...произхождаща от остров Цейлон (Шри Ланка), започва да се разпространява във всички страни на Индийския океан от XIX век. Мадагаскар е днес важен производител на тази подправка.
Производство
Landema предлага това етерично масло от кора на канела, като се снабдява от исторически партньор, разположен на източното крайбрежие на Мадагаскар, в близост до плантациите. Изборът на специфично качество на кората...
... нотка на изтънченост към всяко кулинарно творение.
Нашите продукти се отличават с високо качество, идеални за шеф-готвачи и взискателни гурмани.
Различни сортове черен пипер, всеки от които носи уникален вкус, за да обогати ястията.
Джинджифил: Наличен на прах или пресен, добавя екзотичен и пикантен нюанс на рецептите.
Шафран: Известен със своя уникален аромат и златист цвят, тази подправка е идеална за изискани ястия.
Куркума: Използва се заради своите оцветяващи свойства и отличителен вкус, перфектна за къри и традиционни ястия.
...Пот и PET рециклируем.
Тегло 100ГР.
Съставки: едра сива сол от остров Ре, кориандър, куркума, фенугрек, кимион, джинджифил, канела, горчица.
Възможни следи от целина, соя, ядки, глутен, мляко, горчица, сусам и сулфити.
Референтен номер: SEL00021...
...Цейлонската канела е вид канела, която расте в естествено състояние в регионите на Шри Ланка и Индия.
В противоречие с общоприетото мнение, канелата е доста рядка подправка, която не трябва да се бърка с касията, която много прилича на нея и обикновено се среща под името канела.
Тази подправка се извлича с помощта на специален инструмент от вторичната кора на канелата. Извлеченото след това се...
... бяло месо.
*Сладка канела:
Тази подправка особено добре се съчетава с зимни плодове като ябълка, круша, кестен или портокал. В сладките рецепти можем да намерим задължителните ябълкови пайове с канела или домашни компоти, ароматизирани с канела.
Ползите от мелената канела:
Канелата притежава основно антиоксидантни, антибактериални и противовъзпалителни свойства.
...Тази подправка с балсамов оцет е изработена чрез мацерация на множество подправки с пресен джинджифил, след което е смесена с смокини. Нейният уникален вкус подчертава всички видове меса.
Съставки: Балсамов оцет от Модена 77,8% (вино, гроздов сок, оцветител: карамел E150D. Съдържа: сулфити), смокини 19%, подправки 3,3% (канела, джинджифил, черен пипер, бял пипер, карамфил, черен кимион).
...Канелата е подправка, известна и използвана от древността, където е била използвана повече за здравословните си ползи, отколкото за кулинарните си свойства.
... производство, което уважава природата, без торове и пестициди.
- Нашият водещ продукт, пиперът от Кампот, често се цитира като "най-добрият пипер в света". Редка отличителна черта за подправка, този пипер има защитено географско указание (IGP), което гарантира произхода, качеството и сертифицираното био производство EcoCert.
- Гарантираме стриктно прилагане на етични критерии за справедливо производство. Производителите виждат как нивото им на живот се подобрява и ние поддържаме тази динамика по устойчив начин.
Посетете нашия каталог с фини подправки от Меконг или се свържете с нашите екипи!
...дървесни чипсове и др. Смляната канела може да отговори на нуждите през цялата година благодарение на голямото количество и разнообразието от материали за канелена кора. Тя е незаменима подправка в всяко семейство. В момента канелата се използва и в спа центрове като съставка за красота, а в някои държави я консумират с кафе като специален вкус, който придава топло усещане и е полезен за здравето...