Активни в вноса и износа на месо от 1935 г. Внос на замразено агнешко и овче месо от Нова Зеландия, Уругвай и Аржентина; замразено и охладено говеждо месо от Аржентина и Бразилия; замразено пиле от Аржентина и Бразилия; замразено заек от Китай и Аржентина. Представителство на световни марки като Richmond и Horizon Нова Зеландия, Frigoalta Бразилия, Quickfood и CPC Аржентина. Винаги наличност на всички предлагани продукти. Доставка в цяла Европа. Ентусиазиран екип стриктно прилага HACCP стандартите за качество и е готов да ви предостави информация и да осигури най-добро обслужване.
CICCIOLI-HELVIA RECINA Srl е днес куриер, способен да предоставя експресна дистрибуционна услуга на цялата национална територия в сектори, които варират от сухи хранителни продукти в HACCP до химически продукти в ADR, преминавайки през ОТЕГЛЕНИ ДРЕХИ и ЕКСПРЕСНИ УСЛУГИ за КОЛЕТИ и ПОЩИ. Компанията разполага с 4 склада с обща площ от 22 000 кв. м, в местата Коридония (MC), Карпи (MO), Пратo (PO...
... цялата година. Размерите на нашето производство са налични от 400 гр до 1.2 кг. Разполагаме с модерно съоръжение за опаковане на продуктите с капацитет от 12 тона на седмица. Тази фабрика е сертифицирана в съответствие с нормите на ЕО за износ и нашата компания се възползва от системата за проследяване на производството, сертифицирана по HACCP, която осигурява оптимална санитарна безопасност. Производството на бара в момента представлява 80% от биомасата в отглеждане, а останалата част е златна рибка. Капацитетът на производството е около 450 тона.
Фирма Инсект от Бялхатув е компания, която от 2000 година успешно извършва дератизация, дезинфекция и дезинсекция. Офертира професионална помощ в контрола и борбата с вредители като например плъхове, хлебарки и мухи. Фирмата помага също така при внедряването на системи HACCP, GMP и GHP. Използва проверени препарати с атестат. Гарантира най-високо качество на предоставяните услуги.
... осигурява чрез непрекъснат мониторинг на всички среди и във всички етапи на обработката, както и чрез внимателно спазване на процедурите от страна на целия персонал. Компанията работи в съответствие с HACCP и европейските норми, осигурявайки постоянен контрол върху цялата верига и гарантирайки стриктна непрекъснатост на веригата на студеното съхранение за защита на продукта и потребителя.
... опаковки. Винаги с оглед на строгите стандарти за безопасност на храните, срок на годност, околна среда и в рамките на вашия бюджет.
Девеко Пакеджинг е горда от партньорството си с различни водещи компании в сектора.
Всички наши опаковки са сертифицирани по ISO, HACCP и BRC.
... протеини и крем, както и кето бисквити. Нашите продукти са налични с нашата марка или с частна етикетка, брандирани в 18 международни пазара. Всички наши продукти са сертифицирани HALAL и KOSHER. Освен това компанията притежава сертификати ISO 22000:2018 (включително HACCP) и SA8000. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.
...така работим ефективно и ефикасно. Винаги се свързваме и при особени случаи винаги имаме консултация. - Дневник с нашите наблюдения, така имате преглед на нашия подход за вас и за съответните институции (NVWA, IKB, HACCP). - Работим съгласно IPM изисквания, освен това сме сертифицирани по KAD и всеки техник по борба с вредители...
Horeca Renerken е на ваше разположение за: Широка гама, за да отговори на всичките ви нужди, значителни запаси за кратки срокове, бързи доставки, техническо обслужване, висококачествени информационни средства, консултантска помощ, обучение на вашия персонал, HACCP планове.
...Здравейте, ягоди, малини и други червени плодове всеки ден
HACCP подход
Инсталации при контролирана температура
Нагоре и надолу проследимост
Ние ще удовлетворим вашите изисквания и още повече. Разнообразие, произход, размер, оцветяване и вкус. Да ви придружим в качествения ви подход е предизвикателство, което реализираме от ПОНЕДЕЛНИК до СЪБОТА и през цялата година.
Съобщения чрез Whats'up за...
Брандът SIGNA е създаден от сливането на дейностите по консултиране и професионално обучение на компаниите Haccp-Consult и Prisma Formation. SIGNA са преди всичко консултанти и обучители, които разполагат с дългогодишен опит в различни области на агро-хранителната промишленост, хотелиерството, кулинарните изкуства, индустрията, здравеопазването и много други. Индивидуалният и аналитичен подход ни позволява да предоставяме конструктивни съвети и да предлагаме решения, адаптирани към реалността на вашата ежедневна работа.
... хранят с дърво; най-известните от тях са дървоядите, а много по-редки, но много по-разрушителни, са термитите. Предлагаме нашата услуга за цяла Италия, за да защитим Вашия жилищен блок, Вашия дом и Вашия бизнес. Zucchet - име, гаранция за успех. HACCP система за хранителни индустрии, барове и ресторанти, които по закон са задължени да прилагат планове за контрол на нашествията от хлебарки, мравки...
... качествен продукт. Всъщност, тя постоянно подобрява автентичността му, гарантирайки на потребителите чрез различни сертификати (HACCP и Д.L. 54/97). Компанията установява търговски отношения само с компании и хора, които споделят нашата философия и насоки, а именно да поставяме качеството като елемент, който ни отличава. Затова винаги търсим биологични суровини, които ни гарантират продукт от най-високо ниво.
... за обществено хранене и замразени храни към нашето портфолио. Тъй като нашата компания иска да гарантира качеството на своите продукти, разполагаме с система за проследимост и сме сертифицирани по HACCP.
