...Какаовото масло е естествена мазнина, извлечена от какаовите зърна, основно от сортовете Theobroma cacao, които се отглеждат широко в Африка. Африканското какаовомасло е особено ценено за своето качество, чистота и уникални свойства, използвани в хранителната, козметичната и фармацевтичната индустрия.
...Сапунът с ценни масла Шоколад е съвършеният уютен и гурме сапун!
Обогатен с карите, какаовомасло и оцветен с чистокакаово прах, този сапун, изработен на ръка чрез студена сапонификация, е деликатно ароматизиран с етерично масло от сладък портокал*.
Тегло: 100 грама...
... и хранене на всички типове кожа, но също така притежава мощни успокояващи и възстановяващи свойства. Освен това, то помага в борбата с стареенето на кожата благодарение на антиоксидантната си функция. Искате ли да научите повече за какаовото масло? Кликнете тук!
Освен това, нашето 100% чисто и органично кокосово масло, богато на мастни киселини, е известно със своето подхранващо и релипидизиращо действие. То притежава много свойства. Всъщност, кокосовото масло е защитно, омекотяващо, но също така и антирадикално и антиоксидантно.
...Какаовото масло е растителна мазнина, интегрирана в множество козметични продукти. Неговите добродетели са многобройни, както и свойствата му: лечебно, антиоксидантно, хидратиращо.
...Хрупкава плодова плънка на основата на бял шоколад с чистокакаовомасло, парченца бисквит и сушени малини. За вмъкване в десерти, тарталети, еклери, сладоледи и вътрешност на шоколадови бонбони.
Без палмово масло. Естествено плодова и естествено оцветена с растителни екстракти.
Предимства: Готова за употреба, бързина на прилагане. Тази плънка позволява да се комбинират текстурите на десертите...
... какаовомасло е представен в над 100 сладки изкушения. Рецептите и техниките остават традиционни.
Калисонът е празник на бадема от Прованс. Неговата деликатност го прави едно от най-ценените сладкиши в Прованс. Открийте нашите калисони, мини калисони, традиционни, с боровинки, с генепи...
Нугатът намира цялата си финеса в съчетанието на бадема от Прованс и лавандуловия мед. Пред вас се открива богат избор, над 70 референции, с конфитюри от смокини, малини, карамел...
Цяла палитра от вкусове за откриване!
... компанията.
Нашите предимства:
- Изтънченост: Качеството и автентичността характеризират нашите шоколади. Дълготрайни на небцето, изработени с най-добрите сортове какао и стриктно подбрани суровини. Шоколадът е 100% чистокакаовомасло.
- Креативност и оригиналност: над 50 нови творения се предлагат на нашите клиенти с асортименти от ганаши и пралини.
- Естетика: Освен качеството на вкуса и аромата, нашите шоколади имат особеността да бъдат всички фино декорирани с какаовомасло.
Произвеждаме също така трюфели, шоколадови плочки и предлагаме дегустационни кутии.
...). Качеството е приоритет за Les Chevaliers d'Argouges, затова е напълно естествено, че компанията е придобила наименованието „шоколад с чистокакаовомасло“, което удостоверява, че шоколадите не съдържат растителни мазнини.
Оливие ХОТО и неговият екип, майстори в изкуството да съчетават нови вкусове и фини аромати, ви предлагат да опитате цяла гама от шоколади с чистокакаовомасло, създадени само за удоволствието на вашите сетива.Удоволствията от ръчно изработен шоколад.Уважение към вкуса чрез традицията. Открийте нашите творения от шоколадови бонбони и се поддайте на нашата колекция от бонбони ХОТО.
Шоколадите YVES THURIES представляват умението на традиционен френски шоколадие, Ив Тюри. Шоколадерията произвежда шоколади с чистокакаовомасло. Тя произвежда шоколадови плочки, шоколадови кутии, шоколадови макарони, шоколадови хапки и други изискани шоколади с ексклузивни рецепти. Шоколадите YVES THURIES са с отлично качество и изключителна автентичност. Те се предлагат във Франция и по целия свят.
...Шоколадие от 1948 г., Мишел Клуизел е част от малкото Какаофевиери (преработватели на какаови зърна) в света. Той създава изключителни шоколади в своите работилници, на юг от Нормандия, където работят 240 души. Мишел Клуизел се ангажира с качеството по уникален начин в световен мащаб, надхвърляйки шоколадите с биологичен произход или 'чистокакаовомасло', като гарантира всички свои черни, бели и млечни шоколади. От плантациите на какаови дървета, захарна тръстика и ванилия, производството на шоколад е голямо приключение, в което участват опит, експертиза и занаятчийски умения на шоколадиера.
Заповядайте да откриете богат избор от шоколади и вкусове в Le Temps du Chocolat, шоколадова работилница в Нарбон, на 54 улица Жан Жорес. Г-н Жером Борие, майстор шоколадие от над 30 години, ви предлага своите шоколадови творения, които сам приготвя от шоколад с чист произход и чистокакаовомасло: шоколадови бонбони, шоколадови хапки, глазирани кестени, макарони, ръчно приготвени сладоледи, кремове и сорбета.