Макон-Люни
Емблематичен винен тероар
Домейнът Кинтефьойл се намира в лозарството Маконен, в сърцето на Южна Бургундия, в общината Люни. Този винен тероар е подходящ за производството на вина, произхождащи основно от Шардоне, което се развива лесно върху глинесто-варовиковите и мергелисти, дори глинесто-силициеви почви на хълмовете и платата на апелацията.
От 1927 г. този винен регион е свидетел н...
...Виното: Ето едно вкусно ПиноНоар от Кот дьо Нюи, изискано произведено от семейството Наддеф и предлагащо страхотно съотношение цена-качество! То се изразява с финес и елегантност, с апетитни нотки на червени плодове (малини, ягоди, касис). Тази купаж в апелация Бургундия предлага забележително равновесие, както и кръгло и копринено тяло. Наслада от Бургундия, която може да се сервира като аперитив или на масата с бяло месо!
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сорт: 100% ПиноНоар
AOC: Бургундия
Съхранение: Да се пие веднага и да се съхранява до 2026
Температура на сервиране: 14-16°C...
...СОРТОВЕ: 100 % ПИНОНОАР
ВИНИФИКАЦИЯ: Частична малолактична ферментация.
Отлежаване в изба в продължение на 5 години.
СМЕСВАНЕ: 15 % резервно вино от перпетуална солера.
ДОЗИРАНЕ: 10 г/л
ДЕГУСТАЦИЯ: Тази купаж от чист ПиноНоар предлага аромати, съчетаващи бели цветя и цитруси. Вкусът е кръгъл и мек, с нотки на компот от плодове и ванилия, завършващ с дървесни нюанси.
Този шампанско е подходящо за аперитив и през цялото време на хранене.
...Червен Сорт 100% ПиноНоар – Отлежавал в Буре
Винена Област: Централна Лоара
Естествена Област: Льо Бери
Тип Почва: Глинесто Чакъл
Среден Добив: 45hl/ha
Температура на Сервиране: 14°...
...Шампанско - Кот дьо Бар
Смесване :
100% Пиноноар
Винификация :
Пневматично хоризонтално пресоване, студена мацерация, грозде от най-зрелите лозя, ферментация в инокс съдове,
смесване на реколтите и след това добавяне на ликьор за вторично ферментиране.
...{"Pour apprécier sa complexité servir entre 8° C et 10° C.":"За да оцените неговата сложност, сервирайте между 8° C и 10° C.","Composition":"ПиноНоар100 %","Dosage":"6,5 г/л","Exposition":"Юг-Югозапад","Sol":"Марките Аргилозен варовик","Vendanges":"Ръчни, Септември","Vieillissement":"36 месеца","Dégustation":"Неговият ярък нос разкрива аромат на плодове с бяла месеста структура (ябълка, круша...
CHAMPAGNE JOFFREY е семейна компания, която датира от 1675 година, като Joffrey представлява 14-то поколение лозари в семейството. След като завършва обучение по BTS viti-oeno и търговски изследвания в областта на виното и спиртните напитки, Joffrey модернизира компанията, като организира посещения на избата и колекция от стари лозарски инструменти, както и организира wine tours с 2CV Charleston п...
...Неговата безкрайно омекотяваща формула съдържа антиоксиданта Vinanza® Oxifend, извлечен от гроздето на пиноноар, отглеждано устойчиво в най-признатите лозарства на Марлборо. Богатото на хранителни вещества авокадо и цветето на невен ефективно и нежно почистват лицето, като същевременно освежават и омекотяват кожата. Подходящ за повечето типове кожа, особено за чувствителна.
...Произведена в регион Шампан, тази РАРИТЕТНА, ЕЛЕГАНТНА, СЕДУКТИВНА и ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ликьор на основата на растението КОРОСОЛ, се отличава с фината си смес от пиноноар, шардоне и коросол, подсилени в особено деликатна и уникална в света ферментация, чрез традиционна техника от Камерун, по оригинален начин, която се съчетава с региона Шампан във ФРАНЦИЯ, където се завършва и бутилира в стъклени...
Къщата Буларшин-Шапю, експлоатира лозе от 8 хектара в съответствие с принципите на устойчивото винопроизводство.
Произвеждаме: шампанско Brut Sélection, Brut Carte Noire и нашето ново вино 100% ПиноНоар: Дама Нуар.
Емблематична екстремадурска изба, основана през 1920 г., пионер в внедряването на сортове грозде като ПиноНоар, Каберне Совиньон и Мерло, като също така предлага Темпранильо и Гарнача за червени вина, както и Шардоне, Аларихе, Макабео и Мускател за бели. Нейните марки са: MISINO, произведен с 90% Каберне Совиньон и 10% ПиноНоар. CATALINA ARROYO CABERNET SAUVIGNON, 100% Каберне Совиньон...