Полша, Sosnowiec
Ресторант Манхатън е подготвил уникално предложение за хора, които ценят добрата кухня и уютните събития. В неговите просторни интериори се намират пет комфортно оборудвани зали. Клиентите могат да изберат организирането на различни видове тържества и бизнес събития. Поднасяните ястия се приготвят на базата на внимателно подбрани съставки, които впечатляват със своя вкус, аромат и вид. В...
Историята на Масло Рей Дон Хайме започва през 1940 г. в град Валенсия. Маслиновите насаждения, от които произвеждаме качествено масло, се намират в провинция Аликанте (1). Часовете слънце и плодородието на тези земи придават уникалния аромат и вкус на Маслиновото масло от първокласен екстра. Нашите офиси са разположени в Алмусафес (2), Валенсия. ПРОИЗВОДСТВО Чрез селективно събиране на плодовете...
Италия, Gaggio Montano
Caffitaly System е основана през 2004 г. от група предприемачи, обединени от страстта си към кафето. Caffitaly избра да се посвети на уникален изследователски процес в сектора на кафето: да избере най-доброто от технологията и да я приложи, за да извлече максимума от кафето. От тази идея се роди Caffitaly System, комбинирана система машина-капсула, защитена с международни патенти. Избор на кафе с интензивен аромат и богата гама от напитки за всеки вкус в комбинация с пълна линия от машини с високи производствени характеристики, за да приготвите всичките кафета, които желаете.
Италия, Caianello
Уникалният вкус, опияняващият аромат и яркият, жив цвят на това екстра върджин зехтин са резултат от комбинацията на три от най-престижните сортове маслини: Лечино, Франтояна, Каролеа. Получен чрез студено пресоване и характеризиращ се с почти нулева киселинност, той е идеалното масло, за да придаде на всяко ястие допълнителен щрих на деликатес. Тази смес, която обгръща сетивата и вълнува, е...
Турция, Izmir
... да ги споделим с вас. С голямо внимание смиламе и печем специалните смеси, съставени от зърна, избрани от най-добрите производители на кафе в света, и тайната за запазване на същия вкус и свежест на кафето се крие в осигуряването и обработката на продуктите; прилагането на стандарти, получени в резултат на многогодишни изследователски и развойни дейности, и приготвянето им по един и същи начин във всички филиали. С гордост споделяме опита, който сме натрупали до момента, с нашия усмихнат екип.
Белгия, Zwijndrecht
... производството: таблетиране (включително с контролирано освобождаване), капсулиране, смесване на прахове, гранулиране, филмова и захарна обвивка (цвят, аромат, вкус, ентеричен и др.), блистериране на таблетки, капсули, гелули, опаковане на прахове (външна компания). В областта на опаковането: в кутии, с или без листовка, опаковане в буркани, контейнери или доставка на едро, сашета (външна компания), етикетиране с баркод, подготовка за транспорт. Други услуги: разработка на продукти, изследвания на стабилност (външна лаборатория) и анализ на контрол на качеството.
Португалия, Garvão
... пасат свободно, използвайки предимствата на екосистемата, характерна за Алентежу, която се отличава с гори от дъбове и коркови дъбове, в които черният прасец се храни с жълъди, плод на тези дървета, богати на олеинова киселина, което в комбинация с генетиката на породата придава на месото интензивна мраморност, която го прави уникално и здравословно, осигурявайки неповторим вкус и аромат. -------- Преработка на черен прасец, отглеждан на полето. Свеже месо от черен прасец, Шунки и палети от черен прасец и колбаси. Естествена зрялост Гарвано - Оурике Алентежу...
Испания, Cocentaina
Винарска изба от аликантинските планини. Винята им притежават отличен вкус, текстура, тяло и аромат. Аликанте е земя, богата на разнообразие от климатични условия и култури. През вековете виното в средиземноморските култури е било връзка между човека и неговата среда, съюз между земята, климата и природата. В Vins del Comtat сме уважавали древни техники на отглеждане и производство, за да можем...
