Продукти за manaka- nigmgo 850 (19)

MSM Прах 500г

MSM Прах 500г

MSM Прах е хранителна добавка. В природата можем да го намерим в пресни плодове, зеленчуци, чай, прясно краве мляко и зърнени продукти. За съжаление, той е много деликатен и лесно "разрушен" от готвене или пастьоризация. MSM е съкращение за метилсулфонилметан, органично съединение на сярата. MSM е изключително важна добавка за нашето тяло. Това е бял без мирис прах, който е много добре разтворим във вода. Сярата е отговорна за поддържането на добри условия, както и за еластичността на кожата и кръвоносните съдове. Тя подкрепя производството на хрущял и съединителна тъкан и е необходима за здрави сухожилия и стави. Осигурява пропускливост на клетъчните стени за хранителни вещества и способността да се изхвърлят токсините. Дозировка - 2 мл) Разтворете в 100 мл вода или мляко за консумация веднъж на ден, предпочитано след хранене, консумирайте незабавно след приготвяне.
MSM Прах 500г

MSM Прах 500г

MSM прахът е хранителна добавка. В природата можем да го намерим в пресни плодове, зеленчуци, чай, прясно краве мляко, както и в зърнени продукти. За съжаление, той е много деликатен и лесно се "разрушава" при готвене или пастьоризация. MSM е съкращение от метилсулфонилметан, органично съединение на сярата. MSM е изключително важна добавка за нашето тяло. Това е безцветен, бял прах, който е много добре разтворим във вода. Сярата отговаря за поддържането на добра кондиция, както и еластичност на кожата и кръвоносните съдове. Тя подпомага производството на хрущял и съединителна тъкан и е необходима за здрави сухожилия и стави. Осигурява пропускливост на клетъчните стени за хранителни вещества и възможност за изхвърляне на токсини. &nbsp;<strong>Състав:</strong> MSM метилсулфонилметан (Methyl Sulphonyl-Methane). &nbsp;<strong>Употреба</strong> Порция от продукта т.е.: 2g (1 мерителна лъжица - 2 ml) разтворете в 100 ml вода или мляко, приемайте веднъж дневно, най-добре след хранене.
Био Мака на прах 100г - ДИЕТИЧНА ДОБАВКА

Био Мака на прах 100г - ДИЕТИЧНА ДОБАВКА

Мака е кореноплодно растение, чиито свойства и действие се използват от жителите на Перу от хиляди години. Традиционната перуанска медицина препоръчва употребата на корените на мака предимно за укрепване. Коренът на мака е богат източник на протеин. Съдържа почти всички незаменими аминокиселини, включително аргинин. Коренът на мака е около 70% въглехидрати и 20% хранителни влакна. Прахообразният корен съдържа около 4% мазнини, от които 70% са ненаситени мастни киселини. Освен това, коренът на мака съдържа набор от витамини, като A, B1, B2, B6, C и E, както и минерални вещества - калций, желязо, мед, цинк, манган, калий и натрий. Жителите на Перу запарват изсушения корен с мляко или вода, за да получат ароматна паста. Освен това, от изсушения корен произвеждат брашно, което след това използват за приготвяне на ежедневни ястия и печива.&nbsp;<strong>Състав:</strong> органична прахова мака (Lepidium meyenii Walp.
Смляно зелено кафе 500г vivio

Смляно зелено кафе 500г vivio

Зеленото кафе е неудобни какаови зърна, от които се получава и традиционното печено кафе. То има деликатен бледозелен цвят. Това се дължи на факта, че след събирането не се подлага на процеса на опушване. В състава му, освен стимулиращия кофеин, намираме и хлорогенна киселина, която се приписва на ускоряващите свойства на изгарянето на мазнини. Зеленото кафе е също така богат източник на ценни полифеноли, салицилова киселина, както и много витамини и минерали. Неговият състав включва фолиева киселина, витамини B1, B2, B12, както и калций, калий, натрий, магнезий, желязо, фосфор и цинк. <strong> Енергийна стойност 1588KJ/381kcal - 19%RWS* Мазнини 13g - 19% включително наситени мастни киселини 0.8g - 4% въглехидрати 40g - 15% включително захари 0g - 0% протеин 11g - 22% фибри 30g сол 0g - 0% *RWS - референтна хранителна стойност &nbsp; <strong> употреба </strong> при приготвяне на зелено кафе, запомнете за правилната температура на водата (оптималната температура е около 90 градуса), защото заливането
Био Мака Прах 100Г - Диетична добавка

