С над 40 години опит в сектора, Bioaltech е лидер в областта на екологичните биотехнологии, ангажиран с разработването на иновационни и устойчиви решения.
Родена от страстта към естествените технологии, компанията се фокусира върху изключителните възможности на растенията и биоактивните съединения, произхождащи от водорасли, за подобряване на човешкото благосъстояние чрез естествени и авангардни ...
...Бразилия Санта Хедвиг е идеална за любителите на еспресо, които търсят въвеждане в специализираното кафе. С много ниската си киселинност, тя е перфектна за тези, които предпочитат да изпитат повече сладост в кафето си, и е силно препоръчвана за приготвяне на вашето утринно капучино. Ще имате предимство!
С това кафе можете да се насладите на нотки на шоколад, по-близки до какао, смесени със сладките части на плодовете.
...Изключителен шоколадов крем, без глутен, без мляко и палмово масло. За подслаждане на крема използвахме екстракт от стевия и малтитол, които не добавят калории.
...Капсулите CAFFE' BARBARO ви позволяват да приготвите вкусен шоколад с аромат на портокал за секунди. Те съдържат разтворима смес от мляко, постно какаои портокалов аромат за вкусна напитка.
Bio Mondo се предлага на международно ниво като предпочитан партньор между селското стопанство и индустрията за преработка в областта на висококачествените суровини, с особено внимание към Стевията и нейните производни.
През последните години Bio Mondo е установил директни и индиректни партньорства с основните производствени реалности в Италия, които отглеждат биологични или конвенционални култури...
...Тортата "седем воала" е сложен десерт, но с изключителен вкус, торта, която трябва да опитате и насладите: истински шоколадов празник, идеален за истински гурмани.
Състои се от няколко слоя с шоколадова баварска сметана, лешник, какаово пандишпан, хрупкав слой и огледална глазура отгоре.
... използване при приготвянето на хранителни продукти, течности, полутечности и твърди вещества, благодарение на отличната си разтворимост.
Подходящо за приготвяне на напитки, сладолед, шоколад, хлебни изделия, паста и много други.
ЦИОКОЛАТЕРИЯ АРТИДЖИАНАЛЕ РОМА
Пекарната Хансел и Гретел е сред най-добрите артезиански сладкарници в Рим за ръчно изработени шоколадови бонбони. Напълно ръчно изработеното производство на шоколадовите бонбони се разпознава по изтънчеността и качеството на използваните съставки, по неправилността на формата им и по смелостта на избраните комбинации. Всеки клиент, който търси ръчно изработени шокол...
... питие, което може да се консумира няколко пъти през деня за зареждане с енергия.
Да се консумира у дома или в офиса в чаша или да се приготви и носи в ежедневните задачи, американското кафе е отлична алтернатива на еспресото или кафето от мока, на което ние италианците сме свикнали.
Опаковката с клапан за запазване на свежестта поддържа продукта въпреки консумацията с времето.
АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Ароматно кафе с деликатен вкус, с послевкус на какао, ванилия, шоколад, цветни нотки и сушени плодове.
...Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от лешници "Пиемонт" IGP. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с конфитюр от лимонови кори и стафиди Султанина.
- Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от лешници "Пиемонт" IGP икакао. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с черен шоколад.
- Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от бадеми. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с стафиди Султанина.
.../3/4/5 кг, идеални за сервиране на масите в ресторанти, барове, чайни и т.н.) или в елегантни опаковки за изложение на рафтове или в кътчета.
Съставки:
Сицилиански бадеми, захар,
Мед от Етна (портокалов цвят)
яйчен белтък (естествен, не лиофилизиран)
Фъстъци, шоколад / Ванилия...
...Кокозхи DXN е формулиран с най-добрия какао с екстракт от Ганодерма.
Това е готова за консумация прахова напитка, която ви глези с шоколадов вкус.
Освен фантастичния аромат на какао, можете да се възползвате и от Ганодерма.
Просто изсипете съдържанието в чаша с вряща вода, разбъркайте и веднага можете да се насладите на тонизираща напитка, подходяща за цялото семейство!
... веднага ще станат най-добрите приятели на най-малките, и на които дори големите няма да могат да устоят!
Висококачествен млечен шоколад (какао: минимум 31%)
Захар, какаово масло, сухо мляко, какаова паста, емулгатор: соев лецитин, аромати. Може да съдържа ядки. Без глутен.
