Посвещаваме живота си на кафето.
Знаем ДНК-то на нашите зърна и знаем как да се грижим за тях,
за да извлечем най-доброто от тях.
Уважаваме суровината на всички етапи.
Изучавали сме кривите на печене и времето за дегазация на всяко отделно произход,
с цел да подобрим органолептичните му свойства.
Извършваме дегустация на всяко отделно произход и разработваме уникални смесиза нашите любители на кафе.
... известните смесизапечене, за меса и панировки. Огромното разнообразие от продукти успява да задоволи всички, от най-традиционния клиент до вегана, от голямата индустрия до малкия предприемач. Днес нашата компания е лидер в вноса и износа на подправки, от които разполага с голямо разнообразие по вид и нарязване. Имаме система за качество, отговаряща на стандартите ISO 9001:2015, BRC и HACCP. Освен това сме сертифицирани с ECCELLENZE ITALIANE 2018 и 2019.
Essse Caffè е компания запечене на кафе, лидер в сектора HoReCa, която произвежда кафе смесиза приготвяне на най-доброто еспресо. Мисията на компанията се основава на две основни точки: първата е да донесе качество на всяка стъпка от цикъла на кафето, от зеленото кафе до чашата еспресо; втората е обслужването и голямото усилие за всички наши клиенти и дистрибутори. Производствената система спазва контрол на качеството в чисто уважение към околната среда и с особено внимание към безопасността и благосъстоянието на своите служители.
... приятния, дълготраен послевкус. Знанието за процеса на обработка и произхода на зеленото кафе ни позволява също така да създаваме персонализирани смеси с високо качество, за да задоволим и най-взискателните потребители. Нашата компания е основен компонент на асоциацията "КАФЕ ЛАТИНО", създадена в рамките на програма на Министерството за сътрудничество с Централноамериканските държави, насочена към подобряване на социалните условия на жените производители на кафе.
От над 100 години доставяме висококачествени суровини и храни. Това включва особено малцови продукти, смесизапечене или суровини, прах за сладолед и много други.
...Sudem Pastacılık е компания, базирана в Анталия/Турция, която от 2006 година произвежда най-качествени продукти и ги изнася за Европа и други страни. От вчера до днес произвеждаме ръчно изработени хлебни изделия и сладкарски специалитети, използвайки традиционни рецепти запечене и висококачествени съставки. Сред нашите специалитети са Смесиза хляб, Смесиза кексове и торти, Прах за разбиване...
Фирма MPF GmbH - Компетентност в продуктите за удобство
Фирма MPF GmbH, която има главен офис в мюнстерландския Сенднхорст, предлага сложни комплексни решения за индустрията на продуктите за удобство. В сътрудничество с нашите партньори разработваме и произвеждаме панировъчни смеси, мокри панировки, свързващи системи, темпура и теста запеченеза обработка в продукти за удобство. Дългогодишният...
...С повече от 25 години опит в областта на хотелското оборудване и по-специално в кафетерията, семейството Жираде създава през 1997 г. компанията TECHNI-CAFE. През 2002 г. компанията се развива, създава единица запечене на кафе, марката "LES CAFES DE LA DAME BLANCHE" и се настанява в Девеси в просторни и подходящи помещения за нашите различни дейности: магазин, печене, търговска и техническа...
... отдела за научноизследователска и развойна дейност. Продуктите ни са проектирани от нашия екип за НИРД и сладкарски майстори, като непрекъснато подобряваме изделията, които произвеждаме. Можете да намерите продуктите, които желаете, ние сме готови да ги изнесем. Прахови смеси (крем, торта, макарон, печене, кадифена торта); покрития шоколади; капкови коколини; шоколадови камъчета (матови, блестящи...
Нашият овесен напитков прах е дълготрайна, суха алтернатива на готовите растителни напитки. Той е особено подходящ за преработка в печива, смесизапечене, растителни протеинови и смесени напитки, шоколади, сладоледи и много други. Особено за вегански и безглутенови храни, нашият овесен напитков прах е отличен. Blue Farm е световният оригинал сред овесените напиткови прахове. В основната си...