Био Мака Прах 100Г - Диетична добавка

Мака е кореноплоден зеленчук, чиито свойства и действие са използвани от жителите на Перу в продължение на хиляди години. Перуанската традиционна медицина препоръчва използването на корени на МАК основно за укрепване. Mac Shades е богата на протеини. Съдържа почти всички необходими аминокиселини, включително аргинин. Коренът МАК е приблизително 70% въглехидрати и 20% диетични фибри. Прахът от корена съдържа мазнини в приблизително 4%, от които до 70% са ненаситени мастни киселини. Освен това, коренът Мака съдържа набор от витамини като A, B1, B2, B6, C и E, и минерали - калций, желязо, мед, цинк, манган, калий и натрий. Жителите на Перу приготвят сушения корен с мляко или вода, за да получат ароматна каша. Освен това произвеждат брашно от сушения корен, което след това използват за приготвяне на ежедневни ястия и печене. & Nbsp; <strong> състав: </strong> органичен прах от мака (lepidium meyenii walp.
Черен Ориз 1000г Vivio

Черен Ориз 1000г Vivio

Черният ориз, след готвене, придобива виолетов оттенък, затова често се нарича и виолетов. Подобно на кафявия ориз, който не се сервира, той е богат на фибри, витамини, особено витамин Е, и минерали: желязо, цинк, мед. Черният ориз се готви по-дълго от другите видове ориз, от половин час до един час, и винаги остава леко хрупкав. Често се използва за приготвяне на здравословни десерти, например десерт от ориз с кокосово мляко. Черният ориз е богат на антиоксиданти, които помагат в борбата с свободните радикали, като по този начин ни предпазват от възпалителни състояния и много заболявания, и забавят клетъчното стареене. <strong> Хранителни стойности на 100 г </strong> енергийна стойност 1498KJ / 354Kcal - 18% ПДП * МАЗНИНИ 3,2 г - 5%, от които наситени мастни киселини 0,8 г - 4% ВЪГЛЕХИДРАТИ 72 г - 28%, от които захари 0,7 г < 1% ПРОТЕИНИ 7,7 г - 15% ФИБРИ 3,1 г НАТРИЙ 0,03 г < 1% * ПДП - Референтна хранителна стойност
Черен Ориз 1000г VIVIO - Черен Ориз 1000г VIVIO

Черен Ориз 1000г VIVIO - Черен Ориз 1000г VIVIO

Черният ориз, след готвене, придобива виолетов оттенък, затова понякога се нарича и виолетов. Както кафявият ориз, той е неолющен, което го прави богат на фибри, витамини, особено витамин E, и минерали: желязо, цинк, мед. Черният ориз се готви по-дълго от другите видове ориз, от половин час до час, и винаги остава леко хрупкав. Често се използва за приготвяне на здравословни десерти, например десерт с ориз и кокосово мляко. Черният ориз е богат на антиоксиданти, които се борят със свободните радикали, като по този начин ни предпазват от възпаления и много заболявания, а също така забавят стареенето на клетките.&nbsp;<strong>Състав:</strong> кафяв ориз&nbsp;<strong>Хранителни стойности на 100g</strong>Енергийна стойност 1498kJ/354kcal - 18% РС*Мазнини 3,2g - 5% от които наситени мастни киселини 0,8g - 4%Въглехидрати 72g - 28% от които захари 0,7g &lt;1%Протеини 7,7g - 15%Фибри 3,1gСол 0,03g &lt;1%*РС - Референтна Стойност на Прием&nbsp;<strong>Употреба</strong>Оризът се измива със студена вода.
Червена Киноа 1000г Vivio

