...Моноригине 100% Арабика от Хондурас – Светло печене
Историята на Карлос и успехът на микролотовете за производство на арабско кафе в Хондурас
Кафето, отглеждано от Карлос на неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на естествената ферментация в продължение на 48 часа, с това кафе можем да се насладим както на сладките нотки на млечен шоколад и карамел, така и на по-фруктовите тонове на портокал и зелена ябълка. Експлозивна комбинация, която остава винаги балансирана с умерена киселинност.
...Зърната арабика са известни като най-добрите кафезърна, които имат превъзходен вкус и текстура в сравнение с други кафезърна, като робуста.
Кафето арабика, отглеждано по конвенционален или органичен метод в Чиапас, Мексико, се намира в планината Сиера Мадре и получава перфектната комбинация от валежи и слънчева светлина, за да създаде това строго високо отглеждано зърно.
Разнообразие от печени и насипни опаковки. Попитайте за повече информация.
печено кафе: насипни чанти
Арабика, отглеждана в планините: Различни стилове на печене...
...Смес от кафеназърна е комбинация от различни видове кафеназърна, произхождащи често от различни региони, сортове или нива на печене. Целта на сместа е да създаде уникален и балансиран вкус, подчертавайки най-добрите характеристики на всеки компонент.
...K2 Garden предлага натурални, непечени, висококачествени 100% арабика зелени кафезърна, отглеждани в Танзания. Това е натурален, богат, ярък вкус на африканско кафе.
В момента 90% от кафето се отглежда от малки фермери, а K2 Garden създава директни търговски вериги, за да подкрепи местните общности в справедливата търговия.
Комбинацията от изключителен тероар, климат и глинеста вулканична...
...Посветено на Франко, началото на това пътуване. Причината, поради която продължаваме да правим от тази страст нашата работа. Сладки и успокояващи аромати, решителни и надеждни. Както ръцете, които ни доведоха дотук.
Селекцията Арабика се отличава с подправъчните си аромати, които напомнят на миризмите на канела, кардамон, тонка боб и специфични нотки, които предизвикват спомени за ароматни дървета, като розово и сандалово.
...Какаото е вещество, получено от изсушените и напълно ферментирали семена на какаовото дърво, тропическо дърво, произхождащо от Централна и Южна Америка, научно известно като Theobroma cacao. Какаото е основната суровина за производството на шоколад, какаово прах и какаово масло.
Lo Torrefazione Mokasol е основана в Бреша през 1950 година, когато печенето на кафе е било напълно ръчен труд, изискващ интуиция и опит. Оттогава, в продължение на 3 поколения и благодарение на приноса на нашите сътрудници и баристи, които ни избраха, ние трансформирахме тази дейност в една от най-добрите печарни в Бреша. Това, което не се е променило, е занаятчийският дух, на който се основава н...
...Високо в планината в Ла Вега (департамент Кундинамарка в Колумбия) растат кафеените дървета на семейната ферма El Tinto. Карло и семейството му продължават древното изкуство на отглеждане на различни сортове арабикана 1670 метра надморска височина, на сянка от естествената растителност. Това кафе с изключително качество, многократно награждавано в Колумбия, произлиза от смесването, извършено от...
...степен AA се присъжда на най-големите и най-еднородни зърна. Тази престижна категория гарантира изключително качество, превъзходен вкус и перфектно балансирана чаша.
Степен AB е знак за качество, ценен в света на кенийското кафе. Зърната от тази степен предлагат по-голям размер и еднородност, гарантирайки хомогенна чаша кафе, пълна с характер.
Налични степени: AA, AB, PB, E, C, TT, T, HE
Вид: Арабика
Височина: 1800 м до 2000 м
Аромати: Грейпфрут, слива, захарна тръстика
Регион: Нйери...
...Кафето Lavazza Qualità Oro е смляно кафе, получено от смесването на 6 сорта зърнаАрабика, за да ви предложи изключителен вкус.
Тъмно кафе с кадифена текстура, както и плодови и цветни нотки.
Картон с 6 пакета по 1 кг, 66 картона на палет, 33 палета на камион.
...Смесицата от централноамерикански арабика и индийски робуста кафезърна създава бленд, изпълнен с плодови, медени и ванилови нотки, комбинирани с елегантната и плътна закръгленост, която оставя изразен привкус на подправки и ядки, напомнящ на аромата на какао и богатата смес от мед и малц.
...ИМЕ НА ПРОДУКТА МИСКА
СЪСТОЯНИЕ
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
ОКСИТОСИН А ВЛАЖНОСТ АЛЕРГЕНИ
ЕСПРЕСОБАР КЛАСИЧЕСКИ
30% РОБУСТА – 70% АРАБИКАКАФЕ ПЕЧЕНО НАЗЪРНА
< 0.1 μg/kg < 1 %
не присъстват
ТЕХНИЧЕСКА ФИШКА НА ПРОДУКТА
НУТРИЦИОНАЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ за 100g продукт
17,19% 11,54% 5,10% 27,94% 0,56% 40,91%
2,2 mg/100g 1249 Kj/100g
ПАКЕТ 1 KG
КУТИЯ 10 ПАКЕТА ПО 1 KG 54
PET+ALU+PE
КАРТОНЕНА КУТИЯ...
