...Оригиналните Las Catànies® са най-емблематичното творение на Cudié: неустоима комбинация от ядки ишоколад. Изработени ръчно с марконски бадеми и покрити с изискан бял пралин и финален слой от най-доброто какао на прах.
Гамата се допълва с още четири вкуса: Catànies® с черен шоколад (Dark Chocolate), Catànies® с кафе ишоколад (Coffee Chocolate), Catànies® с вкус на гръцко кисело мляко (Yogulates) и Catànies® с вкус на лайм (Green Lemon).
...Софистициран и ароматен продукт с най-добрите съставки, който ще предизвика много усмивки у тези, които го консумират. С 16% какаои обезмаслено мляко. Наслада за любителите на автентичния вкус на добър шоколад. Висока плътност и голямо количество консумации на кг продукт: 15g/100ml или 67 консумации на кг. Продукт без глутен, с много балансирани хранителни стойности. Ниско съдържание на мазнини...
... Барселона до всички наши клиенти в Испания, Европа и част от Азия, с бърза и ефективна система за доставка.
Видове продукти и производни: зърна от какао, нибс от какао, паста от какао, какаово прах, масло от какао, шоколадови покрития.
Подбрани произходи: Венецуела, Мадагаскар, Еквадор, Гана, други произходи.
Продажби на едро, търговски обекти и частни лица. Всички наши продукти са налични в нашия онлайн магазин https://cacaovenezueladelta.com/...
... международните изисквания
2. ОПАКОВКА: Ютени чували по 65 кг
3. НАТОВАРВАНЕ: 1 x 20' или 1 x 40' Сух - FCL контейнер (съответно 12 и 24 MT натоварен продукт)
4. НАЛИЧНО КОЛИЧЕСТВО: 2.000 - 3.000 MT по време на основния сезон на реколтата и 500 – 1.000 MT по време на малкия междинен сезон в партиди по 100 MT всяко път
5. МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА: 50 MT
7. УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА: Според условията, уговорени с клиента в подписания договор
8. УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА: FOB – Абиджан (Кот д'Ивоар) или C&F - ASWP
9. ЦЕНА: На базата на окончателни цени
10. ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗНОС: Според международните изисквания
11.
... здравословно изживяване без притеснения.
Предложение: Поставете сламката в чаша (около 200 мл) мляко на стайна температура и се насладете на вкусовете.
Предупреждения: Децата под 3 години могат да използват само под наблюдението на родителите!
Не режете сламката.
Съставки: Захар, глюкозен сироп, фруктоза, обезмаслено какао на прах, витамини и минерали [цинков глюконат, витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид), витамин D (холекалциферол)]. Натурален аромат.
Съхранение: Дръжте далеч от влага и светлина!
...Открийте 4-ия шоколад, Рубин.
Цветът и вкусът на нашия шоколад Рубин са 100% натурални. Произходът на този характерен и плодово ароматен шоколад се крие в какаовите зърна Рубин, събирани в дълбоките джунгли на Еквадор, за да достигнат до потребителя, така че неговият неповторим аромат и цвят да пристигнат в непокътнат вид.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Цвят и вкус 100% натурални.
Без глутен
ЛОГИСТИКА:
15 единици/кутия
297 кутии/палет...
...Той произлиза от пресоването на какаово масло или паста и е основна съставка в производството на шоколади сладкарски изделия. Също така се използва в козметичния сектор.
Вижте трите (3) 100% дезодорирани и две (2) натурални масла, налични в зависимост от вашите изисквания.
Представяне:
• Блокове (твърди) 25 кг
• Течност в насипно състояние (резервоари)
За повече информация относно нашите продукти, технически спецификации и/или дистрибуция, моля, консултирайте се с нашия търговски екип. Ще се радваме да ви обслужим и да ви представим опции, адаптирани към вашите изисквания.
...Крем от какао, зехтин екстра върджин и мед 400 гр. Без глутен. - Специална оферта! Крем от шоколади мед с зехтин екстра върджин.
Без консерванти, без оцветители, без глутен, без палмово масло, без добавени хидрогенирани мазнини.
Кремът е изработен ръчно, произведен в Испания.
Стъклен буркан 400 грама.
Идеален крем за консумация на закуски, следобедни закуски, тържества, рождени дни, събития и др...
...Ръчно изработена шоколадова таблетка с хрупкави парчета шунка и кестени. Изработена ръчно и всяка съставка е избрана заради своя вкус и върховно качество.
...РАЗПОЛАГАМЕ С НЯКОЛКО ВИДА КАКАО НА МНОГО КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ.
КАКАО ЧУАО
КАКАО АМАЗОНА
КАКАО РИО КАРИБЕ
ЮГ НА ЕЗЕРОТО КАКАОКАКАО КАРЕНО
КАКАО ОКУМАРЕ
СЕРТИФИКАТИ ЗА ПРОИЗХОД, ПРОБИ ОТ BL...
...Стил: Märzen "БЕЗ ГЛУТЕН"
Алкохол: 4,8 %
IBUS: 21
ТЕХНИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ:
ВИД:
Цвят махагон, блестящ и кристален, предлага кремообразна и устойчива мока пяна.
АРОМАТ:
Аромати на карамел, печени бадеми икакао.
ВКУС:
Бира с елегантна свежест, в която преобладават малцовите вкусове, за да ни зарадва с вкусовете на ядки, шоколад...
ПАРТНЬОРСТВО:
Този тип бири с печени нотки прекрасно се съчетава...
...Какаото от Того обикновено има плътен вкус, подобно на ганайските зърна. Можете също да намерите нотки на билки, дърво, кокос и бадем. Тези нюанси го отличават от зърната от други съседни региони.
