... действие на съвременните химически торове, повече от тридесет сорта неклонирани лози са били засадени от семейството Гибер от 1971 година. Добивите са естествено ниски, средно 37 хектолитра на хектар. Живи вина с огромен ароматен потенциал и извънредна способност за стареене! Вините Moulin de Gassac произлизат от най-добрите парцелни селекции на красиви тероари от Лангедок. Бутилка Вино Moulin de Gassac е душата на древна цивилизация, която достига до вашите устни.
Произвеждаме ръчно вино DOP Jumilla в екологично производство, червени, розови и бели. Също така предлагаме вино от сладко. Нашите вина са признати за отличното си съотношение качество-цена и за популяризирането на нашия местен сорт Монастрел. Разполагаме с лозя, засадени на директен корен, с лози на повече от 60 години, с ограничено производство, но с отлично качество.
... ферментациите, декантациите, зрялостите, в производството и т.н. Вина, които изразяват енергията и качествата на 4-те елемента: Въздух, Вода, Огън и Земя. Традиционните вина, направени само от грозде с местните си дрожди, изразяват традиционния характер на нашата изба; с глинени съдове и слънцето, което огрява нашите лози. Това са вина от земята, изпълнени с живот и майсторството на труда на четири поколения...
Територията на Монферато, известна със своите вина и исторически регион на Пиемонт, беше призната преди няколко години за Световно наследство от ЮНЕСКО поради универсалната стойност на дълбоко вкоренената култура на виното и изключителния пейзаж, оформен от човека, с цел отглеждане на лози. От години тук се намира една от водещите компании в света на лозарството: семейната компания на Алесандро...
...Шато Риоблан е семейно винопроизводствено стопанство с площ от 47 хектара, разположено в апелация Бордо. Лозята са засадени с висока плътност (5000 лози/ха) и се отглеждат органично, без хербициди и синтетични продукти. Червените сортове, които присъстват, са мерло, каберне совиньон, каберне фран и малбек. За белите вина: совиньон, семийон и коломбар. Шато-то произвежда червени, розови, сухи бели...
...Високата плътност на насажденията (5000 лози/ха) и методът на резитба, насочен към получаване на ниски добиви, са допълнителни гаранции за качеството на гроздето, което се бере в пълна зрялост строго на ръка и се поставя внимателно в кутии.
Винарната Mas de Cadenet разполага с тероар, климат и специфични сортове грозде, които я класифицират като AOC Sainte Victoire. Грижата, която полагаме за отглеждането на нашите лози и нашето винопроизводство, е свидетелство за нашето стремеж към съвършенство.
...с опита и значителния си ентусиазъм, контролира всички производствени етапи. Прекрасните лозя са отглеждани с висока плътност на засаждане и ниски добиви на хектар, използвайки системата Гийо; този избор придава на виното грация и елегантност в баланс с структурата и ароматната сложност. Винарната е напълно нова структура, оборудвана да приеме най-съвременните техники на винопроизводство, които съжителстват с древните традиции. Всичко това позволява производството на типични вина с високо качество.
Територията на Романжия, където се намира Винарната на Сорсо, винаги е била посветена на отглеждането на лози, от които се получава суровината за производството на вина с изключително качество. De po...
Нашата семейна винарна се занимава с производство и продажба на вино в Моравашке Бранице. На лозята с площ от 30 хектара осигуряваме екологично отглеждане на лози.
Ние сме земеделци и малко занаятчии. Отглеждането на лози и производството на вино не го считаме просто за работа, а е повече от всичко Passion, която ни вдъхновява и ни дава нови идеи, дарявайки ни винаги значителни емоции. Да можем да съберем всяко усещане и да го поставим в една проста бутилка е възможно само благодарение на уникалността на този нектар. Ние не искаме просто да произвеждаме вино, а да споделяме такива емоции.