...
Нетно тегло: 0.350 гр.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на изработка: Избор, смилане, омесване, набиване, узряване, нарязване и опаковане.
Съставки: Месо от иберийска свиня, Паприка D.O. ла Вера (Касерес), сол, чесън, риган и консерванти.
Нетно тегло: 0.350 гр.
...Това е частта от свинското, която е най-близо до главата. Счита се за постна част (с по-малко мазнини) и е идеална за печене цяла с подправки и свинска мас, за да се образува хрупкава и вкусна коричка. Трябва да се готви много добре, за да не остане сурова отвътре. След като се изпече, се оставя да изстине преди нарязване, за да не се разпадне на малки парчета и да има перфектна презентация. Препоръчва се да се готви без размразяване. Както всички наши продукти, не съдържа алергени и само натурални съставки.
...
Приложени обработки
В Ibéricos Brisa, всички парчета колбаси преминават през следните обработки: нарязване, добавяне на съставки и месене, охлаждане, пълнене, сушене и узряване.
Ползите от колбасите
Колбасите са богати на магнезий, фосфор, цинк и калий. Освен това, иберийските свине Brisa ни предоставят сертифицирано месо с максимално качество, което допълнително подобрява техните свойства.
Те са...
...който се извършва, се характеризира с етапите нанарязванена месото и сланината, смесване с подправките, оставяне на сместа на хладно място за една нощ, въвеждане на сместа в свинска черва, връзване и проветряване в естествена среда, като се избират подходящи места с оглед на техните характеристики на температура и влажност.
... говеждо, които произвеждаме в отделни съоръжения. Нашата цел е да осигурим най-високите стандарти по отношение на качеството и безопасността на храните (IFS, BRC). Luis Oliveras е представен в Horeca и търговията на дребно. Налични формати: - Цяла парче за нарязване в работилница и цяла индустриална парче за професионалисти по нарязване. - Опаковки с нарязани парчета от 50g до 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Салами Тунел Тапас Чоризо Пеперони Чоризо пица Салчичон Сесина/Брезаола Салами...
Производители. Разфасоване, нарязванена замразено свинско, телешко и пилешко месо. Купуваме свежи трупове за разфасоване и ултра замразяване, с които получаваме свежо ултра замразено месо. Имаме над 100 различни референции за разфасоване в цели парчета и нарязани, продаваме в опаковки от 2, 4 и 8 килограма и предлагаме по-малки формати, специално за компании, насочени към крайния потребител, като супермаркети, кеш и специализирани магазини за замразени храни и др. Предлагаме продукт с максимално качество на конкурентна цена и винаги се ориентираме към нуждите на клиента.