Украйна, Poltava
...Бисквити, приготвени с стевия и фруктоза, декорирани с мармалад. Опаковани в цветна опаковка, с тегло 165 г. Стевията е естествен подсладител, който често се използва, за да придаде сладост на продуктите. Листата на това растение се използват за приготвяне на сироп, който след това се използва вместо захар. Продуктите със стевия се препоръчват за хора с наднормено тегло, диабет, метаболитни...
Гърция, Ionia, Thessaloniki
...Cake Family CORN Нов продукт на основата на царевица и диетични фибри. Това е страхотен иновационен продукт, който може да се консумира от всички, особено от хора (предимно млади), които не ядат продукти като пълнозърнест хляб, зеленчуци и плодове, богати на фибри. Има много добър вкус и остава мек за дълго време. Същият продукт може да се използва за приготвяне на торти, бисквити или масленки...
Франция, Fondettes
...Нашата гама от инструменти отговаря на всичките ви нужди за лесно приготвяне на сладкиши. Широк избор от продукти: точилка, четка, шпатула, решетка, малки електронни уреди… и от материали: силикон, инокс или метал, за да отговорим на всичките ви желания.
Германия, Wörrstadt
...Суровият хляб е един от най-старите видове тесто в света. Още преди 4000 години египтяните ферментирали зърнена каша в суров хляб за приготвяне на пухкави питки. Lecker’s Bio Vollkorn Sauerteig придава на всички смесени и пълнозърнести хлябове отлична структура и пълен, свеж вкус. И това не е случайно. • 100% ръжено пълнозърнесто брашно от контролирано биологично земеделие Съставки: Bioland РЪЖЕНО пълнозърнесто брашно* *= от контролирано екологично производство Алергени: Глутен Вегетарианско: Да Веган: Да...
Турция, Istanbul
...Вкусове: горчиво какао / какао ------------------------------------------------------------- Кокос, покрит с горчиво какао и хрупкав Кокос, покрит с какао и хрупкав ------------------------------------------------------------ Нетно тегло на единица (г): 50 г / Опаковка: 24 x 6 / Бройки на кутия за доставка: 144 / Вместимост на контейнер 40": 2000...
Белгия, Hannut
... плотове за почистване от неръждаема стомана - Превключвател и индикаторна лампа - Ниска електрическа консумация - Наличен в 230 V или 110 V. - Термоостат 50°C до 300°C - Термоостатично регулиране на нашите уреди до 300° Целзий за режим пиролиза - Пълно завъртане до 180°: За равномерно разпределение на тестото и захарта - Гаранция 1 година за електрическите компоненти Характеристики на гофретата: - Отпечатък: 4x6 - Размер: 67 x 115 мм - Тегло на гофретата: 150г макс...
Испания, San Vicente Del Raspeig, Alicante
...Предлагаме ви рецепта за нежно и пухкаво кексче, идеално за приготвяне на всякакъв вид торта или производно с максимални качества. Разполагаме с широка гама от вкусове и текстури, от нашите класически кексове за традиционни торти до специални творения за гурме продукти и авторска сладкария.
Съответстващи продукти
Бисквити
Бисквити
Други Продукти
Основи за сладкарство
Основи за сладкарство
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Царевичното брашно се използва основно в печенето (например, за торти, бисквити, палачинки, мъфини и др.), за приготвяне на зърнени храни и сосове, както и като добавка или панировка за рибни и месни ястия. Много кухни активно използват царевично брашно. Примери за ястия са хомини, полента, угали, бануш, буломик, традиционни мексикански лизачи и др. Царевичното брашно съдържа калций, магнезий, калий, желязо и витамини от група B. Технологията на студено смилане (t < 40°C) позволява запазването на повечето витамини и минерали. Тегло: 500 г...
Франция, Talant
...Правило за изравняване Рамка за сладкарство Голямо правило с закръглени зъби, идеално за приготвяне на вашите замразени десерти, опери, мусове... това правило позволява да изгладите вашите ганаши, докато създавате мотиви. Пластмасово гребен правило, 2 мотива на правило. С това пластмасово правило, изгладете вашата смес в рамката за сладкарство, след което нарисувайте желаните мотиви. Можете също така да го използвате за шоколад и бисквити. Референтен номер: DLP70.19 В наличност: 22 продукта Размери: 700 X 80 мм...