Червена Киноа 1000г Vivio

Куинерон, известен също като киноа или перуански ориз, е така нареченото псевдозърно, т.е. растение, което произвежда скорбялни семена, но всъщност не е. То произхожда от Южна Америка, където е ценено за своята хранителна стойност от векове. Носи името "светец на инките." Съдържа също сапонини, благодарение на които може да проявява антиалергични, противовъзпалителни, противогъбични, антивирусни и имуномодулиращи ефекти. Зърното има антиоксидантни свойства поради изключително голямото си количество флавоноиди. Киноата не съдържа глутен и е лесно смилаема. Червеният ориз има по-изразителен вкус и аромат в сравнение с белия. Има леко хрупкава обвивка и се съчетава добре със салати. Може да бъде подложен на термична обработка, което ще придаде на ястието му ядков вкус и да се използва в десерти. 6.1g - 9% Включително наситени мастни киселини 0.7g - 3% въглехидрати 57 - 22% включително захари 0g - 0% протеин 14g - 28% сол 0.01g < 1% * RWS - референтна хранителна стойност &nbsp; <strong> Приложение </strong> Куин бобите преди готвене трябва да
Био кашу 250г Vivio

Био кашу 250г Vivio

<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Биологичните кашу от Vibio се характеризират с високо качество, свежест и отличен вкус. Те произхождат от екологични насаждения във Виетнам. </ Span> Кашуто е семе на плод от дърво, наречено Западен Нанер или Западно Кашу. Те са братовчеди на мангото и шамфъстъка и се отглеждат в повечето страни от тропическата зона. Придобиването на кашу е сложно и отнема време. Кашуто е истинска минерална мина - магнезий, фосфор, цинк, манган, мед, желязо, селен, калий, калций и витамини - K1, E и витамини от група B. Благодарение на високото съдържание на витамини от група B и магнезий, кашуто оказва положително влияние върху, между другото, нервната система. Високото съдържание на калий означава, че кашуто има положителен ефект върху поддържането на правилния воден и електролитен баланс и предотвратява прекомерното натрупване на вода в организма (благодарение на което намалява подуването на краката, ръцете и лицето, водния целулит и др.).
Мляно Зелено Кафе 250г Vivio

Мляно Зелено Кафе 250г Vivio

Зелено кафе е неудобни зърна, от които също се получава традиционно печено кафе. То има деликатен бледозелен цвят. Това се дължи на факта, че след събирането не подлежи на процеса на пушене. В състава му, освен стимулиращата кофеин, намираме и хлорогенна киселина, която се приписва на свойствата за ускоряване на изгарянето на мазнини. Зелено кафе също е богато на ценни полифеноли, салицилова киселина, както и много витамини и минерали. Неговият състав включва фолиева киселина, витамини B1, B2, B12, както и калций, калий, натрий, магнезий, желязо, фосфор и цинк. <strong> Енергийна стойност 1588kJ/381kcal - 19%RWS* мазнини 13G - 19% включително наситени мастни киселини 0.8g - 4% въглехидрати 40g - 15% включително захари 0g - 0% протеин 11g - 22% фибри 30g - 0g - 0% *RWS - Стойност на референтна храна &nbsp; <strong> използвайте </strong> зелено кафе, помнете за правилната температура на водата (оптималната температура е приблизително
Бадемови Плочки 250г