Белгия, Casteau
...Освен това, всички наши колбаси се сушат по старинния метод, което означава, че прилагаме бавна зрялост, гарантираща уникалния вкус и аромат на нашите продукти. Нашата колбасария е много разнообразна: различни видове салам, панчета, коппа, лонца, поркетта и др., за всеки вкус, оригинален или не!
... СЛИМАК. Сливици от охлюви? Да! Опитайте шокиращ деликатес от охлюви! Сега можете да шокирате приятелите си и да спечелите залог, че: Сливиците от охлюви наистина съществуват! Нашите други продукти: Охлювска кавиар – Докосване на фантазия Охлювски яйца в вкусна подправена марината. Охлювски пастет с боровинки - страхотен, оригинален и лесен за сервиране. Това е нашият охлювски пастет с боровинки. Кралски охлюви по бургундски 12 бр. охлюви с билково масло - замразени Охлювска супа с коняк - луксозна охлювска супа с благороден вкус и аромат. 4 порции в буркан.
Белгия, Maasmechelen
Очаровани от прекрасния вкус, аромат и вид на шоколада, ежедневно създаваме вкусни пралини и други шоколадови изделия. Ние стоим зад класическите вкусове и цветове, основани на качествени съставки. Като шоколадери се опитваме да изненадваме вас, нашите клиенти, отново и отново с оригинални творения за празници (Великден, Свети Николай, Ден на бащата и майката и др.). Заедно с вас също обичаме да разработваме персонализиран шоколад, като печат на пралини с име, лого или снимка, евентуално красиво опаковани като вкусен подарък.
Гърция, Athens
... остров Лесбос, правят зехтина ЛЕСБИЙСКИ уникален и отличаващ се с златисто-жълтия си цвят, интензивния си аромат, нежния си вкус и фината си течливост. Изключително пречистеният зехтин ЛЕСБИЙСКИ е идеален за консумация в суров вид, тъй като съчетава характерния си аромат, плодородния вкус и златисто-жълтия си цвят.
Германия, Hamburg
... растения като индиански банани, сладки кайсии, черници и дюли, както и едно от най-обширните сортове дюли. Интересна и полезна информация относно тези специални плодови дървета и храсти, независимо дали става въпрос за аромат, цвят и вкус, както и възможности за преработка на плодовете и форма на растеж на растенията, можете да намерите в нашите портретни описания. Процесът на поръчка е много прост, разходите за доставка се начисляват само веднъж на поръчка, независимо колко растения закупувате. Вече над 45 години ние осигуряваме безопасна доставка - добре опаковани в стабилни опаковки и бърза доставка.
Испания, Gata-Cáceres
...трева, домат, ябълка, получавайки масло, което е нежно на вкус, но интензивно по аромат, свежо и приятно за небцето, съчетавайки сладостта на манзанила касереня и горчивината на пикул екстременьо, масло, което има всичко за всеки вкус, затова го прави уникално в своя род. ЧИСТ СОК ОТ МАСЛИНИ БЕЗ НИКАКВИ РЕФИНИРАНИЯ...
...аромата и вкуса на свежия продукт. Лесна подготовка директно в микровълновата с изненадващо впечатляващ резултат. Друг голям представител е италианският пипер на ленти. Произведен в Мурсия и Алмерия. Пържен по занаятчийски начин в идеалната си точка без добавки или консерванти и ултра замразен незабавно, запазвайки целия аромат, текстура и вкус на свежия продукт. Малки италиански пипери, пържени цели. Могат да се използват като гарнитура на меса на скара и риба на фурна. Това е идеалният начин да обогатите ястие икономически.
Португалия, Braga
MAVAM е ароматизиран коктейл от винени продукти, изготвен на основата на вино с контролирана ферментация. Това е пенливо вино с ниско съдържание на алкохол (само 5,50%). Сортове: Макабео и Мускател. На ниво аромат притежава интензивни аромати на свежи тропически плодове и цитрусови нотки (ледник) и праскова (вулкан). Представя се в три различни референции и цветове, свързани с металическия ефект на фини мехурчета. Голямо свежест, структурирано дъно, деликатна ефересценция, която придава различен, сладък, весел и плодов характер на вкус.
