Франция, Volgelsheim
... част на страницата). Състав: Съдържа CMR (Канцерогенни, Мутагени и Репродуктивно токсични вещества). Непрякото им присъствие е технически неизбежно при добри производствени практики. Референтен номер: PB-2213544-30 Присъствие на Ванилин: Не Бележки: Червен плод, Плодова, Билкова ароматна, Зелена Глава: ягода/кардамон/мента Сърце: горска ягода/нар/малинов сос Основата: ванилия/плодова захар/свежи плодове...
... за лична консумация, след което продават директно излишъка си. Смесването на различни гранати и техниката на готвене, която е по-бърза или по-бавна, позволява получаването на меласа с различна киселинност/сладост. Това е занаят. Използване: Тя се използва често в иранската и ливанската кухня. В кухнята може да се добавя към месо в сос, в дресинг, върху пюре от пащърнак (или други кореноплодни зеленчуци). Бидон: 20L...
Франция, Grigny
...Сосът маскарпоне росо е кремообразен сос на основата на червено маскарпоне, поръсен с малки парченца билки и зелени зеленчуци. Този вкусен сос е лесен за използване и съхранение благодарение на своята високоефективна опаковка, която стои изправена и позволява загряване на съдържанието в микровълнова фурна. Съхранение: При стайна температура за 24 месеца. 3 дни в хладилник след отваряне на опаковката.
Франция, Auxerre
... в сос, фоа гра, Бофор д’Алпаж Съвет на енолога: сервирайте на 12°C Алкохолно съдържание: 12,5° Време за съхранение: над 10 години Опаковка: Картон с 6 бутилки по 75cl Домейн: Клод Кенар и Синове Апелация: Шинан-Бержеон Реколта: 2017 Сорт: Русан Култура: Биодинамика Етикет: Контролирано наименование на произход...
Франция, Grigny
...Съставки: Пшенично брашно - 30%, зеленчуци (чушка, лук червен) - 20%, говеждо месо - 19%, вода, сланина - 8%, соев сос (вода, соеви зърна, пшеница, сол), слънчогледово масло, сол, захар, бяло вино, глутамат, сусамово масло, черен пипер, джинджифил на прах, тапиока, E412 гуарова гума. Средни хранителни стойности за 100g продукт: Енергия 820kJ / 196kcal, мазнини 8,0g (от които наситени мазнини 2,4g...
Франция, La Roche-Des-Arnauds
...Тук имаме преработен червен, който е малко избледнял с лекото си въздействие от оризовия флок. Джинджифилът перфектно допълва ориза с легендарната си хармония. Почти пиперлив, имаме усещането, че има смес от цитруси, но не, джинджифилът заема място под завивките, но ни харесва, че е там! И ние се наслаждаваме! Моята приятелка се гримира с него: Съчетание: пържени ястия като цяло, месо или риба, придружени от пикантен и/или силен сос. Всъщност, моята приятелка се вписва навсякъде, невероятно е; с или без грим. :p...
Франция, Lyon
...Оригинален сос за придружаване на вашите пасти или за обогатяване на вашите пици Съставки: Домати - Чушки - Червен лук - Чесън - Мащерка - Босилек - Лавров лист - Зехтин - Къри - Сол - Пипер...
Франция, Saint Romain La Motte
...Пиперът д'Еспелет A.O.P. е червен пипер с плодови нотки и с характерна, но лека пикантност, типична за френската кухня, а по-специално за баската кухня. Желето от пипер д'Еспелет е сладък и ароматен сос, напомнящ на желе от касис с леко пикантен вкус, който перфектно ще допълни вашите меса, сирена и фоа гра. Това е водещият продукт на Сарта в края на тази година. Пиперът д'Еспелет е мексикански...
Франция, Roubia
... Дървесен, елегантен, плодово. Устата Хармоничен, деликатен, кадифен, с фини нотки на черен трюфел, нотки на къпина, нотки на препечен хляб, щедри дървесни нотки, фини танини, прецизни танини, кръгъл, леко минерален, структурирано тяло, дълга персистенция. Съчетания с храна и вино Червени меса в сос, Касулет Температура на сервиране: 8° - 10° Цвят: Червен Сорт: Гренаш, Сира Алкохол: 14,5% Обем: 75 cl (Бутилка)...
Франция, Levallois Perret
...Това е хармонична смес от няколко подправки, основните от които са: кориандър, чесън, куркума, мента, червен пипер и сол. Използвания на подправки за месо в кухнята: Независимо дали са печени на тиган, във фурна, на барбекю, в сос, бульони или под всякаква форма на готвене, тази смес е перфектна! Намажете месото с масло (зехтин) и добавете подправките преди готвене. Ползите от подправките за месо: Тонизиращи и антиинфекциозни, антибактериални. Богати на витамини. Антиоксидантни, противовъзпалителни, улесняват храносмилането. Отличен източник на желязо, магнезий, протеини, манган, минерали, мед и др.
Франция, Brue Auriac
... подправени с меки подправки и ванилия. След това преминава към нотки на пиперливи подправки и розови ягоди. В устата атаката е кръгла и плътна, с подправкови нотки, след което преминава към вкусни нотки на черни плодове и дървесни нотки, които поддържат красива и дълга финал. СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА-ВИНО: Червени меса, меса в сос, гъби, сирена СЕРВИРАНЕ: 18-20°C СЪХРАНЕНИЕ: Да се пие сега или ще продължи да се подобрява в следващите 5 години...
Франция, Livry Gargan
Burçak Baharat е известна турска компания с дълга история. Ние се специализираме в производството и експорта на разнообразие от подправки (от 100 грама до 25 кг), включително червен пипер, кафе и сладкарски продукти (разбита сметана, какао, сладка ванилин, бакпулвер, шоколадов сос, разновидности на нишесте), нар сироп, ябълков оцет и винен оцет, както и ароматизирани напитки. Ние сме...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play