Сърбия, Novi Sad
...Ядливото царевично брашно е най-фината фракция от царевичните зърна и се използва за приготвяне на царевично хлебче, бисквити...
Германия, Berlin
...Висококачествен стъклен буркан от Италия - с табела за писане С този специален буркан никога повече няма да загубите представа за запасите си: етикет за писане с вид на табелка е директно отпечатан върху стъклото, така че важната информация вече няма да се губи. Бурканът с метална капачка е подходящ за съхранение на сухи храни като захар, ядки, бисквити или ориз, а с капацитет от 1 литър е и...
Италия, Forlì
... продължително чувство на ситост. Присъствието на влакна може също да помогне за регулиране на нивата на кръвната захар. Това биологично брашно е и източник на важни витамини и минерали. Сред тях витамините от група B играят основна роля в енергийния метаболизъм, докато минерали като желязо, магнезий и цинк са съществени за различни телесни функции. Био безглутеновото брашно от амарант може да се използва в много рецепти. То е подходящо за приготвяне на хляб, торти, бисквити и палачинки без глутен.
Франция, Soreze
...Автоматичен дозатор за тесто, за точно дозиране на пасти, кремове, бисквити и други мусове за сладкарството. С всяко натискане, вие поставяте точно желаното количество. Състои се от два херметически капака, запушалка/поддържащ диск и 13 подвижни диска от неръждаема стомана за приготвяне на разнообразни и оригинални сладки и тесто за еклери. Напълнете тръбата и натиснете! По-лесен за използване от...
Германия, Ahrensburg
...Марината за хляб Hela BBQ, пикантна, димна и с мед в кофа от 3 кг. Открийте водната марината Hela Bread Marinade BBQ за приготвяне на хляб и бисквити. Ароматни подправки като чесън и лук, комбинирани с изключителен димен вкус, придават на тестото специален BBQ аромат. Разработихме допълнителни течни подправки, специално за хлебни изделия. Разграничаваме между маринати за хляб и покрития за хляб...
Франция, Olivet
...Референтен номер 9990000014767 Идеални за приготвяне на вашите бисквити, мъфини, къпкейкове и др… или за обогатяване на вашите сладоледи! Докосване на солидарност в вашите сладкиши! Добавете хрупкавост с тези парченца от био справедлив шоколад в вашите мъфини, бисквити, къпкейкове, сладоледи, тестени изделия… СЪСТАВКИ: захар от светла тръстика*, какаова паста*, какаово масло*, емулгатор...
Франция, Malataverne
...Съставки Пшенично брашно, захар, фъстъчено масло, розе, аромат ванилия Малко история )) Дългето от Монпелие, можем да го срещнем и под други наименования, в зависимост от това дали се разхождаме в Сет или в района на Лунел… Дългето от Монпелие е "специалитетът" на Монпелие – един оживен град през цялата година, където слънцето винаги е на празника. Истинската му разлика е в начина на приготвяне...
Украйна, Kiev
Съответстващи продукти
вафли - вафли, вафли
вафли - вафли, вафли
Франция, Seignosse
...18.9 литровият / 25 кг нетен органичен кленов сироп в метална кутия, много тъмен сироп, идеален за преработка, приготвяне на гранола, бисквити, покритие на мюсли, приготвяне на сладки напитки като лимонада или сода и дори разреждане в бира с тъмен цвят, като Имперски Стаут или дори Шотландска Але. Възможностите с този материал са много разнообразни и разнообразни. Това е суровина, с която е лесно...
Италия, Lauro
... подходящи както за приготвяне на вкусни рецепти, така и за солени ястия. Можете да ги използвате в салати, в йогурт, при приготвянето на сладки и солени печива. Те са отлични за закуска, добавени например в йогурт, но също така могат да се консумират сами като закуска. Накрая, те се използват широко в сладкарството: изборът на десерти, които могат да се приготвят с бадеми, е наистина широк, тъй като те са една от основните съставки за приготвяне на бисквити, сладкиши и торти.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Плодовете на лимоните в Европа са донесени от кампания в Индия, Александър Велики. Те започнали да се наричат "индийски ябълки", а в онези дни били доста сладки. Използват се за приготвяне на салати, предястия, супи, основни ястия, напитки, сладки ястия. Използвайте за Десерти, сладкиши, бисквити, всякакви хлебни изделия. Вкус Кисел Хранителна стойност на 100 гр. Протеини (г / 100г)… 0,0 Мазнини (г / 100г)… 0,0 Въглехидрати (г / 100г)… 0,0 Енергийна стойност (ккал / 100г)… 0...
