...Картофените люспи са дехидратирани, предварително сготвени картофи, които са били намачкани и след това обработени в суха, люспеста форма. Те обикновено се използват като съставка в незабавни картофени пюрета, супи и други готови храни, предоставяйки удобство и дълъг срок на годност. Картофените люспи могат също да бъдат рехидратирани и използвани като сгъстител в различни рецепти. Освен това, те се използват в хлебопекарската индустрия за подобряване на текстурата и задържането на влага в печивата.
Цвят: Жълт
Консистенция: Прах
Опаковка: Хартияна чанта 25кг
Количество: 5,000кг - 48,000кг...
...СУШЕНИ КАРТОФЕНИ КУБЧЕТА (10X10)
Цвят: бяло до жълто в различни нюанси
Размер: 5 до 10 мм в реновирана форма
Влажност: не повече от 12,0%
Състав: картоф...
...Протеиновият фураж от картофи се получава чрез почистване, задушаване и обелване на картофите. След това, нишестето се извлича с помощта на вода, получавайки течна смес, богата на протеини, която се обработва с киселина и след това се суши и превръща в прах.
Картофеният протеин е фин и разтворим прах с цвят сив, светлосив или зеленикаво-жълт и има типична миризма на сушен картоф.
Суровината за производствения процес на картофения протеин е картофеното нишесте с полско произход.
...Брашното от сладки картофи е богато на хранителни вещества, фибри, антиоксиданти и не съдържа глутен. То е много добра алтернатива на традиционните брашна.
Естествено сладко, то подобрява ястията, придавайки им повече вкус и оранжев цвят.
Може да се използва в много хранителни приложения: хлебни изделия, сладкарски изделия, супи, сосове и др.
...Нейната плът, в дълбок оранжев цвят, е едновременно сладка и вкусна. Благодарение на сладкия си вкус и яркия си цвят, тя добавя нотка сладост и цвят на ястията.
...Бургундските трюфели са гъби с форма на "картоф" в черен цвят, които растат в земята. Месото им е сиво и бяло. Една единствена бургундска трюфел може да ароматизира няколко омлета.
Перигорадските трюфели имат подобен вид на бургундските трюфели, макар и по-малко гранулирани отвън и по-ароматни.
... които се грижим за всеки детайл, от семето до засяването, от прибиране до опаковане, са приготвени с картофи от сорт Agria, известни със своето високо качество, хранителна стойност и златист цвят. Неповторимият вкус на нашите пържени картофи е тук! Вкусът на домашно приготвени пържени картофи е неоспорим, но качеството? Като Pek Food, ние сме помислили за всичко за вас… Тайната за приготвяне на хрупкави пържени картофи у дома всъщност е много проста. Картофът на Pek Food, който е обелен и след това нарязан на специални размери, докато е все още суров, първо се вари, а след това се суши.
... плантановата банана са многобройни.
Musa paradisiaca всъщност е плод, който се консумира като зеленчук, тъй като вкусът му е по-близък до този на сладкия картоф, отколкото на банан. Може да се вари, да се пържи или да се запържва в тиган. Възможно е също така да се запази кожата й, за да се пече на фурна. Плантановата банана се използва основно за гарниране на ястия с месо, пиле, риба, но също така и за къри, пикантни сосове и кокосово мляко...