...Ние сушим местния, неокоренен сорт. Тази дивата манго дава малки плодове с ниска производителност и неповторим аромат, напомнящ едновременно на кайсия, ананас, праскова и роза. Всеки парче е равно на половин манго, набрано в перфектна зрялост и сушено при ниска температура.
БУЛКОВА ЧАНТА: 2,5 кг
Реф: MACVE...
... притежават красив, директен и елегантен плод. Прекрасен имот, който си заслужава да бъде наблюдаван отблизо!
Съдържание: 75cl
Тип: Бяло вино
Сорт: 100% Шардоне
AOC: Petit Chablis
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2026
Температура на сервиране: 8-10°C...
... време на приятелска вечеря. Това вино се съчетава перфектно с нарязано пилешко месо, рибен филет, суши или пикантни азиатски ястия.
Опаковка: Картон от 3L
Наименование: Pays d'Oc
Реколта: 2019
Сорт: Viognier
Етикет: Биологично земеделие...
...Впечатляващо вино, което съчетава мускат и сирa, за да изрази аромати на карамфил, виолетка, праскова, лоза, манго и ягодов сос с босилек.
Наименование: Вино от страната на Ок Шардоне
Цвят: Розе
Съдържание: 0.75 Л
Алкохол: 13% Обем
Климат: Средиземноморски
Сорт: 100% Шардоне
Температура на сервиране: 8°...
... г/литър
Алкохолно съдържание: 12.5% обем
Дегустация
Между 10 и 12 °C
Потенциал за съхранение: от 5 до 10 години
Баланс: сладък
Съчетания храна и вино: На аперитив, за десерт с торти, пайове...
Бележки за праскова и цитруси
Алкохолно съдържание: 12.5% обем...
...Роза Печ Аваланш е великолепен сорт рози с много нежно прасковено оцветяване, особено ценен за украса на сватби!
Нейният щедър бутон, цветът и отличната й устойчивост я правят бестселър в магазина!
Идеи за комбинации
Идеална е с гипсофила, бяла роза Аваланш или beargrass...
Височина: около 50 см
Размер на бутона: около 5 см...
... финеса и нотки на бели плодове (круша, бяла праскова), докато Syrah и Rolle добавят приятна закръгленост и обогатяват ароматния спектър с апетитни нотки на червени плодове.
Съчетания с храни и вино
Кюветата ŒnoFil перфектно ще допълни вашите аперитиви или ще съпроводи с вкус вашите барбекюта, пици, плато с колбаси или други тапас.
Сервиране: 8-10°C
Съхранение: Да се консумира в рамките на 2 години
Специфичност: Името на кюветата ŒnoFil е игра на думи, свързваща любителя на хубаво вино (Œnophile) с винопроизводителя, създател на кюветата, Беной ФИЛ.