...Кутия за трюфели за 12 бр. от крафт кафяво екологично - Шоколади Сладкиши
Изберете размера на кутията: Д x Ш x В (в мм):184x134x25
Изберете Картон: 270gsm Крафт Кафяв, 35% Рециклиран FSC®...
...Nutella® е популярна сладка шоколадова паста от лешници, която се използва широко в сандвичи, сладкиши и други десерти. Известна е със своя вкус на сладост и ядки и не съдържа изкуствени оцветители или консерванти. Пастата за намазване се състои от няколко съставки, включително захар, палмово масло, лешници, какао на прах с намалено съдържание на мазнини, обезмаслено мляко на прах, суроватка на...
...Maison Wagram CBD Мляко Шоколад
Разширете продуктовата си линия с висококачествен шоколад, инфузиран с CBD. Проектиран с кремообразно какаово масло и сладка ванилия, неговият CBD акцент ще отговори на желанията на вашите клиенти. Продуктите на Maison Wagram са резултат от френско занаятчийско производство.
...Картон за великденски яйца с персонализируем рекламно покритие, запълнен с един вид.
Яйца Ferrero Rocher - Смес от яйца с мляко, бяла и полубиттер шоколад, пълнени с крем от лешници икакао (36,5 %), парченца лешници (2 %) и хрупкав пшеничен слой (1,2 %).
Продукт ID: 110109287
Единица: брой
Минимално количество за поръчка: 120
Експресна доставка: Не
Формат: около 110 x 83 x 46 мм
Тегло: около 112,4 г
Срок на годност: около 3 месеца при правилно съхранение
Време за доставка: около 15-20 работни дни след одобрение на печата
Опаковка: 40...
... жителите на Централна Америка, е била приготвяна от времето на Колумб. По-късно модата за нея се разпространила и в европейските страни като какао. Какаовите зърна стават кафяви в резултат на процеса на ферментация. След това те се подбират и обработват при ниски температури, за да се запази голямо количество хранителни вещества. Те се използват за производство на какаово масло, какаоишоколад. Можете също така да ги ядете сами или да ги използвате като добавка към сладък десерт.
...В парфюмерията или продуктите за тоалет, той носи нотки на какаово масло и ефекти на горещ шоколад. Аромати Този "гурмански" продукт поддържа и заобля нотките на какао, ванилия, кафе или пралине. С автентична нотка, той може да се използва за ароматизиране или подобряване на вкуса на хлебни изделия, сладоледи, бонбони, млечни продукти или алкохолни напитки като "Бренди". Козметика Този продукт се използва рядко в козметични продукти.
...Тук е необходимо абсолютно чувство за мярка при подправянето, тъй като дори и една щипка може да е много. Чили можеш да намериш във всички кухни по света, които обичат пикантното. Независимо дали е Испания, Мексико, Португалия или Индия - чили превръща всяко ястие в експлозия от вкус. Независимо дали става въпрос за гуакамоле, паста, риба, яхнии, месо, при барбекю или в какаоишоколад.
На чили...
... предлагаме и нискомаслена шоколадова напитка с какао, което съдържа само 10 до 12 процента мазнини. Тук решава само вкусът. Независимо какви изисквания имате към продукта си: ние ще го реализираме заедно с вас.
Сертифицирана устойчива шоколадова напитка
Когато става въпрос за шоколад, възникват много въпроси относно устойчивостта и качеството. За нашите продукти с частна марка умишлено се отказваме от добавки и Е-номера. Така можете да бъдете сигурни, че предлагате на клиентите си това, което искат: истинска шоколадова напитка без излишни...
Като утвърден хранителен търговец на едро, Eco Business се отличава в разпространението на хранителни продукти от известни национални марки. Ние сме вашият предпочитан партньор за надеждно, висококачествено и устойчиво снабдяване. Нашият ангажимент към отличното качество се отразява в внимателния ни подбор на марки, сред които са Ferrero, JDE и много други.
Независимо дали сте малък местен бизнес...
...Температори, обвиващи машини и техните аксесоари за обвиване и формоване на шоколад, които позволяват производството на бонбони, пралини, наполитани, шоколадови блокчета, трюфели и формоване на кухи решения, идеални за обвиване на пралини, зърнени барове, оризови крекери, сладкиши, бисквити… Охлаждащ тунел за шоколад с линия за обвиване или формоване за бонбони и блокчета, обвиваща машина за дъвчащи бонбони и близалки. Автоматичен обвиващ бак, напълно готов и по поръчка. Линия за формиране на шоколадови стърготини и лещи и фигурки ...
... внимание и креативност, за да се гарантира, че те предлагат същия богат и кремообразен вкус като традиционния шоколад. Тези алтернативи са налични в различни вкусове и предлагат осъзнат избор за всички, които искат да съчетаят шоколадовото си удоволствие с устойчив начин на живот. Какаоалтернативите не само че са наслада за небцето, но също така представляват принос за по-екологично бъдеще.
