Агрисалумерия Луизет е земеделско предприятие с къса верига, специализирано в отглеждането на свине и съответната им преработка в меса и безглутенови деликатеси, типични за Пиемонт. В Ферере (АТ), в Монферато Астиджано, отглеждаме свинете на открито, от които получаваме прясно свинско месо като ребра, капоколло, котлети и типичните пиемонтски деликатеси като салам на розата, салам с трюфел, салам...
...Известно е също, че различни видове месо от най-високо качество се внасят лично от Австралия, Нова Зеландия и Америка. Но знаехте ли, че Nice to Meat също се занимава с износ на прясно месои месни продукти? Това се случва под флага на Nice to Meat International. Вече изнасяме за 23 държави с нашите продукти с златен етикет.
... на прясно месо. Както благородните части, така и страничните продукти се обработват тук от свинско, говеждо или пилешко месо.
Всичкото ни месо се опакова професионално по желание на клиента, преди да напусне нашите помещения. Опаковаме месото на голо замразено, в поли блок или в кутии. Нашата хладилна камера има място за 3000 палета.
Транспортът за Бенелюкс се осъществява с наши собствени превозни средства. Освен това оставяме транспорта на надеждни сертифицирани партньори.
Фриго НВ е търговец на едро на месо, основан през 1925 година в Антверпен. Семейна компания, която има дълга история, простираща се през много поколения. Започнала е с търговия на живи животни, а сега е еволюирала в динамична компания с пълен асортимент от висококачествено месо, дивеч и птици.
...логистиката, търговията и дистрибуцията.
В нашето портфолио от продукти имаме: Замразено свинско месо, Птици и Иберийско свинско (Аленетежано); Черен свински деликатес; Говежди стомах; Риби и морски дарове и Предварително пържени картофи ...
Marmo е професионалният партньор за вашия месарски отдел. Благодарение на Marmo, вие премахвате някои задачи или ги правите значително по-лесни. Резултатът?
Повече приходи, с по-малко усилия!
Marmo ви предоставя готово за продажба прясно месо, кайма, птици и специалитети. Така оптимално управлявате разходите и работното натоварване, постигате по-добра възвръщаемост и сте сигурни в постоянството...
Месопреработвателна фирма Jos Leemput е семейна компания, специализирана в търговията и разфасоването на свинско, телешко, агнешко и говеждо месо в Тийнен. Ние основно доставяме на магазини и месарници в широкия регион около Тийнен, но също и в останалата част на Белгия.
Всичкото ни говеждо, свинско, агнешко и телешко месо в Тийнен се обработва с майсторство. Животните се избират от нас, ние...
... аромати и позволява да се съхраняват много по-дълго. Това са свещените правила на Fag, кредото на Fag, от което не се отклоняват.
Това не пречи да се предлагат 132 вкусни варианта на патета, както на основата на месо, дивеч, птици, риба, така и вегетариански! Това е Fag Creative Foods, семейна компания с дълбоки корени в дълга традиция на качествени продукти.
Компанията Lovenfosse има за цел търговия с трупове и разфасовки от свине, предназначени за месарници, големи търговски вериги и производители на колбаси.
... Негра. Balkis Gourmet създаде първия естествен халал сушилник в света за отлежаване на всички свои продукти. Тази "Бодега" позволява традиционно сушене на нашите колбаси с вятъра от планината, съседна на селото. Произведени според традиционни занаятчийски методи, продуктите на Balkis Gourmet имат уникален вкус благодарение на традиционните и древни методи на производство. Всички наши меса произхождат от живи животни, отглеждани с естествени храни и на пасища в равнините и планините на региона. Ние създаваме всички наши смеси от подправки.
Толкова повече от доставчик на месо: надежден партньор за кетъринг.
Кетърингите, големите кухни и ресторантските формули са от много години доверен и ценен целеви пазар на De Bruycker.
Кетърингът е наша втора природа. Ние внимателно ви слушаме, за да знаем точно какво ви е необходимо и какво очаквате от нас. В De Bruycker избирате от широк асортимент от прясно червено месо, птици и специалитети...
Janssen Foods е международно предприятие, което активно се занимава с внос и износ на месо. Всички доставчици, с които Janssen Foods работи, са сертифицирани (Haccp, ISO, BRC, IFS) и внимателно подбрани и контролирани по отношение на качеството на продуктите и безопасността на храните, за да се уверим, че отговарят на изискванията на Janssen Foods. В този процес Janssen Foods прилага високи...
... италианската страст. Брандът Experience на Сабатино Чило представлява кулинарно изключение, предлагащо най-доброто от италианските меса чрез Верига и Селекция Cillo, както и международен избор с високо качество. Традиционните колбасии нарязаните меса са произведени с страст и първокласни съставки, като наградения Marchigianotto. Тези гастрономически изключения съчетават швейцарската традиция на Сабатино с италианската кухня и качеството на подбраните съставки. награди Italian top food 2022/23/24 наденица / награда пипер и сол като най-добре сварено и най-добре приготвено в Италия.
Smak Casings Sp.Zo.O. с офис в Варшава, Полша. Ние предлагаме натурални черва от овце (овчи черва) и говеждо месо за производство на всякакви видове колбаси. Ние сме производител и партньор на компания за натурални черва, вносители, износители и дистрибутори на натурални черва за производство на качествени колбаси, като свежи колбаси, сушени колбаси, дебели колбасии тънки колбаси. Ние предлагаме...
DOM е кулминацията на години опит в производството на традиционни продукти, с постоянна инвестиция в усъвършенстването на най-добрите техники и стриктен подбор на съставки с отлично качество. Нищо не е оставено на случайността, за да можете да се насладите на традиционните вкусове на региона Бейра Байша. DOM е регистрирана марка на CASEL. CASEL развива вече повече от две десетилетия, с голяма страст и стриктно уважение към произхода, регионални продукти с неоспоримо качество. През 2020 г. сме DOM CASEL.
