... във Франция
Култура
Лешниковото дърво е храст, чийто ареал обхваща по-голямата част от Европа, Мала Азия и Кавказ. Това е храст от гори, живи плетове и градини, който може да се отглежда и за производство на лешници.
Производство
Търсим маслоот растителен произход от френски производител, за да ви предложим това маслоотлешници.
Реф: NOISHV1B
Семейство на продукта: ЛЕШНИК
Тип екстракт...
...Овесени ядки, покрити с пюре и 100% лешници
Цели зърна
Богати на фибри
Бавно печени на фурна
Хрупкави и вкусни
Веганска рецепта
Кратък списък с ингредиенти
Начин на употреба
Да се изсипе в купа с мляко/растителна напитка или като топинг върху йогурт, извара, Скир.
Ингредиенти
Овесени ядки*, лешници* 14% (пюре*, парченца*), нерафинирана светла тръстикова захар*, кокосово масло*, оризови топчета...
...Палета Nutella 1кг
Опаковка по палета 588 буркана
Цена 3€
Срок на годност 12/11/2025
Nutella е марка на крем за намазване, създадена на 20 април 1964 г. в Италия, в региона Пиемонт, от италианската компания за хранителна индустрия Ferrero. Тя се състои от захар, палмово масло, лешници, какао, мляко, суроватка и емулгатори. Тази марка доминира на световния пазар на кремове за намазване. Във Франция тя представлява около три четвърти от пазара на кремове за намазване.
... чувствителна, суха кожа, а също така и на увредена коса.
Маслоотлешници с произход от Франция, е известно в лечението на акнеична кожа. То регулира производството на себум, притежава защитни, заздравяващи и омекотяващи свойства.
Био витамин E, сертифициран по Cosmos според референтната система на Ecocert Суровини. Витамин E има също много интересна роля за кожата. Това е отличен анти-ейдж актив, особено препоръчван за суха и зряла кожа, както и в следслънчеви възстановяващи грижи.
...Пот от 250 г шоколадов крем за намазване
И какво има вътре?
Растителни мазнини (слънчоглед, какаово масло), какао на прах (захар, какао) (26%), захар, обезмаслено мляко на прах (14%), емулгатор: слънчогледова лецитин, аромат: ванилин.
Алергени под лупа
Мляко. Може да съдържа следи отлешници.
Да го съхранявате правилно не е сложно
Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина. Добре затворете буркана след всяка употреба.
Бурканът и капачката: да се изхвърлят с битовите отпадъци.
...Открийте рецепта за малки еклери с нашето Nucella, създадено от Марин от Masterchef за наше най-голямо удоволствие на
Състояние: Ново
СЪСТАВКИ: Лешнициот Цервиони 53 %, млечен шоколад 19 % (какаово масло, паста)
Нетно тегло: 200 г
Произход: Корсика...
...Наслаждаваме се на нея под всякаква форма: сурова, печена, сладка, солена, в паста за намазване, в масло или смесена с други също толкова вкусни ястия. Ммм! Лешникът, известен също като авелина, е плодът на обикновения лешников храст: Corylus avellana.
Лешник произлиза от суфиксното образуване на орех и от умалителния суфикс -ет; терминът орех идва от латинската дума nux, означаваща "всеки плод с черупка и ядка", "орех".
Ean13:3701511704940
Референция:NoisetteBioCorseCoque1...
...Барове от зърнени храни с натурален вкус, черен шоколад или бял шоколад, кръгли с фъстъчено масло, стафиди, лешници, тиква, чиа, сусам, екстракт от ванилия от Мадагаскар и канела.
Опаковка по 3
35 г на закуска
Алергени: сусам, ядки, фъстъчено масло, възможни следи от глутен
Да се съхранява на хладно и сухо място.
...Пшенично брашно, захар, слънчогледово масло, сушени смокини 6,3%
Съхранение: Да се съхранява на сухо и далеч от топлина
Декларация за хранителна стойност за: 100 г
Енергия: 2016 kJ (481 kcal)
Мазнини: 20 г
Наситени мастни киселини: 1,7 г
Въглехидрати: 69 г
от които захари: 28 г
Протеини: 6,1 г
Сол: 0,68 г...
...слънчогледово масло, мляко на прах и ечемичен малц.
Тази крêп дентел е идеална за създаване на основи за хрупкави и хрупкави десерти (смесена с пралина, джандуя, шоколад за покритие, паста от шамфъстък, паста отлешници и други).
Разточете с точилка между две листа хартия за печене или силиконов килим, изрежете с помощта на метални формички или ножове.
Опаковка: 300 г
Съвети от шефове:
За да направите вашата блестяща крêп дентел водонепропусклива, добавете 5% разтопено какаово масло.
Референтен номер: D200523
В наличност: 11 продукта
Размери: 300 г...
...Съставки: Черен шоколад 66% произход извън ЕС (какао, захар, какаово масло, емулгатор: лецитин), пралине от бадеми и лешници (захар, лешник, бадем, масло, емулгатор: рапичен лецитин).
Нутриционни стойности за 100г: Енергия 2373Kj, 570Kcal, мазнини 39g, от които наситени мастни киселини 22g, въглехидрати 49g, от които захар 40g, протеини 5.7g, сол 0.01g.
...Нейният източник на магнезий я прави полезна при умора. Може да се хапва така, както е, като закуска или след физическо или интелектуално усилие."
Съставки: Сурови бадеми, сурови кашу, сурови лешници, златни стафиди, златни чили стафиди Jumbo, кафяви стафиди Flame, кафяви стафиди Sultana, слънчогледово масло, растително масло, консервант E220 (сярен анхидрид).