... на качеството. Целта е да се търсят специализирани канали и взискателни клиенти, на които да се предложи продукт с високо качество. Dolmen Caffè извлича своите смеси от различни моноизточници, арабика и робуста, всички стриктно подбрани. Удивителната внимателност към детайлите, майсторството в дозировките, познанията за методологии и техники на печене, правят Dolmen Caffè продукт, който успява да...
...ШапфенМюле ГмбХ & Ко. КГ е специалист по спелта.
ШапфенМюле предлага широка гама от продукти за индустрията за хлебни изделия:
- Продукти от спелта
- Концентрати за хляб
- Готови смесиза хляб
- Средства запечене на хляб
- Готови смесиза хлебчета
- Фини теста
- Биопродукти
- Декоративни продукти…...
...сладкарски изделия, аромати, бульони и сосове, продукти запечене, кафе и чай, подправки и смеси, хляб, тестени изделия, сладкиши и десерти, сладолед в ръка, сладолед в топка, принадлежности за сладолед, еднократни изделия, почистващи средства...
...Управлението на екологичния отпечатък е приоритетна дейност, която извършваме стриктно, например, с приведението в съответствие на всички инсталации и редовното измерване на отпадъците. Имаме 7 смеси, които произлизат от кафе, селектирано от реколти с високо качество, характеризиращи се с изключителен състав и специфично печене, което подчертава естествените свойства на използваните сортове, и дори имаме възможност да създадем смеси по поръчка.
...Мока Кения, основана от кавалер Марко Чинело, от 1953 г. в Дезио (МИ), с над 65 години опит, ръчно пече висококачествени кафе с единичен произход и смеси, с мек вкус, резултат от традиционното нежно печене на бавен огън, с естествено охлаждане на въздуха за подобряване на качеството в чашата, за да бъде всяко кафе емоция от вкусове, аромати и ухания: истинско удоволствие. Работим по "рецепти" по...
Нашата работа се състои в печене на кафе, създаване на нови аромати, запазване на нашите традиционни смеси и препродажба на кафета, които внасяме директно от страните в Централна и Южна Америка. Нашата работа като специалисти е да търсим хармонични смеси, комбиниращи качествени кафета, подбрани заради произхода и спецификите им. За да отговорим на нуждите на всеки, предлагаме голямо разнообразие...
... напреднали технологии и е напълно автоматизиран. Качеството, опитът и иновацията са комбинирани, за да направят кафето отлично. За да отговори на нуждите на потребителите, Zicaffè произвежда широка гама от смеси, както на зърна, така и смлени, без кофеин и с кофеин; кафето се опакова в различни размери за канала Horeca, търговия на дребно, капсули и пакетчета за автоматизирани машини.
... мануфактура и #Смесизапечене.
Нашата био мануфактура расте много бързо. Основната причина за това е изключителната сензорика на продуктите. Безглутеново и вкусно е търговската марка на безглутеновите био прясно изпечени изделия, както и на готовите за употреба безглутенови био смесиза хляб в много различни варианти.
Смесите запечене BROTGEFUEHLE са изключително лесни за работа.
Сложете...
Предлагаме индивидуални решения за подсладители, както и голямо разнообразие от стандартни продукти за подсладители, включително течна и инвертна захар, смеси с глюкозни и фруктозни сиропи, течна фруктоза, захар от тръстика, сиропи за храна за животни, специализирани сиропи запечене, златен сироп, меласа, фондани и смеси с стевия и неотам, включително сухи смесиза маса и запечене. Моля...
Нашата компания е основана през 1962 г. от занаятчийската страст на братята Фантино. Вече две поколения произвеждаме смеси от кафе с високо качество за секторите Ho.Re.Ca, търговия на дребно, OCS и вендинг. Процесът на занаятчийско печене, съчетан с модерни технологии, внимателен подбор на суровините и строги анализи на крайния продукт, правят нашето производство истински шедьовър на италианското...
