Германия, Hamburg
...Допълнително предимство: Леко охлаждащият, чист вкус. Между другото, можеш да дозираш ксилита точно както захарта, тъй като сладостта му е също толкова силна, колкото при обикновената захар. Приложение: Замени обикновената захар в твоите рецепти просто в съотношение 1:1 с ксилит. Продуктови характеристики: Без глутен, Без лактоза, Веган Маркировка на хранителните продукти: E967 Производство: Ксилитът се извлича от кората на дървета и царевица.
Нидерландия, Amsterdam
... рехидратация смесете 1 ч.л. прах с 2 ч.л. вода за 1 жълтък. Използвайте в рецепти, изискващи емулгиращите свойства на жълтъка. Може да се използва в майонеза, сладолед, сосове и кремове. Може също да се използва като сгъстител в сладки или солени сосове. Опаковка: Картонена кутия с вътрешен слой, подходяща за храни, 5 - 25 кг нето тегло на кутия. Големи торби 1000 кг. Условия за съхранение и...
Германия, Schoenebeck
...Високият дял на алфа-линоленова киселина и ядковият вкус на био лененото масло са особено ценни за вегански ястия като салати, дипове, супи, извара и други десерти. „Течното злато“ био ленено масло обогатява редица рецепти в хранителната индустрия. Неговият ядков вкус впечатлява в салати, дипове, извара и други десерти. Също така може да се добави като вкусен акцент в супи. Изключително високият...
Германия, Oyten
... акценти в мюсли, десерти или смутита. Благодарение на съдържащите се фибри, био бадемовото брашно може да абсорбира много течност. То отлично свързва сосове и обогатява разнообразни рецепти за готвене за разнообразно хранене. При печене, около 20-25 % от зърненото брашно може да бъде заменено с био бадемово брашно. При био-продукти: DE-ÖKO-006 Произход: ЕС-Земеделие Опаковка: 25 кг чували...
Иран, Tehran
... креативни и я включете в любимите си рецепти. От енергийни барове и топки от фурми до печива и още, нашата сурова паста от фурми е перфектното допълнение, за да повдигнете вашите закуски и десерти. С висококачествената си основа от фурми, можете да се насладите на най-сладкото удоволствие, без угризения!
Франция, Paris
...леко сладък, варира от карамел до лакрица в зависимост от времето на сушене, и се счита за една от петте основни вкусове, умами. Черен чесън е особено универсален и се използва в много рецепти, от предястия до десерти. Той е много ценен от гурме любители и звезди на кулинарията. Ean13:3701511709891 Референция:ЧеренЧесънБиоAOPVoghieraКрем1...
Германия, Hannover
... десерти от всякакъв вид, от торти, мъфини, къпкейкове, бисквити до ванилов сладолед, пудинг или крем брюле. Традиционният процес на узряване "Бурбон" позволява получаването на шушулки с влажност до 33%. Това също така придава маслен вид на тези висококачествени шушулки. Безплатно с всяка поръчка получавате нашата динамична електронна книга с рецепти, в която ще намерите ексклузивни идеи за рецепти. Ние редовно я обновяваме, така че винаги да имате нови рецепти за вашата ванилия. Справедливо търгувано гурме качество...
Италия, Lauro
... подходящи както за приготвяне на вкусни рецепти, така и за солени ястия. Можете да ги използвате в салати, в йогурт, при приготвянето на сладки и солени печива. Те са отлични за закуска, добавени например в йогурт, но също така могат да се консумират сами като закуска. Накрая, те се използват широко в сладкарството: изборът на десерти, които могат да се приготвят с бадеми, е наистина широк, тъй като те са една от основните съставки за приготвяне на бисквити, сладкиши и торти.
Обединеното кралство, Brentford
...Произведени от настърганата плът на зрели кокосови орехи, нашето кокосово мляко и кокосова сметана са вкусни добавки към вашето готвене. За разлика от кравето мляко и сметана, кокосът е без лактоза. Това го прави идеален заместител за хора с непоносимост към лактоза, както и за тези, които следват веганска диета. Кокосовото мляко и кокосовата сметана имат много приложения. Добавяйте ги към функционални напитки, смутита, плодови сокове, десерти без млечни продукти и йогурти, и ги използвайте, за да придадете автентичен вкус на азиатски и западноафрикански рецепти.
Съответстващи продукти
Кокосово мляко
Кокосово мляко
Турция, Istanbul
...Нашето пюре от тиква, приготвено без добавена захар, предлага естествен, богат вкус за вашите ястия и десерти. Това пюре, което улавя есенцията на есента, добавя здравословна сладост и дълбочина на вашите рецепти с топъл, утешителен вкус.