...Изненадваща смес, 50% Арабика 50% Робуста, сладка и плодова. С дълготраен послевкус и нотки на какао и червени плодове. Типично италианско еспресо и отлична основа за кафе напитки с мляко, като капучино, лате макиато и Флат Уайт.
...Най-доброто съчетание от зърнакафеАрабика, деликатно подбрани в Южна Америка, съчетани с азиатски Робусти. Създайте идеалния Ристрето. Специални нотки на отличителен шоколадов и пикантен вкус добавят фин и деликатен, но устойчив послевкус. Вкусът на долче вита.
Представяне
Кратко еспресо, типично за Италия.
Най-доброто съчетание от зърнакафеАрабика (60%) подбрани в Южна Америка и азиатски...
...Кафето от Гвинея, известно също като робуста, е сорт кафе, който се отглежда широко в Западна Африка, особено в Гвинея. Този тип кафе е известен със своята здравина и способността си да расте в трудни климатични условия, включително в райони с ниска надморска височина и високи температури.
Зърната кафе робуста обикновено са по-малки и по-кръгли от тези наарабика и съдържат по-висок процент...
...Гръцките кафеени зърна осигуряват нежно ексфолиране, а кофеинът помага за намаляване на целулита и стягане на кожата.
Съхранявайте на хладно, сухо и сенчесто място в опаковката.
Съставки*: Натриев оливат, Глицерин, Натриев кокосат, Натриев палмат, Натриев сладък бадемат, Натриев касторат, Масло от сладък бадем (Prunus Amygdalus Dulcis), Екстракт от семена накафеарабика, Прах от семена накафеарабика, Диоксид на титана (CI 77891)...
...Кафените зърна са семената на кафеното растение и идват в много различни видове, всеки с уникалните си характеристики. Двата най-често отглеждани вида кафени зърна са Арабика и Робуста. Ето един по-близък поглед на тези два типа кафени зърна:
Арабика: Зърната Арабика се считат за по-висококачествени от двата основни вида кафе. Те се отглеждат на високи надморски височини и в по-хладен климат...
...Арабикакафе, което отразява специалния климат на крайбрежен регион с високи планини. Сърдечно с фина киселинност и тропически нюанс. При светло печене фината киселинност може да бъде подчертанa, докато при по-тъмно печене кафето може да придобие лек шоколадов вкус.
...като основното от тях е кофеинът. Освен това, антиоксидантните и летливите компоненти помагат за създаването на анти-стареещ ефект.
Хидроглицериновият екстракт от зелено кафе е натурален продукт, от органично земеделие.
...ESPRESSO СМЛЯНО - Classico еспресо смляно идва с фино смилане, за да осигури оптимална екстракция с кафе машини, които приемат смляно, пресовано кафе. Перфектно за всяко кафена основата на еспресо.
АРОМАТЕН ПРОФИЛ - illy Classico е вкусно средно печено кафе с мек и кадифен вкус. Предлага деликатни нотки на карамел, портокалов цвят и жасмин с дълготрайна сладост. Интензивност 5.
100% АРАБИКА - illy избира само 1% от най-добрите зърнакафеАрабика без дефекти, за да създаде световноизвестната подписна смес illy™.
...Създадени с перфектна комбинация от 40% арабика и 60% робуста, нашите кафезърна предлагат гладко и копринено тяло с упорит послевкус, който ще ви накара да искате още.
Нашите класически кафезърна са внимателно печени в Италия до съвършенство, придавайки им мек вкус с отличителен аромат на какао, който ще събуди вашите сетива с всяка глътка. Независимо дали предпочитате класическо еспресо или...
... означава да подкрепите отговорни селскостопански практики и да се насладите на напитка, която е резултат от страст и отдаденост. Това кафе предлага набор от сложни вкусове, които варират в зависимост от региона на произход, позволявайки на любителите на кафето да изследват свят от вкусове и аромати. То е перфектният избор за тези, които търсят кафе с високо качество, което уважава околната среда и хората, които го произвеждат.
...внос-износ на "café verde" на партиди от 20 HC за международно разпространение, произход Централна Америка, 100% арабика, specialty coffee и търговски кафе...
...Какаовите парченца са малки парчета от натуралния печени какаови зърна. Много питателни и здравословни. Суперхрана с целия аромат на какао. Хрупкави и с вкусна и интензивна нотка на чист, леко горчив шоколад. Те са богати на протеини и здравословни мазнини.
Парченцата са какаовите зърна, които са печени, обелени и счупени на по-малки парчета. По същия начин, като са в оригиналната си форма, не...
...Твоят ориентир за кремообразно кафе с мек и устойчив вкус на лешник. Перфектно съчетание с мляко за всички любители на капучиното.
Тип на зърната: 25% Арабика - 75% Робуста
Произход: Арабика: Бразилия - Робуста: Колумбия, Уганда и Индия
Профил на печене: средно печене
Продават се в опаковки от 1 кг - Картон от 8 опаковки 8 кг...
...Кафеназърна смес Наполи в пакети по 1 кг
Кафето назърна Наполи е смес от печени кафезърна с композиция от 85% Робуста и 15% Арабика, с решителен и плътен вкус за всички любители на истинското неаполитанско кафе.
Степента на печене е средно тъмна.
Произведено в Неапол.
...Смес, направена с комбинация от кафеАрабика и Робуста, с сладък и мек вкус и мек и класически послевкус. Премиум кафе от Централна Америка и Южна Индия, леко печени.