...Пиперът д'Еспелет A.O.P. е червен пипер с плодови нотки и с характерна, но лека пикантност, типична за френската кухня, а по-специално за баската кухня.
Желето от пипер д'Еспелет е сладък и ароматен сос, напомнящ на желе от касис с леко пикантен вкус, който перфектно ще допълни вашите меса, сирена и фоа гра. Това е водещият продукт на Сарта в края на тази година.
Пиперът д'Еспелет е мексикански...
... и пикантен нюанс на един от най-популярните си пастети, като е добавил Хариса, пикантен сос на основата на червени чушки.
Предназначен е за намазване на сандвичи и хапки, но също така и за приготвяне на сосове, яхнии и др...
Нетно тегло: 120 г или 220 г
Съставки: черни маслини от сорт "Емпелтре", пикантен червен пипер, екстра върджин зехтин, чесън, кориандър, кимион.
...Това е хармонична смес от няколко подправки, основните от които са: кориандър, чесън, куркума, мента, червен пипер и сол.
Използвания на подправки за месо в кухнята:
Независимо дали са печени на тиган, във фурна, на барбекю, в сос, бульони или под всякаква форма на готвене, тази смес е перфектна! Намажете месото с масло (зехтин) и добавете подправките преди готвене.
Ползите от подправките за месо:
Тонизиращи и антиинфекциозни, антибактериални. Богати на витамини.
Антиоксидантни, противовъзпалителни, улесняват храносмилането.
Отличен източник на желязо, магнезий, протеини, манган, минерали, мед и др.
... подправени с меки подправки и ванилия. След това преминава към нотки на пиперливи подправки и розови ягоди. В устата атаката е кръгла и плътна, с подправкови нотки, след което преминава към вкусни нотки на черни плодове и дървесни нотки, които поддържат красива и дълга финал.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА-ВИНО: Червени меса, меса в сос, гъби, сирена
СЕРВИРАНЕ: 18-20°C
СЪХРАНЕНИЕ: Да се пие сега или ще продължи да се подобрява в следващите 5 години...
...
Букет: Нежен, много характерен
Вкус: Добри танини и структура, мек и обгръщащ
Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C
Препоръчва се: Червени меса, диво прасе, пикантни сирена, меса, агне, месен сос, месо на огън, говеждо, колбаси, сирена.
Burçak Baharat е известна турска компания с дълга история. Ние се специализираме в производството и експорта на разнообразие от подправки (от 100 грама до 25 кг), включително червен пипер, кафе и сладкарски продукти (разбита сметана, какао, сладка ванилин, бакпулвер, шоколадов сос, разновидности на нишесте), нар сироп, ябълков оцет и винен оцет, както и ароматизирани напитки. Ние сме...
... Италикомекс с удоволствие предлага и други продукти, включително Бели боб в доматен сос, Червен бъбречен боб, Бял боб от Испания, Боб, леща, нахут и грах, както и новите попълнения: консервиран варен боб.
Продуктите на Италикомекс са проектирани без генетично модифицирани съставки: експерт агрономи се грижат за отглеждането на доматите до тяхната пълна зрялост, следвайки строг процес на контрол на качеството.