...Orient’hal Market е френска компания, специализирана в търговията и доставката на халал сертифицирани продукти. Чрез нашата марка "Authentic & Halal" предлагаме широка гама от висококачествени пресни продукти, като птиче месо с Label Rouge сертификат, патица, фоа гра, заек, панировъчни продукти, колбасии др.
Нашата марка се търгува във Франция, в Европа и също така международно, в ОАЕ, в Африка...
... чужбина.
Windau означава: наистина добра колбаса. Защото на базата на нашия опит като производители на месоиколбаси от 1976 г. работим с нашите традиционни, вестфалски домашни рецепти, които просто наистина вкусно! Ние ги съчетаваме с нашата компетентност в разработването на иновационни, напредничави концепции и тенденции, например при нашите вегански продукти.
РЕШЕНИЯ ЗА ТЪРГОВИЯТА
Предлагаме...
Брандът Пивац е синоним на висококачествени сушени деликатеси, сред които нашият домашен прошуто (Далматински прошут), панчета (Далматинска панчета) и сушено месо от врат (Крашки врат) заслужено и с гордост заемат първото място. Скоро ще празнуваме 60 години съществуване и успешна работа. Затова желаем да споделим нашата история, традиция, качество и бъдеще с голямото семейство от клиенти и...
Специалист в търговията с прясно месои субпродукти от говеждо, телешко, агнешко и свинско, както и с глобални говежди меса и изключителни меса.
Предлагаме оферта, адаптирана към нашите клиенти, за да отговорим най-добре на нуждите на месарите, колбасарите, кетъринг компаниите, голямата търговия и ресторантите.
Благодарение на тясното сътрудничество с нашите доставчици, нашите клиенти се възползват от гарантирана свежест и изключително качество на продуктите.
Стратегическото ни местоположение на националния интересен пазар (MIN) в Рунжис ни позволява да доставяме ежедневно в цяла Франция.
FONT-SANS е семейна компания, специализирана в производството на най-добрите сухи колбаси. В Пиренеите от 1917 г., ние използваме само прясно свинско месо от най-високо качество, доставяно от местни производители, смесено с подбрани подправки и гастрономически съставки.
Климатът на Пиренеите позволява естествен процес на сушене, който осигурява автентичен вкус, аромат и текстура. Контролирани ръчно един по един, продуктите на FONT-SANS гарантират изискан подарък, изключително гурме изживяване.
...Семейна фабрика за месни изделия и закуски с много разнообразно продуктово портфолио от пресно приготвени ястия, замразени закуски, месни консерви, фини деликатеси, сосове и специалитети. Това се предлага под марки като OVI, Castel d'Oro, Leon's, Ottimo, Savico, China Chicken, Fontein, Veka, Ter Vesten и Alimex както на национално, така и на международно ниво. OVI е кратко име за широк спектър от самопроизведени качествени продукти. Каквото прави OVI, това е вкусно!
... Tractor и да отговаряме на стандартите за благосъстояние на ЕС/Великобритания. Доставяме безкостно свинско, подходящо за: преработени меса като колбаси, свински рулца, шотландски яйца, свински пайове, варени шунки, сушен колбас и континентални меса; Замразено пилешко месо от клас A и замразено патешко месо от клас A; Говеждо месо във всички разрези, включително с кост и без кост, което може да бъде...
Филип и Аннеми ви приветстват в тяхната месарница в Бокхут, за да ви предложат прясно месо. Кулинарната месарница Филип и Аннеми предлага широк асортимент от прясно месо, колбаси, сирена и готови ястия. Можете също така да се обърнете към нас за приготвянето на вашите студени и топли ястия. При нас можете да намерите и еленско месо. Елените се обработват напълно в месарницата.
Традиционни селски колбасии солено месо. Традиция над 70 години, три поколения месари. Колбаса с портокал, с сушени домати, с праз, пилешко, говеждо, варено, солено. 80% - 85% прясно месо - свинско, говеждо или пилешко, подправки, билки, подправки. Качество, традиция, силен вкус, аромат. Всички наши продукти съдържат прясно месои 100% чисти съставки.
LUIS OLIVERAS S.A е семейна компания, специализирана в производството на сухи колбаси от 1933 година. Намираме се в североизточната част на Испания, много близо до френската граница, в близост до основните пристанища и летища. Комбинацията от нашия опит и най-добрите суровини ни позволява да произвеждаме колбаси от най-високо качество от свинско месо, както и халал колбаси на основата на пуйка и...
...MARQUES & MARQUES - SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA е португалска компания, която действа в сферата на месопреработката. Намира се в Лека индустриална зона, в Вила Нова де Санто Андре (Сетубал). Основната й дейност е производството и търговията с традиционни португалски месни изделия/колбаси, използвайки основно качествено месо, каквото е алентежанското.
Компанията BERJAC е специализирана в търговия на едро с меса и риби, насочена към професионалисти в ресторантьорството (ресторантьори, месари, кетъринг, хранителни магазини, малки общности) и осигурява магазинна услуга и извършва доставки в Лоара-Атлантик, Вандея, Мейн и Лоара: меса (говеждо, телешко, агнешко, свинско), вътрешности, колбаси, птици, пресни продукти (плодове и зеленчуци, хранителни стоки), риби.
Компанията BERJAC принадлежи на семейната група CADEGAU: дейност в BtoB с пресни продукти (месои риба) в Нант (Berjac), Рен (TG Viandes и Marée) и Сомюр (Savia).