... запазва характеристиките на традиционния метод на обработка: "класическия венециански метод", предаван от майстора торефактор, основател на компанията.
От дълго време Торефакцията Кафе дел Додж предлага в допълнение на традиционните смеси и широка селекция от чисто кафе, подходящо за традиционната италианска екстракция. Тази особеност отличава Кафе дел Додж от практиките на италианските торефакции (специализирани в различни видове смеси, но не обикновено предлагащи уникални произходи в чашата), правейки марката Кафе дел Додж разпознаваема като "торефакция на култура".
С трите смеси от оризово брашно на KOMEKO, безглутеновото печене е по-лесно от всякога. Всички оризови брашна на KOMEKO са естествено 100% безглутенови и са произведени по японски традиционен метод. Най-доброто е, че можете да замените брашната 1:1 с пшенично брашно в повечето рецепти и не се нуждаете - в сравнение с другите оризови брашна - от свързващи агенти или добавки за лесно обработваемо тесто. Изборът на различни сортове ориз, интензивното и нежно почистване на оризовите зърна, тяхното съотношение и степента на смилане определят печенето и аромата на трите уникални брашна.
... запечене, за тостиране и за трансформация на продукта означава да разкажем за група хора, които заедно работят, за да създадат успешни и престижни смеси. Сложна работа, която изисква технически умения и постоянни изследвания. И следвайки тази насока, Гопион е създал своята култура на кафето.
... отлично качество на кафето, ние използваме система запечене само на дъбови дърва. Този процес изисква по-бавна техника на печене в сравнение с обикновено използваната газова система. Кафето се пече в пещ на температура между 180° и 200°, под постоянното наблюдение на експерт пекар. Всеки зърно кафе се пече равномерно, което подчертава всички добродетели на аромата на нашето кафе.
... сладолед, мюсли, смесизапечене, сладкиши и млечни продукти, и то в множество форми и варианти.
Функционални барове за частни марки:
Независимо дали става въпрос за областта "Спорт", "Здраве" или "Снак" – ние произвеждаме персонализирани барове и продуктови решения за марки и собствени марки. Разработката и дистрибуцията са в ръцете на нашата сестринска компания SternLife. Там ще получите решение...
...От повече от 20 години PuroKaffè, чрез деликатен процес на печене "в ротационен барабан", съчетан с опит и страст към кафето, основава своята компания на културата на вкуса и качеството.
Перфектна комбинация за кафе, което да се наслаждавате глътка след глътка.
Защото кафето е живот. Топла прегръдка, перфектна във всеки момент от деня.
Получено от кафе от първо качество и изпечено, както...
...Основанa през 1924 г., ние сме саксонска традиционна компания, специализирана в производството на продукти за лесно и бързо приготвяне на сладки ястия.
Като семейно управляван традиционен бизнес, ние доставяме на търговци на едро и дребно, както и на търговски вериги с нашите различни продукти. Произвеждаме смесизапечене и сушене, като пудинги, прах за сладолед, десерти, сосове, желета, грис/мляко, яйца и крепове, смесиза вафли и др.
... печене на кафе (a tostatura lenta), който подчертава вкуса и аромата на нашите кафе смеси, Caffè Mauro предлага на пазара широка гама от висококачествени продукти, чиито характеристики са добре подчертано представени в опаковка, която е ясна и "прозрачна", информираща потребителите за това, което пият. Нашата марка оперира на всички канали за разпространение: РЕТЕЙЛ - ХОРЕКА - ВЕНДИНГ/ОС, също така произвежда продукти с частни етикети, като същевременно гарантира същите производствени процеси, използвани за производството на техните смеси.
Нашата семейна кафе печка, уникална в Брюж, разположена в сърцето на града, съществува от 1949 година. Печенето на кафето се извършва на място и все още по занаятчийски начин. При избора на кафе зърна в страните на произход се поставят високи изисквания за качество. Javana избира основно арабика за своите смеси. Благодарение на занаятчийския процес на печене, кафето запазва своя пълен вкус...