FCQ Synergy е компания, създадена от желанието на група професионалисти, които работят в областта на безопасността на храните HACCP, околната среда, безопасността на работното място и анализи от над 15 години. Професионализъм, сериозност и страст е това, което обединява нашия екип. Целта беше да се създаде структура, която да отговаря на всички нужди на клиента, от големи до малки предприятия...
STEPAC е основана през 1992 година в Северен Израел и оперира в повече от 60 държави по света. В Турция ние, PIA FRUCHT GIDA, сме дистрибутори на фирмата STEPAC. Искаме да ви представим нашите продукти - Xtend, Xflow и Xgo опаковките. Всички наши продукти са подходящи за пряк контакт с плодове и зеленчуци. Те се произвеждат в съответствие с BRC IOP, HACCP, ISO 9001, ISO 14001 и 18001...
... регионално ниво, както по отношение на работните места, така и на икономическите ресурси: 54 милиона евро оборот, около 130 постоянни работни места, 40 сезонни работни места. От 1998 г. захарната фабрика е внедрила проучване HACCP, което я доведе през 2004 г. до първа сертификация на Система за управление на безопасността на храните. През 2007 г. този подход, насочен към непрекъснато подобрение...
От повече от 100 години NATURE ET ALIMENTS произвежда беззахарни смеси за десерти на основата на агар-агар, ферменти за йогурти, безглутенова набухваща пудра, ванилова захар, аромати и други кулинарни помощници, както и широка гама от инстантни супи. Нашите десерти отговарят на специфични диетични нужди (без захар, без глутен, без мляко). Цялото производство спазва стандартите HACCP и...
... сертификати в областта на безопасността на работното място и HACCP, обучавайки основните фигури (RSPP, работници, RSPP работодатели, служители по противопожарна безопасност, служители по първа помощ, служители, които манипулират храни, отговорници на хранителната индустрия, ръководители, мениджъри).
Предлагаме консултации за всички производствени сектори в областта на:
- Безопасност на работното...
...ние продължаваме напред с иновациите, предлагайки ефективни решения, които се вписват в призната система за качество (акредитации COFRAC, BPF, BPD, BPH, GBEA или HACCP) и които допринасят за осигуряване на мониторинга на веригата на студа на всяка стъпка от живота на термо-чувствителните продукти.
... или по-малки PE възглавнички (целофан) и дойпакове (пакети с прави дъна), както и 500 кг контейнери/octabins, също са налични. СЕРТИФИКАТИ: BRC, ISO9001, ISO22000(HACCP), Органичен (ЕС, NOP, JAS и Biosuisse), Globalgap, Sedex, Кошер и Халал.
... извлича с модерни машини чрез непрекъснат процес (без прекъсване между смилането, малаксирането и екстрахирането) при температура от 27 °C. Това благоприятства окончателното качество на зехтина.
Съхранение на маслото: Маслото се съхранява в неръждаеми резервоари при контролирана температура, за да се защити продуктът от окисляване.
Разливане: Маслото се разлива директно в съответствие с HACCP...
... указание). Сертификацията за биологично отглеждане се извършва от сертификационната организация BIO - HELLAS, в съответствие с всички европейски регламенти за биологично земеделие, с номер A-411008. В съответствие с стандарта ISO 22000:2005 за хигиена и безопасност на храните, прилагаме система за управление на качеството HACCP (Анализ на опасности и критични контролни точки). Нашите съоръжения са...
... храните в региона и в последните години открихме офис в Корнуол, обслужващ клиенти в Югозападна Англия. Освен че предлагаме редица открити курсове в Бирмингам и Корнуол, ние провеждаме курсове на различни места в Обединеното кралство, в зависимост от нуждите на нашите клиенти. Също така предлагаме съвети и консултации, за да помогнем на компаниите да разработят и внедрят системи HACCP, вътрешни...
... прилагала политика, фокусирана върху непрекъснатия контрол и подобряване на производствените процеси и продуктите, която е била успешна и решаваща за растежа на компанията. Тя е искала сертифицирани системи за управление за суровините, производствените процеси и собствените си продукти, които отговарят на конкретни изисквания за безопасност и качество, като освен строгата система за самообслужване, основана на метода HACCP, разполага и с сертификати от трети страни (BRC и IFS). Освен това, притежава сертификат за производство на органични сирена от биволско мляко.
... 2008 г. Внедрената система за контрол на качеството HACCP и опитният персонал гарантират високо качество на нашите продукти. Заводът е оборудван с най-съвременна технология, всички продукти се обработват с най-голямо внимание и се съхраняват в хладилни помещения с висока капацитет, което ни позволява да гарантираме постоянна доставка на нашите клиенти през цялата година.
Нашата фирма се занимава с комплексно обслужване на офиси, складови халета, обществени сгради и други. Успешно използваме системата HACCP за тази цел. С нас нито един микроорганизъм, насекомо или гризач нямат шанс! Борим ги бързо и ефективно.
Разполагаме с всички необходими разрешителни за предоставяне на горепосочените услуги. Борбата с гризачи, насекоми, вредители и бактерии се провежда по...
...Над 25 години опит в областта на индустриалното и търговското охлаждане в различни сектори, като: Пекарни, малки магазини, супермаркети, хладилни работилници, фризерни камери, месарници... Индивидуални и колективни термопомпи с висока ефективност. Области на дейност: Нискоенергийна климатизация, Търговско охлаждане: месарници, пекарни, малки магазини, магазини за близост....., Хладилни работилници/склади, Управление и контрол на температурата HACCP, Климатизация на винени изби. Представител на Liebherr за професионалната гама, гастрономия, винени изби...