... отправна точка за майсторите на ръчно приготвен сладолед. Сладкарският отдел беше създаден няколко години по-късно. Още от самото начало, позиционирането на BABBI беше далеч от вече богатите масови пазари и се посвети на създаването на "уникални и неповторими сладкарски специалитети" чрез използването на благородни, търсени, автентични суровини и дълга и прецизна ръчна обработка. От този принцип се родиха Виенските вафли и Ваферините, днес известни и ценени по целия свят.
...Ние сме млада и динамична итало-салвадорска компания. Предлагаме висококачествена селекция от какаови зърна/нибс, суров какао, какаова маса (какаово ликьор) и занаятчийски шоколад, както органичен, така и конвенционален.
Нашият аграрен опит ни позволява да селектираме единствено най-добрите партиди какао директно от плантацията, с цел да внасяме единствено партидите, които са преминали нашите...
Сладкарска индустрия. Производство на шоколад. Шоколадови яйца. При нас обработката на шоколад се извършва с любов и внимание, в съответствие с традицията и качеството, и обхваща всички видове шоколад - от млечен до черен, включително бял и лешников. Гамбарота ООД извършва своите обработки и за трети лица: какао на прах, черен шоколад, джандуйоти, шоколадов нуга, шоколад, шоколадови бонбони, лешников шоколад, шоколад за намазване, сладкиши и захар, шоколадови плочки и шоколадови яйца.
Ние сме специализирани в производството на машини за обработка на шоколади сладкарски изделия. Сътрудничим с международно известни майстори шоколадери и сладкари, които разчитат на нашия опит, използвайки ежедневно нашите машини в техните престижни лаборатории. Отличаваме се с дългогодишен опит и дълбочинно познание на пазара. Клиентът е нашият най-важен ресурс. Благодарение на компетентен и...
Компанията Slitti е основана през 1969 г. като кафе печка. Голямата страст и решителност на Лучано Слитти го водят, през следващите години, в престижни заведения, където той ще се отличи с качеството на своите продукти. През 1988 г. той все повече усеща желанието да добави още един продукт, така се ражда идеята за обработка на шоколад. Тайната на успеха на Slitti е семейството, което благодарение на любовта си към работата, внимателния избор на суровини и напълно ръчното производство, се е утвърдило на международно ниво. Продуктите на Slitti са налични в избрани магазини в Италия и по света.
Идео Техника, от 1980 г., проектира и реализира машини и цялостни инсталации за обработка на шоколади ядки, предлагайки решения за специфичните нужди на всеки отделен клиент, сектор и пазар.
Напреднали решения за производство и моделиране на шоколади други продукти на основата на ядки икакао.
Предложение, което обхваща от обработката на суровини, какаои ядки, до производството на готовия...
... пралини, крем за намазване с 50% лешници и много сладости, които чакат да бъдат открити.
Сперандри предлага на публиката фирмен магазин, добре зареден и приветлив, където можете да закупите директно продукти с отличен баланс между качество и цена, които ще задоволят вкусовете на всеки клиент и ще подарят момент на голяма сладост.
Освен това, на разположение е и магазинът на ул. Триполи 72/F, където можете да намерите всички наши шоколадови предложения и сладолед, приготвен с наши собствени съставки.
Очакваме ви!
... сме независима лаборатория, която селектира най-добрите международни суровини и произвежда продукти с висока стойност по отношение на качество и детайл.
Постоянно търсим италианска и международна типичност и изключителност. Извършваме всяка стъпка ръчно, постоянно подобрявайки нашите рецепти и приготвяния. Не използваме оцветители, консерванти и всички наши аромати се получават изключително от...
Oasi е основана през 1989 г. като хранителна компания, специализирана в полуфабрикати за приготвяне на топли и студени напитки за канала HO.RE.CA (барове, кафенета, ресторанти, хотели, кетъринг). Нашите основни продукти: ечемик и женшен, гранити, студени кремове, фрапета, сорбета с съответния рекламно материали и оборудване под наем безплатно.
... дизайн и производство на анимации, видеоигри и издателски продукти, предназначени за света на детството. Тези проекти се комбинират с дизайна и маркетинга на играчки, облекло и аксесоари под логото на марката. За другия проект, чисто хранителен фронт, Weataly не изчерпва креативността си, а проектира и маркетира хранителни продукти от шоколад за своя специализиран дизайнерски и иновативен магазин; също и в франчайз. Weataly е предприемачески проект, който провокира и усилва "италианското ноу-хау" за производство на вкус, иновации и креативност.