...Какво е сумак на зърна?
Това е сурова подправка. Сумакът произлиза от храст, който произвежда червени гроздове, съдържащи малки семена. Тези семена се смилат и дават тази подправка, която е естествено солена, лимонена и оцетна.
Според вкусовите предпочитания, някои ще разпознаят по-скоро лимоновия вкус, докато други ще бъдат чувствителни към оцетния вкус. Тази подправка има и стягащ ефект...
... вкусово изживяване с всяка глътка.
***
Считано за едно от най-добрите степени в Кения, степен AA се присъжда на най-големите и най-еднородни зърна. Тази престижна категория гарантира изключително качество, превъзходен вкус и перфектно балансирана чаша.
Степен AB е знак за качество, ценен в света на кенийското кафе. Зърната от тази степен предлагат по-голям размер и еднородност, гарантирайки хомогенна чаша кафе, изпълнена с характер.
Вид: Арабика
Височина: 1800 м до 2000 м
Аромати: Червени плодове, цитруси, жасмин
Регион: Нйери...
...Предлагаме ви кафе от най-високо качество. Веднага след беритбата, напълно узрелите зърна кафе от сорта Кастило се берат, кафето се измива и избраните червени череши се потапят в резервоар с вода, за да се отстранят плаващите и да се гарантира кафе от първокласно качество. След това водата се оттича и черешите се поставят в контейнер или чанта за 16 часа, след което се сушат, докато се достигне...
...Хранителни стойности за 100 г:
Енергийна стойност: 332 ккал / 1389 кДж
Мазнини: 4,68 г
от които наситени мастни киселини: 0,48 г
Въглехидрати: 74,8 г
Фибри: 16 г
Протеини: 6,68 г
Нарът е плод на наровото дърво, красиво декоративно дърво с червени цветя, произхождащо от Персия.
То живее много дълго, а някои екземпляри са живели два века в градините на двореца Версай.
Събира се от античността в...
... използва в приготвянето на вашите домашни десерти - меки, брауни или шоколадова муса, които ще бъдат възвишени от този изключителен шоколад.
Съставки
Какаови зърна, захар от тръстика, какаово масло, слънчогледова лецитин.
Може да съдържа следи от МЛЯКО, БАДЕМИ, ЛЕШНИЦИ, СУСАМ.
Съдържание на какао мин. 70%
Хранителни стойности (на 100 г)
Енергия 2421 KJ / 584 Kcal; Мазнини 43,2 г, от които...
...Лилавата горчица с гроздов сок е уникална благодарение на прекрасния си лилав цвят и несравнима вкус, който е едновременно плодово и деликатно пикантен. Тя дължи своя несравним лилав цвят на добавянето на счукани червени гроздови зърна, които са включени в горчицата.
Вкусна е за гарниране на патица, птици, черен суджук, свинско месо...
Съставки: Червен гроздов сок (64%), семена от горчица, вода, винен оцет, сол, подправки. Съдържа: сулфити
Съществува и в кофа от 1,1 кг...
...дълбок и ефирен, разкрива аромати на червени плодове, бели цветя и минералност, които хармонично се съчетават с нотки на лакрица, какао и леко смолисти
Устата
атаката, плътна и обширна, е последвана от средата на устата с кадифена танинова структура, където напълно се изразяват малината, горската ягода, черешата и плодовата роза. Тази ароматна палитра е подкрепена от какаови зърна, лакрица, кедър...
...Неговите свежи нотки на червени плодове, сладки и не пикантни, ще убедят вашето небце в необходимостта им в ястията ви. Въпреки че не понасят топлината, ви съветваме да ги добавяте в края на готвенето.
Намерете нашите цели розови зърна от клас 1 и 100% натурални, опаковани в херметически затворени чанти:
Отглеждани в Северозападна и Югоизточна Мадагаскар, розовите зърна произлизат от растение...
... селскостопански продукти по целия свят. Нашият основен фокус е върху африканските култури, представяйки разнообразен асортимент, включващ какао, кашу, сусамови семена, палмови ядки, масло от ший, чесън, червени бобчета, соеви семена, черни очи бобчета, семена от масло от ший, куркума и много други. Ние също така изнасяме кафе на зърна от Бразилия (Минас Жерайс), Кения, Танзания, Руанда и Бурунди!
Coffee...
DOMAINE JOMAIN е имение с 8 хектара лозе в ПУЛИНИ-МОНТРАШЕ, от които 2,60 хектара произвеждат основно велики бели вина с световна репутация, произхождащи от сорта шардоне в апелации село, 1er cru и grand cru. Силата на DOMAINE JOMAIN е и в сорта му: Пино ноар (малка гроздова с черни зърна и бял сок, благороден сорт за велики червени вина). Традиционното отлежаване и бутилирането се извършват с внимание, без прекомерна манипулация на вината под строгия контрол на акредитиран лабораторен енолог. Обикновено бутилирането се извършва в началото на септември.