Полша, Warszawa
Първият специализиран онлайн магазин за японска едносортова уиски предлага уникален набор от уиски на най-добри цени. Едносортовото уиски е луксозен напитка с изключителен вкус. Произвежда се само от натурални съставки, отлежавано поне 3 години в дъбова бъчва, придобива характерен цвят, вкус и аромат. В зависимост от типа бъчва - европейски дъб след шери, порт или друго вино, или американски дъб...
Белгия, Brugge
...аромат и характер, в контекста на фабричното кафе. Специално проектираната опаковка за кафе с вентил осигурява оптимално запазване на ароматите! Кафе зърна от различен произход се смесват, така че, независимо от вариациите в реколтата, винаги да се запазва същото качество. Някои смеси съдържат кафе зърна от осем различни страни, за да се постигне равномерен вкус на кафето. Как точно се случва това е...
Испания, Alcora
Труфаса е компания, посветена на търсенето и износа на трюфели. Намираме се в Алкора (Кастелон) и сме доставчици на пресни черни трюфели. Разполагаме с подбрани опаковки, за да гарантираме, че нашите трюфели се запазват перфектно, без да се нарушава хладилната верига. Предлагаме трюфели с най-добро качество, събрани в подножието на масива Пеняголоса. Отглеждаме черния диамант на гастрономията, ценен за своя мощен вкус и аромат, и го предлагаме на ваше разположение. Ако сте компания, заинтересована да работи с черен трюфел, не се колебайте да се свържете с нас.
Гърция, Agrinio
... изисквания на професионалистите и потребителите. Ванилията (известна и като „подводно“) е освежаващ традиционен десерт, който се сервира с лъжица сладко, пълна с ванилия, потопена в чаша студена вода. Сладкия вкус, меката текстура и естествения аромат на ванилията могат да задоволят и най-взискателния потребител. Лукумите са подходящи за придружаване на кафе и чай, да се предлагат на различни събития (сватби, кръщенета и др.), дори и като лек десерт след хранене. Вкусът им е...
... нашата страна съставят серия ароматни медове с плътен вкус, кехлибарен цвят и уникален аромат. Необходимо условие, за да остане медът полезен за човешкия организъм, е да запази цялата си биологична стойност след опаковане. Медът Музи, освен богатия си вкус, осигурява всички необходими хранителни вещества на меда. Постоянното качество на меда Музи се дължи на високата концентрация на естествени ензими...
...яхнии, салати, супи. Типичният му вкус и интензивен аромат се усещат най-добре, когато се потопи хляб в него. Екстра върховният зехтин "OLIOTOLA", студено пресован от маслини, отглеждани на Сицилия (Италия) и нефилтриран, е 100% италиански продукт. Периодът на прибиране на реколтата е от октомври до ноември, маслините се берат на ръка и веднага се доставят в маслобойната, където се мелят всяка вечер, за да се осигури много ниска киселинност и да се запазят всички ценни компоненти и характерния му вкус, типичен за сицилианския зехтин.
Испания, Madrid
... 0.12%. 100% Arbequina, от ранно прибиране и от една и съща ферма. Използваме най-модерните системи за прибиране, за да гарантираме минимално увреждане на маслината преди нейното смилане. Нашият зехтин се произвежда за по-малко от 8 часа след прибиране. Комбинира характерните вкусове на сорта Arbequina, като ябълка и банан, но в максималния си блясък. Първите зелени маслини от всяка реколта създават нашия най-ценен зехтин Extra Virgin. Външен вид: интензивен зелен цвят Нос: аромат на свежи плодове вкус: интензивен, балансиран и с тяло...
Турция, Istanbul
... GIDA все повече се специализира. Основната мисия на MERGEN GIDA е: да донесе на вашите маси всичко, което съществува в природата; вкус, аромат, цвят, текстура и всички ползи. С тази цел; всички продукти се проверяват и всички необходими условия се изпълняват в производствените процеси, от семената и полето до масите, в съответствие с ТУРСКИЯ ХРАНИТЕЛЕН КОДЕКС, местните разпоредби и международните стандарти.