Франция, Saint-Etienne
...Прах за мляко с високо качество, универсална съставка за обогатяване на вашите топли напитки, десерти и рецепти. Източник на протеини, калций и основни витамини, той предлага вкусна млечна ароматика и кремообразна текстура. Удобен за съхранение и употреба.
Франция, Levallois Perret
...Канелата на пръчки придава аромат на солени ястия, десерти и коктейли. Тази оранжева подправка с топли, дървесни и леко сладки вкусове има много приложения. В тази форма ароматите на канелата ще се запазят много по-добре. Използвания на канела на пръчки в кухнята: *Солена канела: Тя е една от съставките на тажин и също така за ароматизиране на супа или крем-супа. Канелата подчертава вашите ястия...
Франция, Ham
... вкусове. Не се колебайте да добавите това желе от мента и в вашите "солени-сладки" ястия, за да придадете оригинален и изненадващ акцент на вашите рецепти. Полза от продукта: Желето от мента добавя интензивна свежест на вашите кулинарни творения. Нейният ярък и освежаващ вкус стимулира вкусовите рецептори и събужда сетивата. Вкус и аромат: Ментолов и свеж...
Франция, Fouquereuil
...Избирайки пакет сурови бадеми за закуска, вие правите интелигентен хранителен избор, който носи множество ползи за здравето. Поради най-ниския си процент на наситени мазнини сред всички видове ядки, можете да се наслаждавате на суровите бадеми без угризения, като закуска, като съставка в рецепти или като гарнитура за салати и десерти. Те са единствените ядки с алкално образуване и съдържат повече витамин Е от всяка друга ядка.
Франция, ARGENTON SUR CREUSE
...Шоколадов фондан, мини-кейкове или брауни, селекция от рецепти в индивидуален формат, за да се увеличат възможностите за консумация, както в десерт на чиния, така и в удоволствие за следобедна закуска или в оферта за снакс. Професионализмът и уменията на Мишел Кремер днес са признати от всички канали, които предлагат сладкарски изделия и от професионалистите в хранителната индустрия: · Хлебари-сладкари · Хотелиерство и ресторантьорство · Кетъринг · Търговия на дребно Мишел Кремер е присъства навсякъде, където думата гастрономия има значение.
Мартиника, Saint Joseph
...PARADIS GLACES, това са сорбета от тропически плодове, напоени със слънце, и кремообразни сладоледи... Вие избирате аромата, който ще ви напомни за добрия вкус на традиционния сладолед от миналото! Оригинални рецепти, вдъхновени от традиционното майсторство, качествени съставки, стриктно подбрани, и местно производство гарантират сладоледи и сорбети с автентичен вкус. Широката гама от вкусове отразява изобилието, предлагано от карибската природа: насладете се на истински тропически рай, опитвайки тези сладоледи и сорбети! Контейнери от 1 литър...
Франция, Seignosse
... нежно, без интензивно сечене или резитба, а кленовете съжителстват с други дървесни видове, за да се създаде хармонична и балансирана гора, сертифицирана като органична. Органичният кленов сироп се произвежда в средата на март и края на април. Високите стандарти за качество на Vifranc Farm се отразяват в този изключителен сироп, чрез особено взискателни методи на работа в кленовата горичка и...
Нидерландия, Hoensbroek
... надхвърля закуските, за да стане универсална съставка в десерти и закуски. Независимо дали се използва като разкошен топинг или се влага в рецепти, Nutella добавя щипка блаженство към всяко кулинарно творение и обещава моменти на чисто удоволствие с всяка хапка.
Мартиника, Rivière-Pilote
... балсамови кремове, изработени от майстор оцетар. Ще допълните вашите рецепти и творения с уникалните гастрономически масла. Позволете си да бъдете отнесени от вятъра с невероятните продукти на "Frères de la côte", пристигнали в Мартиника на ветрохода "Tres Hombres". Заповядайте също да откриете нашите новини: перлите от ром HARDY. Истинска иновация в света на рома, тези перли ще ви очароват както визуално, така и вкусово. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!
Германия, Warmsen
... индивидуално разработени млечни продукти за деликатесната и хранителната индустрия. Нашият основен продукт е класическото подсладено кондензирано мляко. За него сме считани за специалисти и сме A-доставчик на европейската и международната шоколадова и сладкарска индустрия. Съдържанието на мазнини и сухото вещество можем да настроим точно според спецификациите на клиента при необходимост. Асортимент...