Бадемови Плочки 250г

Бадемовите стърготини, както и самите бадеми, са богати на хранителни вещества. Те съдържат витамини, минерали, протеини и фибри, поради което имат положителен ефект върху здравето. Те имат високо съдържание на здравословни ненаситени мазнини. Ненаситените мазнини са незаменима част от здравословното хранене. Смята се, че редовната им консумация може да намали общото ниво на холестерол. Бадемите са богати на витамин Е, известен антиоксидант, вещество, което спира окислителните процеси, като по този начин премахва вените и предотвратява сърдечни заболявания и забавя клетъчното стареене. Смята се, че бадемите допринасят за поддържането на здрави кости чрез калций, магнезий, манган, мед, витамин К, протеини и цинк. Освен това, бадемите съдържат: витамини от група B, фибри и фосфор. & Nbsp; <strong> Състав: </strong> бадеми & nbsp; <strong> хранителна стойност на 100 г </strong> енергийна стойност
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Просото е направено от просо. Помага за противодействие на киселинността в тялото, укрепва имунитета и е питателно и лесно смилаемо. Естествено е без глутен. Неговото голямо предимство е високото съдържание на витамини от група B, хемопоетично желязо и мед. То е отличен източник на диетични фибри, калий, магнезий, калций и натрий. Осигурява на тялото лесно смилаем протеин и сложни въглехидрати, които са основата на здравословната диета. Просото има антивирусен и укрепващ ефект, помага за възстановяване на киселинно-алкалния баланс на тялото. Витамините от група B и желязото имат хемопоетичен ефект. Просото помага за намаляване на възпалението в тялото, работи за затопляне, подобрява метаболизма, концентрацията и паметта. Високото съдържание на съединения на калций и силиций укрепва зъбите и костите. - 4% включва наситени мастни киселини 0.4g - 2% въглехидрати 72.1g - 28% включително захари 0.8g - 1% протеин 10.
Смляно зелено кафе 500Г Vivio

Смляно зелено кафе 500Г Vivio

Зелено кафе е неприятни какаови зърна, от които се произвежда и традиционно печено кафе. То има нежно бледозелено оцветяване. Това се дължи на факта, че след събирането не е подложено на процеса на печене. В състава му намираме, освен стимулиращия кофеин, и хлорогенна киселина, която е свързана с ускоряващите свойства на изгарянето на мазнини. Зелено кафе е също така богато на ценни полифеноли, салицилова киселина, както и много витамини и минерали. Неговият състав включва фолиева киселина, витамини B1, B2, B12, както и калций, калий, натрий, магнезий, желязо, фосфор и цинк. <strong> Енергийна стойност 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Мазнини 13G - 19% включително наситени мастни киселини 0,8 g - 0 4% Въглехидрати 40G - 15% включително захари 0g - 0% Протеин 11g - 22% Фибри 30g - 0g - 0% *RWS - референтна хранителна стойност и &nbsp; <strong> Употреба </strong> Зелено кафе, помислете за правилната вода за правилната вода.
Киноа киноа бяла 1000г vivio

Киноа киноа бяла 1000г vivio

Киноа, известна още като Перуански ориз, е т.нар. псевдозърнени култури, т.е. растение, което произвежда скорбялни семена, но всъщност не е. Тя произхожда от Южна Америка, където е ценена за своите хранителни качества от векове. Нейното име е "свещената на инките." Съдържа също сапонини, благодарение на които може да проявява антиалергични, противовъзпалителни, противогъбични, антивирусни и имуномодулиращи ефекти. Зърното има антиоксидантни свойства поради изключително голямото количество флавоноиди. Киноата не съдържа глутен и е лесно смилаема. % Включително наситени мастни киселини 0.7g - 3% въглехидрати 57 - 22% включително захари 0g - 0% протеин 14g - 28% сол 0.01g < 1% * RWS - референтна хранителна стойност &nbsp; <strong> употреба </strong> Зърната киноа трябва да се изплакват с вода преди готвене. Гответе около 15 минути на слаб огън. Ще разберем, че киноата е готова, след характерните "опашки", които ще се появят от зърната киноа по време на готвене.
Био Мака Прах 100Г - Добавка за Хранене

