... продукта към нуждите на нашите клиенти (хамони с кост, безкостни хамони, ембутидос, замразено иберико свинско месои ръчно нарязани продукти).
От друга страна, FISAN е в сътрудничество с някои от най-престижните готвачи в Испания, като Рикард Камарена (**Мишлен), Диего Гереро (**Мишлен), Херманос Торес (**Мишлен) или Хосе Карлос Фуентес (*Мишлен) и други, които са най-добрият пример за усилията...
...Дистрибуции на шунка "Черезо" е компания, която е на пазара на месни продукти от свинско месо вече повече от 50 години. Нашите продукти се отличават с високо качество, съчетано с разумни цени. Всичко това е подкрепено от една от най-добрите услуги за поддръжка и проследяване на клиентите на пазара. Това е една от ключовите причини, поради които всички наши клиенти, над 5000 в цяла Испания, ни остават верни.
... решава да започне истинска производствена дейност в млекарството и месарството, като започва да отглежда животните си с грижа и любов и произвежда сирена иколбаси, които бързо стават еталон за целия околен район.
Благодарение на страстта, предавана от баща на син, и до днес Pieragnoli инвестира в търсенето на съвършенство, влизайки в широк и разнообразен пазар с голямо разнообразие от селектирани...
BEIRA SALGADOS е португалска компания, която действа в хранителната индустрия, а именно в производството и търговията с пайове (беирски, вегетариански, от патица, с бакалхау и хляб, от пиле и пасти с нежно тесто), като скоро ще предлага и пай с морски дарове: производство на бисквити, сладкиши, тостове и консервирани сладкиши. Разположена е в Индустриалната зона Иданя-А-Нова (Кастело Бранко).
Hougardy Distribution е търговец на едро на птици, колбаси, сушени меса, готови ястия, готови салати и продукти за сандвичи и месарници за сектора horeca и колективно хранене.
Освен традиционна месарница, ние сме горди да ви предложим и широка гама от фини артезански колбаси, сушени меса и домашно приготвени пушени продукти. Предлагаме също и услуга за приготвени ястия.
... богат асортимент от месни изделия, който все повече гурмани - дори в чужбина - оценяват. Също така, за индивидуални решения, според нуждите на нашите клиенти, имаме отворено ухо и подходящо решение. Schepers NV предлага пълни гами пушено месо, видове бекон, пилешки деликатеси и варено шунка.
... нараства, за да намерите това, което търсите. Месо: широк асортимент от класики. Помислете например за ирландско или бразилско говеждо месо или разнообразни свински продукти. Но ние ви предлагаме повече от това. Всеки месец акцентираме на необичайни видове животни, специално за нуждите на ресторантьорството. Птичи продукти: специалитет на къщата. Дивеч: по време на сезона на дивеча ви представяме разнообразна селекция от най-добрите видове дивеч. В нашето предлагане ще намерите и замразени продукти.
Телешко месо, във всичките му аспекти. От цели трупове до части и опаковки по поръчка: ще го намерите при Vanlommel. С пълно доверие. Проверка, нарязване, опаковане: всичката ни работа е перфектно съобразена с вашите желания. Нашата задълбочена специализация ви гарантира телешко месо от най-високо качество.
Jepro е търговия на дребно и на едро, специализирана в месни продукти, закуски и разнообразие от замразени стоки. Jepro е производител на месни продукти (нарязано месо, месни приготвяния и варени месни изделия), барбекю и персонализирани продукти.
Ел Гранер е месарница с над 20 години опит, разположена в Алт Емпорда, с обекти във Вилафант и Фигерас, и собствена работилница, където произвеждаме нашите колбаси по 100% ръчен метод. Разполагаме с две линии колбаси: варени и сушени. Фует, лонганиза, панчета, лоумо, пуйка, чоризо, собрасада, бутефара, бул, магре, фоа... всички те са произведени с много любов по занаятчийски начин в нашата работилница. Също така предлагаме комплекти с колбаси, за да опитате нашите продукти в специални периоди като Коледа или за оригинални корпоративни подаръци.
... дядовци са използвали в планината, където цецината от Леон е най-голямото доказателство за качеството на Хомпанера, а разбира се, чorizo Леон екстра не остава назад, пренасяйки те с вкуса си в онези домашни кланета от миналото. В нашата фабрика произвеждаме колбаси ежедневно, затова някои от нашите продукти са сезонни, за да оставим климата да свърши своята работа. Използваме камери и контрол на...
Производител на артезански колбаси - Колбаси Еле от Замора Производител на артезански колбаси от Кастилия и Леон. Чоризо, шунка, бекон, салчичон и още колбаси с артезански печат, които гарантират тяхното качество. Напълно ексклузивни колбаси заради местния си характер, считани за едни от най-добрите в света.