Белгия, Tournai
Вкус, аромат и характер изградиха репутацията на този майстор на бисквитите. И днес качеството на Desobry е единодушно признато в Белгия, страната на бисквитите и шоколада. Бисквитите Desobry са вдъхновени от традиционни рецепти, преработени, за да отговорят на желанията на съвременните потребители. Хрупкави, разтапящи се, меки, хрупкави… всяка бисквита има своя собствена личност. И в чистата...
Италия, Corsico
...да ви помогнем в реформирането на съществуващи продукти и да предоставим необходимата помощ за стартиране на производството в индустриален мащаб във вашите заводи. Успешни продукти. Ароматът е една от основните съставки, определящи успеха на продукта. DKS гарантира висок стандарт на качество, за да преведе вашата идея в вкус, съчетавайки маркетинг, технологии и формулативно познание. Формулативното...
Италия, Fossalta Di Piave
... ПРОДУКТ Е ЗАМИСЛЕН И ИЗРАБОТЕН В ДЪРВОДЕЛСКАТА РАБОТИЛНИЦА НА ХЛЕБОНА, КОЯТО ВИНАГИ Е БИЛА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ И ОПИТ; МЕТОД НА РАБОТА, ОСНОВАН НА ОСЪЗНАВАНЕТО, ЧЕ ВСЯКА КРЕАЦИЯ ТРЯБВА ДА РАЗКАЗВА НЕЩО ЗА ВАС. МЕБЕЛИ, РОДЕНИ ОТ РАЦИОНАЛНОТО И ФУНКЦИОНАЛНО ИЗУЧАВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО, БЕЗ НИКОГА ДА ЗАБРАВЯТ ЕСТЕТИЧНИЯ ВКУС. ИЗБОРЪТ НА ИСТИНСКИ ЗАНАЧИЯ, А НЕ НА ФИРМА С МАСОВО ПРОИЗВОДСТВО, Е ИЗБОР, КОЙТО В ДЪЛГАТА ПЕРСПЕКТИВА СЕ ИЗПЛАЩА. ЕРГОНОМИЧНОСТ, ПРЕЦИЗЕН ИЗБОР НА МАТЕРИАЛИ, ПРИДАВАТ НА ВАШЕТО ЖИЛИЩЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА СТОЙНОСТ, ПРАВЕЙКИ ГО НЕПРОМЕНЛИВО В ТЕЧЕНИЕТО НА ВРЕМЕТО.
Испания, Madrid
... аромат непокътнати до консумацията. Нашата цел е да предадем Душата на Испания, нейната традиция и вкус, чрез най-представителните продукти на испанската гастрономия: Иберийска шунка от Гихуело (Саламанка), Зехтин екстра върджин от Хаен, Червено вино от Испания с произход Риоха, Рибера дел Дуеро и Торо, и Опушена сол от Сиера Невада. Alma of Spain е семейно предприятие, основано през 2014 г. с надеждата да приближи на останалия свят Душата на Испания, нейната традиция, вкус и култура чрез уникална гастрономия.
Турция, Istanbul
... търговия с вторични стоки. Нашата компания разполага с всички необходими сертификати. Маслините се получават с естествени методи от региона на Едремит и се подбират с изключително внимание. Уважаеми клиенти, можете да намерите нашия специален екстра върджин зехтин в няколко различни опаковки, всяка от които има свой деликатен вкус, чистота, аромат, както и цвят, вариращ от жълто до зелено с...
Италия, Ciciliano
CiboCrudo е компания, която предлага храни с органолептични качества с изключителен вкус и аромат. Ние селектираме най-доброто производство в света за всяка от нашите храни, което в същото време трябва да отговаря на нашето основно изискване, а именно, че по време на всички етапи на обработка храната не трябва никога да надвишава температура от 42°, праг, над който хранителните стойности...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play