... олио) до получаване на златисто кафяв цвят.
След това можете да ги добавите в сос или в друга рецепта.
Нашите предимства MCÖ:
Без добавени захари
Без добавена сол
Без фитохормони
Без културни или религиозни ограничения (Халал, Кошер и т.н.)
Размер: 3 броя (200г)
Опаковка: Пресни
Вкус: С подправки...
...Младият Château LAMOTHE CISSAC Vieilles Vignes притежава дълбок пурпурен цвят. Голямо ароматно разнообразие с прекрасно равновесие между богатството на плодовете и новото дърво. Аромати на карамфил, подправки и светъл тютюн. Велико вино за отлежаване, щедро и мощно, притежаващо много елегантност. Нуждае се от време, за да се развие.
...Чесънът е съставка, която придава живот и цвят на много кулинарни рецепти, както френски, така и индийски или тайландски. Можете много лесно да приготвите чеснова паста, за да я добавите в малките ястия, които приготвяте. За да направите чеснова паста, ви трябват само 3 съставки: вода, чесън и масло.
3 съставки: вода, чесън и масло.
...Когнат, хармоничен с характерни вкусове от Голямата Шампан. Прекрасен златист кехлибарен цвят, сложен букет, плодови нотки и намеци за подправки.
Състояние: Нов продукт
Държава: Франция
Регион на производство: Нова Аквитания
Наименование: Когнат
Реколта: 2019
Алкохол: 40°
Съдържание: 70 cl...
...Нашият био ябълков оцет, инфузиран с див чесън, е произведен от внимателно подбрани и пресовани биологични ябълки, за да се получи висококачествен ябълков сок. Този сок след това се ферментира естествено, за да се получи ябълков оцет. След това инфузираме този оцет с див чесън, събран в зрялост, за да уловим цялата му вкус и характерен аромат.
Този ябълков оцет има златист цвят и леко сиропеста...
... алергени / идеален за замяна на сол
Произход: Франция и Германия
Външен вид: характерен кафяв цвят
Вкус: естествена киселинност и пикантност
Киселинност: 5°
Препоръки за употреба:
Подправяне на салати и други кулинарни приготовления (сосове, деглазиране, маринати, бульон...). Като напитка: 1 чаена лъжичка в чаша топла вода, която да се пие на гладно сутрин.
... дъски, което му придава паралелепипедна форма. Тази шунка винаги се предлага без кост.
Нарязаните парчета са с светло червен цвят. Текстурата е мека и нежна. Плодовата миризма на алкохол и подправъчните нотки му придават характерен аромат.
Вендейският шунка се консумира основно суров, на тънки резени. Въпреки това, може да се наслаждава и по традиционен начин, приготвен на по-дебели резени и в комбинация с могети.
... значителен потенциал за стареене.
Цвят: Червен
AOC: Бордо Супериор
Лозя: Глинесто-пясъчна тероар
Винфикации: Изцяло отлежаване в нови дъбови бъчви в продължение на 12 до 18 месеца
Награди и медали: Сребро в Лос Анджелис...
... подправкови нотки.
Нашият майстор на винарната, Ерве Дамуазо, работи внимателно, за да възпроизведе постоянно органолептичните характеристики на тази фина и гурме смес.
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ
Цвят: кехлибарен
Нос: нотки на BBQ, ванилия, канела и конфитюр от портокали
Текстура: суха
Устата: суха и дървесна, нотки на подправки и дим
финал: на цитруси, дим и горчив портокал.
...Технически лист
Продукт: Разполовени и неразполовени червени ванилови шушулки Тип САЩ/ Тип Европа
Беритба: 2020
Размер: 13 до 20 сантиметра
Съставка: Червена ванилия тип Европа/ Тип САЩ
Цвят: Кафяв до червен
Съдържание на ванилин: 1,4 до 1,8%
Съдържание на влага: 18 до 30 %
Произход: Мадагаскар (Регион САВА)
Производител: Pontiac Vanilla
Съхранение: парафинова хартия
Одобрен износител...
... подправени с меки подправки и ванилия. След това преминава към нотки на пиперливи подправки и розови ягоди. В устата атаката е кръгла и плътна, с подправкови нотки, след което преминава към вкусни нотки на черни плодове и дървесни нотки, които поддържат красива и дълга финал.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА-ВИНО: Червени меса, меса в сос, гъби, сирена
СЕРВИРАНЕ: 18-20°C
СЪХРАНЕНИЕ: Да се пие сега или ще продължи да се подобрява в следващите 5 години...
...добавки или консерванти в нашите продукти; всъщност нашият прах е съставен единствено от пипер д'Еспелет. Искаме да споделим с вас най-доброто от тази баска традиция, за да добавим, освен цвят, и плодова и ароматна нотка към вашите ястия. През 2022 г. получихме най-престижната награда, спечелвайки златен медал 2022 на CGA.
Оцетът Мелфор, създаден през 1922 г., е подправка, изработена на основата на алкохолен оцет, мед и запарка от билки.
Така, оцетът, чийто цвят е кехлибарен, произлиза от разреден захарен алкохол, който е променен чрез оцетна ферментация, филтриран и отново разреден с вода. Той ще подчертае ястията с нежност.
Оцетът Мелфор оригинал е наличен в бутилки от 50 и 100cl.
Гамата се предлага в други версии, включително Мелфор Коте Подправки, Мелфор Коте Юг, Мелфор Специални консерви и Мелфор Коте балсамов.
Афганският шафран днес е признат за най-добрия шафран в света.
United Flavours of Food, разположена в югоизточна Франция, е ексклузивен представител за Европа на DIVINE HEALING SAFFRON.
Нашият афгански шафран, напълно органичен, е получил множество награди и лабораториите го класират на № 1 в света според стандартите ISO 3632-1 и ISO 3632-2: Клас A+
- Пикрокроцин (вкус) 98,52 A+
- Кроцин (цвят...
...Локален производител на известния чили пипер Пимент д'Еспелет AOP в Айнуа, френския Баск. Segida е отличен с различни награди за отличното качество на продуктите в прахообразна форма и пюре. Пимент д'Еспелет е единствената подправка във Франция, която е защитена с марката AOP, известна още като пурпурно злато, висококачествено леко пикантно чили с много аромат и красив червен/оранжев цвят. Има много възможности в гастрономията, както в чист вид, така и смесен в подправки. Пимент д'Еспелет е наличен в буркани от 50 грама, но също така и в торби от 250 грама, 1 кг и 5 кг.