използване на недоизползвани хранителни ресурси.
Нашите сушени плодови листенца с портокали ще ви очароват с баланса между киселинност, топлина на подправките и щипка горчивина.
Тези пюрета от пресни цитруси, в комбинация сканела, предлагат нежна и сладка топлина с шоколадови нотки, докато анасонът добавя деликатен и завладяващ анасонов нюанс. Укропът, карамфилът и кардамонът допълват цялостта, добавяйки сложни и дълбоки ароматни нотки...
... рафинирана захар от цвекло
Канела на прах
Естествен аромат на канела
Опаковка:
Лека и рециклируема PET буркан
Тегло: 100g
Използвания:
Печене: Добавете тази захар към вашите торти, бисквити, пайове или крамбъл за неустоим подправен вкус.
Горещи напитки: Перфектна за подслаждане и ароматизиране на вашите чайове, кафета, горещ шоколад или сайдери.
Десерти: Поръсете върху плодове, йогурти, палачинки или сладолед за финален щрих, изпълнен с характер.
Кухни от света: Идеален за сладко-солени ястия, като кус-кус или тажини.
Референтен номер:SUCRE0035A...
...Вкусът на спекулос е уникално и вкусно сензорно изживяване. Смесицата от прецизно подбрани подправки като канела, индийско орехче и кардамон, в съчетание с карамелните нотки на кафявата захар, го прави често използвана съставка в сладкарството и десертите.
...Макароните са създадени в арабските страни, когато европейците започнали да плават далеч от родината си.
През Средновековието „макарон“ обозначавал два различни продукта: сладкиш, но също и супа с елементи от брашно, която се яла с настъргано сирене, канела и шафран и която от XVII век започнали да наричат „макарони“.
Макаронът се появява в Европа през Средновековието, първоначално в Италия, под...
...Бисквитис мед и сушени плодове 280 г в красива дървена кутия за подарък.
Съставки
Мед от региона Централна България 50%, пшенично и ръжено брашно от Сologne (глутен), вода, яйца, масло, сушени плодове 18% (сушени смокини, сушени кайсии, сини сливи, фурми, кранбъри), бадеми без обвивка 3%, набухвател сода бикарбонат, сол от Геранд, подправки анасон, кардамон, канела, карамфил, ром 0.2...
...), които сапонифицираме чрез метода на студена сапонификация.
Накрая, взимаме меда си от местна пчеларка от Вогезите, която работи с уважение и любов към пчелите си.
СЪСТАВ:
Содиев Кокоат*, Содиев Оливат, Содиев Шеа Бутерат*, Содиев Слънчогледов Сеит*, Вода, Глицерин, Мед, Содиев Рицинат*, Прах от Ориз Сатива, Содиев Пчелен Восък*, Натурален Аромат, Масло от Пъпки на Евгения Кариофилус, Масло от Семена на Пимпинела Анису, Масло от Лист на Канела Касия, Циннамал**, Евгенол**.
...Смърч: Силна и дървесна ароматна нотка
Свещ с мощен аромат, която ще ви накара да се почувствате под смърча.
Джинджифилови бисквити: Сладък и подправен аромат
Свещ с сладък аромат, която ще бъде оценена от всички лакомници.
Канела/Кленов сироп: Гурме и подправен аромат
Гурме и подправена коледна свещ с нотки на топли ябълки и канела.
Свещ 90г - около 25 часа горене
Доставя се в ръчно тампонирана памучна кутия...
...Меденки с мека текстура и интензивен вкус на подправки за меденки.
Съставки: брашно от ПШЕНИЦА *, МЕД, цели ЯЙЦА (от свободно отглеждани кокошки), масло, тръстикова захар *, МЛЯКО *, подправки за меденки (канела, анасон, джинджифил, кардамон, кориандър, карамфил, звезден анасон).
* Съставки от биологично земеделие
Порция около 140 г.
Дръжте на сухо, защитено от топлина и светлина.
Средни хранителни стойности за 100 г:
1421 KJ / 463,7 Kcal, мазнини: 25,4 г, от които наситени мастни киселини: 15,7 г, въглехидрати: 52,6 г, от които захари: 27,4 г, протеини: 5,6 г, сол: 0,7 г
150 г...
... голямо количество в тенджера и се сервира в домовете още от закуска, често в компанията на мляко. Също така, той се наслаждава през целия ден, след хранене. За следобедна закуска на децата, един хубав горещ кинкелиба с мента, канела и щипка мляко, в компанията на малки бисквити, е много популярен. Намерете тук нашата рецепта за Кинкелиба.
...Абрикосовото дърво е разпространено на 5 континента, но над 50% от световното производство на абрикоси се извършва в Средиземноморския басейн. Рецепта за веган бисквитис абрикоси: 160 гр брашно от пшеница T65 70 гр кафява захар 1/2 чаена лъжичка канела 1 щипка сол 6 супени лъжици зехтин 6 супени лъжици растително мляко 10 сушени абрикоса в ябълков сок
Ean13:3770010599142
Референция:АбрикосБиоФр1...