Що се отнася до бар шоколад от Того, той ще има сладък вкус. 70% от баровете от Того могат да имат вкус толкова сладък, колкото бар с 60%, който е много по-сладък и произлиза от други източници.
Тоголският шоколад е рядка деликатес, но такава, която може да има значително влияние върху общността, която го произвежда.
... гъбесто тесто, което запазва изключителните характеристики на основния материал и притежава уникално качество.
Вкусове на крем Нола: Фисташо - Черен шоколад, портокал и джинджифил - какаои лешници
Вкусове на панетон: Шоколади круша - Бял шоколади лимон - Фисташо - Ябълка, джинджифил и канела - Стафиди и портокал - Тирамису - Ананас, кокос и манго...
КАКВО ПРАВИМ И КАК?
- Опаковаме захари в индивидуален формат (пакетче, тръба, пирамидална форма и захар с разбърквач).
- Произвеждаме и опаковаме кафе в капсули и моно дози.
- Формулираме смеси и опаковаме подсладители.
- Формулираме смеси и опаковаме стевия.
- Формулираме смеси и опаковаме какао на прах.
- Произвеждаме метални опаковки от 2 и 3 кг. за кафе на зърна.
- Проектираме и изграждаме...
Онлайн магазин за шоколад, чай и декорация, био и вегански продукти. Опитайте нашите био и вегански шоколади или открийте нашата кошница Cocoanature, специално за подаръци. Позволете на сетивата си да се насладят на нашите натурални продукти.
...Компанията RUIZ GABALDON ANGEL и ДОН ХОСЕ КУМБРЕРАС КАРМОНА са производител, основан през 1960 г., който развива дейността си в сектора на какаото и шоколада. Седалището им е в Мадрид, Испания. Други компании в същия сектор: SEVAROME ROYAL FOREST BABBI S.R.L. H. SCHOPPE & SCHULTZ GMBH & CO. KG CHOCOLATS JANIN...
... протеини и всички съставки, с които искате да се отличите. Гарантираме ексклузивност. Нашите изделия се характеризират с използването на суровини от първо качество (ядки, какаои др.), комбинирани по най-добрия начин, за да постигнем най-добрия вкус. Клиентът решава опаковката: капацитет и материали.
Bevande Italiane е производител на полуфабрикати за сладоледарници и кафенета, приготвени за сладоледи, студени кафе кремове, гранити, шоколад в чаша, крепове, вафли, топинги, кремове, ... Извършваме производство на бяла марка, работим с тостери и дистрибутори. Нашата марка, Bevande Italiane, присъства в повече от 10 страни в Европа и Африка. Ние се отличаваме с качество, нашите продукти не съдържат глутен, хидрогенирани мазнини, ГМО, оцветителите, които използваме, са натурални и не съдържат лактоза. Сухи продукти, без нужда от хладилник.
Семейна компания, основана през 1962 г., която посвещава всичките си усилия на печенето и продажбата на кафе. През 2008 г. компанията се премества в новото производствено съоръжение, разположено в индустриалната зона на Бегуда, в Сант Жоан лес Фонц (Жирона) и се позиционира в сегмента на пазара на хотелиерството. Печене на кафе, чай, шоколад, хранителни продукти и хотелиерство.
Шоколади Маркос Тонда е наследник на традицията и престижа на семейство шоколад, свързано с индустрията от 1793 г. и което винаги е било характеризирано с близостта до клиента и качеството на продукта. Сега се изправя пред бъдещето с намерението да добави иновации, качество и ефективност към своите ценности, свързвайки миналото и бъдещето.
Ние сме износители на какао на зърна, произхождащо от Еквадор, провинция Гуаяс и град Гуаякил. Нашето какао е с изключително качество. От сорта CCN 51, този вид какао, отглеждан в Еквадор, е създаден на собствената му територия. CCN 51 е получен от агронома Омеро Кастро през 1965 година чрез кръстосване на други сортове, според Националната асоциация на износителите на какао.
...Пълнени бадеми, полворони, плочка с чист шоколад, плочка с млечен шоколад, плочка с бял шоколад. Ръчно изработени сладки. Най-добрите подноси с ръчно изработени сладки от Сан Донис. Подноси с фигурки и близалки от Сан Донис, три различни формата.
Chocolates Cocoa е магазин за шоколад, където можете да купите онлайн таблетки, бонбони, трюфели, напитки, шоколадови думи и аксесоари. Предлагаме подаръци за церемонии: сватбени подаръци и подаръци за кръщене. Наем на шоколадови фонтани.
Приключението на Casanella Xocolaters започва през 1998 година, когато Хавиер Касанела инова в традиционния сладкиш на родния си град Вилафранка дел Пенедес (Барселона), приготвяйки бадеми Маркона, покрити с шоколад. През 2002 година създава Crackania, малко и сладко удоволствие от бадеми Маркона и иновации в областта на вкусовете, чрез внимателен подбор на суровини, разработва в своята...
Ние сме глобална мрежа, фокусирана върху доставката на специализирано кафе и премиум какао директно от най-добрите произходи в Колумбия, с пълна проследимост на всеки продукт и процес. Основавайки се на устойчива верига на доставки, в ALMA насърчаваме справедливата търговия, признавайки усилията на фермерите, добрите земеделски практики и грижата за екосистемата, като купуваме директно от...
В Arvicacao се посвещаваме на търговията с какаови зърна и техните производни. Нашата основна идея е качество на продукта и качество на услугите към клиентите. Работим с произход от Венецуела, Еквадор и Перу. Директно от производителя до крайния клиент.