Био Мака Прах 100Г - Добавка за Хранене

Мака е кореноплоден зеленчук, чиито свойства и действие жителите на Перу използват от хиляди години. Традиционната перуанска медицина препоръчва използването на корените на мака основно за укрепване. Mac Shades е богата на протеини. Тя съдържа почти всички необходими аминокиселини, включително аргинин. Коренът на мака съдържа около 70% въглехидрати и 20% диетични фибри. Прахообразният корен съдържа около 4% мазнини, от които до 70% са ненаситени мастни киселини. Освен това коренът на мака съдържа редица витамини като A, B1, B2, B6, C и E, както и минерали - калций, желязо, мед, цинк, манган, калий и натрий. Жителите на Перу запарват сушен корен с мляко или вода, за да получат ароматна пулпа. Освен това произвеждат брашно от сушен корен, което след това използват за приготвяне на ежедневни ястия и за печене.
Просо - Опаковка просо

Просо - Опаковка просо

Касата жълта се счита за една от най-здравословните храни в света. Отглеждана е от стотици години и се получава от обелени зърна просо. Отличава се с най-високо съдържание на витамини от група B: (B1, B2, B6), както и на желязо и мед. Касата жълта притежава и лечебни свойства, лесно се усвоява и не предизвиква алергии, тъй като не съдържа глутен, затова може да бъде консумирана от хора, страдащи от целиакия. Има антивирусни свойства и намалява възпалението на лигавиците. Съдържа силика, която благоприятно влияе на състоянието на нашата кожа, коса и нокти.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Подправката Jarzynka е универсална подправка за много ястия. Тя е базирана на сушени зеленчуци, билки и куркума. Перфектно подчертава вкуса на ястията и им придава приятен растителен аромат. Jarzynka не съдържа ненужни химически добавки, усилватели на мая или вкус. & Nbsp; <strong> Състав: </strong> сол, захар, панадип, моркови, царевица, лук, круша & nbsp; <strong> употреба </strong> зеленчуковата подправка се добавя към супи, сосове, яхнии, салати и други ястия, придавайки им приятен растителен аромат и подчертавайки вкуса на приготвените ястия.
Бадемови стърготини 250г

Бадемови стърготини 250г

Плодовете от бадеми, както и самите бадеми, са богати на хранителни вещества. Те съдържат витамини, минерали, протеини и фибри, като по този начин имат здравословен ефект. Те имат високо съдържание на здравословни ненаситени мазнини. Ненаситените мазнини са основна съставка на здравословната диета. Смята се, че редовната им консумация може да намали общото ниво на холестерол. Бадемите са богати на витамин Е, известен антиоксидант, вещество, което спира окислителните процеси, като по този начин освобождава вените и противодейства на сърдечните заболявания, както и забавя стареенето на клетките. Смята се, че бадемите допринасят за поддържането на здрави кости чрез съдържащите се в тях: калций, магнезий, манган, мед, витамин К, протеини и цинк. Освен това бадемите съдържат: витамини от група B, фибри и фосфор.&nbsp;<strong>Състав:</strong> бадеми&nbsp;<strong>Хранителна стойност на 100г</strong>Енергийна стойност 2489kJ/602kcal - 30% ПДП*Мазнини 50,6g - 72% от които наситени мастни киселини 3,9g - 20%Въглехидрати 9,5g - 4% от които захари 5g - 6%
Жасмин ориз 1000г

Жасмин ориз 1000г

Жасминовият ориз е вид дългозърнест ориз, който се отглежда предимно в Тайланд и се използва в азиатската кухня. В допълнение към Тайланд, който е основният му доставчик, жасминовият ориз в момента се отглежда в Камбоджа, южен Виетнам и Лаос. Една от характерните му черти е леко забележимият, сладък аромат, напомнящ на жасмин - оттук идва и името му. Той има и специфичен, много леко сладък вкус, понякога наричан меден. Жасминовият ориз има много хранителни стойности. Първо, той е отличен източник на въглехидрати и протеини, а в същото време съдържа малко мазнини, затова често се избира от хора, които практикуват спорт или се опитват да отслабнат. Може да бъде консумиран и от тези, които имат проблеми с храносмилането - жасминовият ориз е лесно смилаем и не натоварва стомаха, въпреки че оставя усещане за ситост. Оризът е безглутенов продукт. Той е също отличен източник на витамини от група B, витамин E, калий, магнезий, цинк, желязо и фосфор.