Los Remedios е компания, посветена на ръчното производство на колбасии шунки от 1982 година. Намираме се в Серон, планинско село в провинция Алмерия, което благодарение на отличния си климат позволява получаването на уникален вкус. Имаме ясна цел: да гарантираме продукт с максимално качество. За целта внимателно подбираме най-добрите суровини. Те са най-доброто доказателство за рецептите на...
...От 1953 г. фирма SND Schulz - внос/износ на натурални черва е създала отлична репутация сред производителите на колбаси. Осъзнаването на качеството е доказана традиция; експертното знание и дългогодишният опит на квалифицирани служители гарантират ефективни производствени процеси и висок стандарт на продуктите. Продуктът натурално черво се обработва с най-голямо внимание и експертност. Освен това...
...Освен това, всички наши колбаси се сушат по старинния метод, което означава, че прилагаме бавна зрялост, гарантираща уникалния вкус и аромат на нашите продукти. Нашата колбасария е много разнообразна: различни видове салам, панчета, коппа, лонца, поркетта и др., за всеки вкус, оригинален или не!
...Създадена през 1978 г., семейната компания D’Argifral е специализирана в производството и търговията с варени свински колбаси. Знание, произтичащо от няколко поколения занаятчии, интегрирано в един от най-модерните производствени инструменти, позволи на D’Argifral да предложи висококачествени продукти, предлагани в традиционните и/или самообслужващите се щандове на своите клиенти. Компанията D’Argifral, днес призната и ценена за своите варени шунки и специалитети от колбаси, дължи своята известност на предприемаческия дух на 3 поколения.
Embutidos Pajariel е семейна компания, основана през 1945 г., с собствено производство, производители на традиционни колбаси с високо качество, като сушен чоризо, чоризо за барбекю и цецина. В момента индустрията разполага с две производствени мощности, оборудвани с авангардна технология, които в комбинация с най-съвременните и модерни техники за управление на бизнеса и качеството, правят Pajariel водещ производител в агро-хранителния сектор.
...Брюжската месна централа е пазарно ориентирана компания, в която крайният продукт, 'свежо месои месни изделия, готови за консумация', заема централно място.
... завод в Ножан-сюр-Уаз, нашето чorizo "Произведено във Франция" е специалитет на основата на свинско месо, съчетано с подправки според уникална рецепта, която е направила нашето чorizo известно.
Нашите продукти: Сух колбас от шунка, Чorizo от врат, Чоризо пръчици, Чorizo PP D32 пръчка, Нарязано чorizo, Кубчета чorizo, Чоризо трохи, Чorizo cular, Чorizo cular D70, Нарязано чorizo cular, Чorizo D 55...
Антверпенската супер месарница ASB AMIC продава месо на частни лица, но също така доставя на ресторанти. Можете да се обърнете към месаря и за продажба на месо на дребно.
... естествен и изискан продукт и на другите? И ето ни, заети с работата, правейки колбаси по стария начин, с рецептата на нашите баби, без никакви изкуствени консерванти, оцветители или усилватели на вкус. Без добавяне на глутен или лактоза. Вярваме, че е време да възстановим традиционното хранене, автентичните вкусове, избягвайки химическите добавки, които вредят на нашия организъм. И това е нашата цел.
Месарница и кланица: Корените на нашето предприятие водят началото си от 1917 година. Оттогава в Ирнфриц съществува специализирана месарница. Ние управляваме бизнеса от юли 1977 година. Нашата месарница преживя голям подем, когато през 1980 година започнахме отглеждането и търговията с млекодайни телета. През 1992 година беше добавено производствено помещение за производство на колбаси, с което този сектор беше разширен.
...над седемдесет години тежък труд и опит, на който не може да се равнява нито една друга фирма от месопреработвателната индустрия.
Вкусът на нашите изделия е резултат от опита и страстта, с която подхождаме към работата си. Не спираме обаче в борбата за възстановяване на здравословната и вкусна традиция на полските маси. Натурални съставки и идеално подбрани подправки създават симфония за всяко ястие, която очарова любителите на най-добрите колбаси. Три поколения собственици, над седемдесет години тежък труд...
Месопреработвател Long Van Langendonck е вкусът за вашия ресторант. Качествено месо, здравословни и вкусни птици, изискани ястия от дивеч и деликатеси: за това вашите клиенти се връщат. Вие избирате продуктите, които отговарят на идентичността на вашия бизнес, от нашето безкрайно разнообразие. Ние доставяме всеки ден прясно произведени продукти на всички наши доволни клиенти.
Де референция за месо.
Пресни месни продукти за здравословно и разнообразно качествено меню? Гастрономично смляно по мярка за хотелиерството и закуски, големи кухни и кетъринг, индустрия и търговия на дребно? Декейсер-Осаер: ежедневни доставки, конкурентни цени и десетилетия иновации. С усмивка.