Франция, Saint Medard D'eyrans
...зоната за събиране обхваща 3 департамента: Дордоня, Тарн и Гарон и Авейрон. - Автентични рецепти без добавки и консерванти, за да се запази добрият вкус на овчето мляко. - Опаковки, адаптирани за занаятчии и индустриални производители.
Франция, La Claquette
... идеи за прости и оригинални рецепти. Нашата цел е да ви помогнем да подобрите ястията си и да изненадате гостите си с нашите продукти, независимо дали сте начинаещи или не. Нашата гама включва бульони и супи, подправки и сосове, напитки, десерти, хляб и семена, и дори био продукти. Предлагаме също регионални предложения с нашето трио Baeckeoffe, кисело зеле и семена от кимион. Избираме качествени...
Португалия, Venda Do Pinheiro
... момента. Като допълнение, ние също така разработваме различни рецепти с истински плодове, характеризиращи се с богатството на вкуса и ниското си калорийно съдържание. Нашето разнообразно предложение ни позволява да бъдем присъстващи в различни видове заведения, а именно хотели, кафенета, ресторанти, супермаркети и силно персонализирани кетъринги. Нашите продукти могат днес да бъдат намерени при около 100 търговци, разпространени из цялата страна.
Германия, Karlsruhe
... сладки био-десерти и био-маслени кроасани, но също така и торти, сладкиши и други натурално сладки изделия. Хлябовете и хлебчетата се произвеждат от нас по стара занаятчийска традиция с ръжено и спелтово тесто - и по собствени рецепти с био-бордови и много вкусни био-съставки, за да се получат ароматни, хрупкави хлябове, кренгли, хлебчета, гевреци и пръчици: хлебчета с чили, маслини и домати...
Франция, Villers Cotterets
... съставки без ГМО за около 85-те рецепти, които създаваме всеки месец. Нашите десерти и сладкиши са опаковани в насипна или индивидуална опаковка. Нашето производство по поръчка ни позволява да разработваме специфични рецепти, отговарящи на вашите нужди, и да създаваме ваши специфични и различни опаковки или етикети. Нашите продукти, които са консенсусни и лесни за консумация, са предназначени за всички видове заведения за хранене: търговски заведения, по-скоро бързи и модерни, въздушно и железопътно кетъринг, автоматизирана дистрибуция, отдели за хлебарство и сладкарство.
Турция, Kahramanmaras
...АЛПЕДО (Керванчоолу) ООД от 1960 г., разположена в Кахраманмараш/ТУРЦИЯ. Производител на сладолед, баклава, шерве, десерти, фъстъци, червен пипер и други местни продукти. С над 500 служители. ISO 9001 - 14001 - 22000. Най-голямият сладолед в света 280 см 3722 кг. За повече информация, моля, посетете www.alpedo.com.tr. сладолед машина joseph сладолед машина рецепти сладолед машина машина сладолед...
Франция, Aix En Provence
DARVAUX ГАСТРОНОМИЯ ПРОВЕНСАЛ е семейна компания, основана през 1957 година. Тя е утвърдила своята известност с производството на старата провинциална рецепта за Терина от дрозд. Други непубликувани рецепти, както и Специалитети от Югоизтока, допълват настоящата гама и допринасят за развитието на компанията. Специалитетите от Югоизтока съставляват нашата продуктова гама: провинциални терини, стари терини, готови ястия в стъклени буркани, сосове за гарниране, плодови десерти.
Франция, Caden
... семена, смеси и концентрати за добавяне в края на месенето. Разполагаме с широка гама от продукти без минимално количество за поръчка и можем също така да работим по индивидуални поръчки, с персонализирани рецепти и опаковки по поръчка.
Франция, Strasbourg
... сосове, изработени от Франческа по нейни семейни рецепти, и поръсена с истински Пармиджано Реджано. За консумация на място, пастата се сервира в истинска италианска чиния. За взимане, пастата се предлага в забавна и практична термоизолирана кутия. Използвайки продукти, директно подбрани в Италия от Франческа, ние приготвяме сосовете в нашата производствена работилница, за да гарантираме на нашите клиенти безупречно качество и проследимост от източника до ресторантите.
Франция, Flagey
... процес на пастьоризация и след това замразяване, а продуктите му са без консерванти. Agrodoubs е сертифицирано по IFS на високо ниво и разработва рецепти с био съставки. Миризми от боровинки или карамел за шоколадови фабрики, смеси за лимонови или шоколадови тарталети, крем брюле или сладкарски кремове са някои от специалитетите на фабриката, построена в селото Флажи. AGRODOUBS залага на...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play