... нашите интересни промоции и пакети.
Ново ателие
Подготвяме нашите продукти в ново ателие, което отговаря на най-строгите хигиенни норми и е оборудвано с множество високотехнологични устройства като машини за нарязване, месомелачки, резачки и нарязвачи. Освен това, нашите служители са истински специалисти, които с усмивка и професионализъм всеки ден изпълняват нашето обещание за качество.
6 дни в седмицата
Не на последно място: 'т Влеешхус гарантира точни и коректни доставки на дом 6 дни в седмицата с оптимално оборудвани и климатизирани камиони. Така че не е нужно дори да се местите.
С повече от 25 години опит в месната индустрия и търговията на дребно, можете спокойно да ни считате за опитен специалист в бранша.
Сърцето на нашето предприятие се намира в Източна Фландрия, в Аалтер, където са центрирани следните пет стълба:
- Избор и покупка
- Нарязване и приготвяне
- Съхранение и складиране
- Събиране на поръчки и транспорт
- Обслужване и администрация...
... процес.
Поради стриктното спазване на производствения поток, производството е разделено на 3 отдела: нарязване, студени приготвяния и топли приготвяния. Всеки отдел има свои работници, които са тясно ангажирани в специфичния производствен процес.
Fresh Concept е независима компания за нарязване, опаковане и разпространение на месни продукти. Ние избираме за вас най-добрите продукти от белгийски и чуждестранни производители. Можем също така да се позиционираме като ваш доставчик на услуги за нарязване. Реактивност, гъвкавост и ефективност обобщават нашия ангажимент към клиентите.
Ние сме семейна компания от началото на 80-те години, сега с третото поколение на борда. Произвеждаме широка гама от месни продукти. От пушен Speck, до пушен бекон, както и различни шунки и колбаси, до салам и други деликатеси. Специализирани сме в производството на продукти за последваща обработка, като speck mattonella за нарязване. Също така сме много активни в сектора HoReCa, с продукти...
... (включително микрозъбни), ножици за филиране и поддръжка на машинки за подстригване. Заточваме също и за училища, заведения за обществено хранене, тапицери: всички кухненски ножове, ножици, ножове за рязане на хартия до 1м. И още за супермаркети, рибна индустрия, месари, кланици, заточване на всички ножове за месо, като ножове за рязане, ножове за деликатеси, всички видове кръгли ножове, месарски триони, мелничарски ножове, игли за пробиване, ножове за нарязване, ножове за рязане, ножове за отстраняване на мазнини и др.
Van Hees представя широка гама от продукти в областта на подправките и добавките; консерванти, емулгатори, оцветители, червила, усилватели на вкус, подправки, аромати, смеси за прясно месо, смеси за кебап, смеси за нарязване, смеси за саламура, смеси за сух салам, смеси за сух шунка, смеси за колбаси, смеси за варена меса...
TREIF Maschinenbau GmbH разработва и произвежда иновативни машини, производствени линии и системи изключително за рязане на храни. Нарязванена кубчета, нарязване, ренде, порциониране на храни като месо, птици, сирене, хляб и др.
... също с нашия процес Palgacol възможността за студена реорганизация на производството на ценни и оригинални продукти, сурови или готвени, от до момента слабо или изобщо не експлоатирани съставки, предназначени за кетъринг и преработвателни работилници. Готовият продукт се отличава с винаги равномерна презентация и се идентифицира с оригиналните продукти, от мускул намесо или риба. Рентабилността при готвене е близка до тази на суров мускул с перфектно задържане при нарязване и готвене.
Westvlees предлага свинско месо от А до Я: от клане и нарязване, през замразяване, опаковане и етикетиране до приготвяне на готови за употреба свински ястия. Westvlees произвежда всичките си свински продукти в собствените си мощности. Westvlees е един от водещите европейски производители на прясно и приготвено свинско месо от години. Westvlees заколва 1,2 милиона прасета годишно и ги преработва в...
Meco nv блести в изкуството на занаятчийството. Това напълно се проявява в нашата нова работилница за разфасоване. Тук обработваме труповете на свине, телета, агнета и говеда. На базата на изготвените разфасовъчни листове, нашите месари започват работа, за да отделят всички части и да ги подготвят за нарязване. Така подготвяме всяко парче месо за порциониране или продажба на парче. Разбира се, в...
Фирмата е основана през 1998 година. Основната дейност на фирмата е разфасоване и нарязванена свинско и пилешко месо, производство на колбаси, пушени изделия, готови ястия и субпродукти, както и пилешки продукти. Съвременните технологии, съчетани с традиционни рецепти за колбаси, позволяват производството на изделия с най-високо качество. Произвеждаме пушени изделия, колбаси, субпродукти и...
VanDrie België продължава веригата под строги стандарти за качество с клане, нарязване и опаковане на качественото месо. Затворената верига е гаранция за чисто качествено месо. VanDrie België има различни типове клиенти: търговци на едро, супермаркети, месари и заведения за обществено хранене.
...Equinox е първоначално един от най-важните вносители и дистрибутори на конско месо в Европа. Конското месо все още е основната дейност, но Equinox с течение на годините се е специализирал и в други дейности като 'приготвени ястия' и 'нарязване'. СВЕЖО КОНСКО МЕСО? Equinox избира най-краткия път. Месото се внася директно от задгранични и европейски кланици. Втората специалност е приготвянето на...
...Family, Chef и Profi. Това е водещо в посоката, тъй като в крайна сметка вие като потребител решавате кой продукт е най-подходящ за вас.
Fritel: Машина за нарязване • Уред за вафли • Блендер • Машина за хляб • Тостер • Цитрус преса • Миксер • Фондю • Фритюрник • Грил • Мелачка • Миксер • Кухненски робот • Кафемашина • Почистващо средство • Сокоизстисквачка • Тостер • Уред за отстраняване на мазнини • Мелачка за месо • Чайник • Печене на плочи • Барбекю • Електрически нож • Преса за плодове • Аксесоари • Грил за раклет • Сирене раклет • Каменен грил • Масичен грил...
... на овце в овчарници и са били подтиквани да се ангажират в инициативи под Знаци за Идентификация на Качеството и Произхода, за да оценят агнетата си под майка, истински съкровища на техния тероар.
GREFFEUILLE AVEYRON разполага също с свои собствени инфраструктури за преработка на овче месо, разположени в Капдена, в западната част на Аверон. От веригата за клане до работилницата за нарязване, персоналът е силно ангажиран да осигури специално внимание на обработката на труповете, но също така и на представянето на месните части.
Производители. Разфасоване, нарязванена замразено свинско, телешко и пилешко месо. Купуваме свежи трупове за разфасоване и ултра замразяване, с които получаваме свежо ултра замразено месо. Имаме над 100 различни референции за разфасоване в цели парчета и нарязани, продаваме в опаковки от 2, 4 и 8 килограма и предлагаме по-малки формати, специално за компании, насочени към крайния потребител, като супермаркети, кеш и специализирани магазини за замразени храни и др. Предлагаме продукт с максимално качество на конкурентна цена и винаги се ориентираме към нуждите на клиента.
GEA Food Solutions е водещ производител на машини за подготовка, мариноване, преработка, нарязване и опаковане намесо, птици, риба, сирене и много други.