Франция, Les Pavillons-Sous-Bois
...Съставки (съставки; 48% разтопено сирене (мляко) (45% разтопено сирене, сирище от произход [сирене (мляко), 29% камембер (мляко), вода, масло (мляко), протеини, разтопяващи соли (E452, E331), нишесте, сол], брашно (пшеница, ечемик), вода, рапично масло, сол, разрыхлители (E450, E500), слънчогледово масло, оцет, мая, емулгатори (E471 (рапично), E322) от кампании, сушен магданоз; приготвяне; фритюрник; пържете 2’30 мин на 175°C, не прегаряйте. Пържете или гответе продуктите, докато станат златисти.
Франция, L'union
... муселин кремове - Подготовки за баварски мусове (много широк избор от аромати) - Подготовки за маслен крем (чисто масло) - Миксове за бадемов крем - Разнообразни премиксове (кекс, шоколадов торт, мъфини, бисквити и др.) - Миксове за натурална или шоколадова генуезка - Много миксове (меренга, вафла, палачинка, поничка и др.) - Глазури (натурални или ароматизирани)...
Франция, Carpentras
...ТЪМЕН Шоколад Перфектен за приготвяне на бисквити. СЪСТАВКИ: 0 МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА СЛЕДИ ОТ ЯДКИ, ГЛУТЕН И МЛЯКО. Да се съхранява на хладно и сухо място, между 15 и 18 °C.
Италия, Vairano Scalo
...СЛЕД ПЕЧЕНЕТО, ЛЕШНИЦАТА СЕ НАРЯЗВА ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА. (2/4, 4/6 ИЛИ 6/8 ММ) ЧЕСТО СЕ ИЗПОЛЗВА В ИНДУСТРИЯТА ЗА СЛАДКИШИ, КАТО СЪСТАВКА ЗА ШОКОЛАДОВИ БАРЧЕТА ИЛИ ПЛЪНКА ЗА ПРАЛИНИ. ТОВА Е ОСНОВНА СЪСТАВКА ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ТОРТИ. ЗЪРНЕНИТЕ ХРАНИ СА ОСНОВНА СЪСТАВКА ЗА ПРИГОТВЯНЕ И ДЕКОРИРАНЕ НА ТОРТИ, БИСКВИТИ И СЛАДОЛЕД.
Португалия, Pinhel
...Зехтин Iriz Delicado екстра върджин, за вкусове, които обичат нежността. Максимална киселинност: 0,5% Вкусови нотки: Плодови: Лек Сладък: Балансиран Гастрономия: Идеален е за запържване на зеленчуци, печено или пържено свинско месо или смесване с мед за създаване на основа за подправка. Също така много подходящ за приготвяне на торти и бисквити. Единица: 75CL - 25,4FL Oz Количество: 6 Държава: Португалия Цена: €5.00 с ДДС ** Изискване на оферта **...
Германия, Niederkrüchten
...Качество: конвенционално, био Произход: Австрия Приложение: печене, десерти Особености: Сусамовото брашно е почти безвкусно и е отлично за приготвяне на бисквити, торти и сладки хлябове – придава на крайния продукт леко орехов вкус. Безглутеновото брашно предлага много предимства, като например ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на качествени протеини и фибри. Освен тези положителни свойства, брашното осигурява на нашето тяло важни минерали като желязо, магнезий и цинк.
Италия, Bertinoro
... отправна точка за майсторите на ръчно приготвен сладолед. Сладкарският отдел беше създаден няколко години по-късно. Още от самото начало, позиционирането на BABBI беше далеч от вече богатите масови пазари и се посвети на създаването на "уникални и неповторими сладкарски специалитети" чрез използването на благородни, търсени, автентични суровини и дълга и прецизна ръчна обработка. От този принцип се родиха Виенските вафли и Ваферините, днес известни и ценени по целия свят.
Франция, Yssingeaux
Член на групата Nactarome и марка на Groupe Nactis Flavours, Sevarome е специализирана в проектирането и производството на хранителни аромати, приготвяне на ядки, ароматни съставки, но също така и текстуриращи агенти, стабилизатори и хранителни оцветители, за хранителната индустрия и индустриите за сладки изделия. Sevarome работи както за сферата на хлебопекарството и сладкарството, така и за...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play