... свежестта и аромата.
Съставки: Нерафинирана захар от цвекло, натурален ментов аромат, какао на прах.
Употреба: Идеална за подслаждане на вашите топли напитки, поръсване върху десертите ви или интегриране в рецептите за печене за нотка шоколади свежест.
Референтен номер:SUCRE00040B...
...Съставки: Черен шоколад 66% произход извън ЕС (какао, захар, какаово масло, емулгатор: лецитин), пралине от бадеми и лешници (захар, лешник, бадем, масло, емулгатор: рапичен лецитин).
Нутриционни стойности за 100г: Енергия 2373Kj, 570Kcal, мазнини 39g, от които наситени мастни киселини 22g, въглехидрати 49g, от които захар 40g, протеини 5.7g, сол 0.01g.
...Оригиналните Las Catànies® са най-емблематичното творение на Cudié: неустоима комбинация от ядки ишоколад. Изработени ръчно с марконски бадеми и покрити с изискан бял пралин и финален слой от най-доброто какао на прах.
Гамата се допълва с още четири вкуса: Catànies® с черен шоколад (Dark Chocolate), Catànies® с кафе ишоколад (Coffee Chocolate), Catànies® с вкус на гръцко кисело мляко (Yogulates) и Catànies® с вкус на лайм (Green Lemon).
...Палета Nutella 1кг
Опаковка по палета 588 буркана
Цена 3€
Срок на годност 12/11/2025
Nutella е марка на крем за намазване, създадена на 20 април 1964 г. в Италия, в региона Пиемонт, от италианската компания за хранителна индустрия Ferrero. Тя се състои от захар, палмово масло, лешници, какао, мляко, суроватка и емулгатори. Тази марка доминира на световния пазар на кремове за намазване. Във Франция тя представлява около три четвърти от пазара на кремове за намазване.
...Специално проектиран за професионалисти в сладкарството и занаятчийски шоколадови производители, нашият покривен шоколад се отличава с високото си съдържание на какаои изтънчения си вкус.
...Перфектният аромат за шоколадови маниаци - богат и сладък, изпълнен с интензивната миризма на какао. Напълнете дома си с богатия, сладък шоколадов аромат.
...БИО Криоло Какао на прах: Какаото на прах се получава от какаовите зърна, плодовете на какаовото дърво. Какаовото дърво расте в страни около екватора и произвежда какаови зърна, от които се прави шоколад. За производството на какао на прах се използва какаовата маса от какаовите зърна. Масата се пресова под високо налягане, така че да се получи какао на прах. Какаовите зърна съдържат повече...
... изключително бавен и трудоемък процес, зависещ от метеорологичните условия. Ядките след това се счукват и почистват на ръка след счукването, така че да останат само най-добрите ядки. След като извлечем най-сладката и полезна кайсиева пулпа, я смесваме с другите магически съставки и получаваме този уникален шоколад, който държите в ръцете си и който ще ви донесе невероятно вкусово изживяване. Без захар. Без палмово масло. Без консерванти. Можете да го ядете с чиста съвест. Той е богат на витамини и есенциални.
...СИЛО ЗА СУРОВ КАКАО - РОСТЕР И ЕЛЕВАТОР ЗА КАКАО - ЛИНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА КАКАОВ ЛИКЬОР (KFM-450) - ТАНК ЗА МАСОВО СЪХРАНЕНИЕ (ST-4000) - АЛКАЛИЗАЦИОННА КОНЧЕ - ПРЕСА ЗА КАКАОВО МАСЛО - ТАНК ЗА ПРЕСОВАНИ МАЗНИНИ - ЗАВОД ЗА КАКАОВ ПРАХ - СЧУКВАЛКА ЗА КАКАОВИ КЕКСИ - ОХЛАДИТЕЛ (C-50)...
...Открийте върховното шоколадово удоволствие с нашата шоколадова машина за разтопяване, оформена като кран. Перфектна за сладоледени магазини, пекарни и магазини за сладкиши, нашият иновативен продукт предлага лесен начин за разтопяване и наливане на шоколад. Превърнете сладоледите и десертите в сладко изкушение. Перфектен партньор за вашата професионална машина за мек сладолед. Нашият шоколадов...
...Тип продукт: Шоколад
Тип: Комплексен шоколад
Цвят: Кафяв
Допълнителна съставка: Бисквитка, Ядка
Форма: Твърда
Форма: Топка
Опаковка: Кутия
Срок на годност: 12 месеца
Тегло (кг): 0.15
Място на произход: Германия
Вкус: Шоколад
Вкус: Сладък
Опаковка: Подаръчна кутия
Цвят: Кафяв
Съставка: захар
Пазар: Европа, Южна Америка
Съхранение: да се съхранява на хладно и сухо място
Дизайн: Златен
Контейнер: замразяване
Тип бонбони: шоколад...