...Веган сапунът Douceur Nature, подобно на всички наши сапуни, е изработен на ръка чрез студена сапонификация.
Той е богат на зехтин*, лешници* и сусам* и е обогатен с листенца от невен*.
Потенциалът за нежност на този сапун е подсилен с добавянето на много концентрирано домашно овесено мляко*.
Тегло: 100 грама...
... шоколад (захар, пълномаслено мляко на прах, какаово масло, какаова паста, емулгатор: соев лецитин, естествен аромат на ванилия). Карамелизирани лешници 10%.
Може да съдържа следи от мляко, соя, яйца и ядки.
Нетно тегло: 100 гр.
Съвет за съхранение:
Да се съхранява на сухо и хладно място. Идеална температура между 17 и 18°C.
...За всички фенове на шоколада, тази рецепта с шоколад ще ви очарова.
Ще обожавате хрупкавостта на бисквитката, разтапящия се вкус с това сърце от крем за намазване без палмово масло и тази малка щипка морска сол.
Макси бисквитка с Макси Вкус за всички ваши най-гурмански желания.
Енергия: 2165 кДж / 518 ккал
Мазнини: 28 г
От които наситени мазнини: 12 г
Въглехидрати: 61 г
От които захари: 42 г
Протеини: 6 г
Сол: 0.52 г...
...Maison Lesage
Кремовите и вкусни, тези намазки не съдържат палмово масло, а са на основата на чиа масло, без глутен и богати на омега 3.
Съставки: ЛЕСНИЦИ от Пиемонт 35%, захар, ПЪЛНОМЛЯКО на прах, какаова паста, какаово масло, чиа масло, оризово трици масло, слънчогледово масло, какао на прах, емулгатор соев лецитин.
...1 Salidou: карамел с солено масло
- 1 тапичка с Помао от Бретан, покрита с черен шоколад
- 2 яйца от чайка: бадемова паста, покрита с млечен шоколад и захар
- 1 мраморен карамел: с печени бадеми и лешници, покрити с черен шоколад
Възможно е да промените съдържанието на кутията по ваше желание. Свържете се с нас.
Минимално количество: 40 кутии...
...Триъгълни фунийки със сусам, лен и мак. Още по-вкусни, ако се затоплят леко във фурната в опаковката.
Съставки:
брашно от пшеница, масло 29,63%, модифициран царевичен нишесте, сусамови семена 4,15%, черен сусам 4,15%, сол, макови семена 2,02%, натурален аромат (включително мляко), черен пипер, млекопротеини, декстроза. Може да съдържа следи от соя, лешници, бадеми, яйца.
...Специалитет от Анже, Quernon d’Ardoise отдава почит на нашите шистови мини, имитирайки формата и цвета на шистите, които покриват къщите в града. Хрупкав и разтапящ се, Quernon d’Ardoise ви отвежда на покрива на гурманството.
Да се съхранява между 14 и 22°C на тъмно.
Размери
5 см (ш) x 6.5 см (д) x 15.2 см (в)
Нетно тегло
100 г
Списък на съставките
захар, бял шоколад (захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, емулгатор: соев лецитин, естествен аромат на ванилия), бадеми, лешници, кафява захар, декстроза, концентрат от: спирулина, ябълка, репичка и касис.
Нетно тегло: 100 г...
... изящество с нотки на цитруси, круша и мед, докато отлежаването в дъбови бъчви, но също така и в фудри и амфори, придава приятна закръгленост на ароматите на масло, ванилия и щипка сушени плодове (лешници, орехи). Определено едно от най-красивите вина в Анжу в този стегнат и сложен стил!
Съдържание: 75cl
Тип: Бяло вино
Сорт: 100% Шенин
AOC: Анжу
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2028
Температура на сервиране: 8-10°C...
... психотропен ефект!
Как да консумирате шоколад Bloom&Cie?
Отворете плочката шоколад с CBD Bloom&Cie
Яжте 1 или 2 квадрата (или повече?)
Не забравяйте да приберете шоколада в опаковката след консумация
Съхранявайте шоколада с CBD Bloom&Cie максимум 2 месеца след отваряне
Съставки
Черно шоколад (какаова паста*, захар от тръстика*, какаово масло*), бадеми, лешници, орехи, шамфъстък, клюкви, сушени смокини, кокосово масло MCT, CBD (екстракт от конопен канабидиол), терпени и много любов!
Вкус: Интензивен шоколад 71% какао
CBD: 10mg на квадрат...
...тиамин и витамин B6, като същевременно са бедни на въглехидрати.
Лешниците са ядки от малкото лешниково дърво Corylus avellana. Това дърво е известно също като лешниково дърво. Днес съществуват повече от сто сорта лешници.
...100% органичен винен оцет*, концентриран и варен гроздов сок.
- Натурален органичен аромат
* Продукт от органично земеделие
Без консерванти, без алергени
Непастьоризиран
Може да се използва в дресинги, салати, сурови зеленчуци и маринати.
В комбинация с нерафинирано маслоот печени лешници върху салата от ендивия или месклин, вкусовете ще бъдат подчертавани.
Този продукт е наличен също в бутилка от 25 литра, кубове от 3-5-10 литра, бъчка от 220 литра и в контейнер от 1000 литра по поръчка.
... и суровини, без оцветители, без консерванти, без аромати. Производител на пасти за намазване без палмово масло, от какао. Производител на паста от спекулос, пълнежи отлешници, продукти без захар за диабетици и др. Безкрайна креативност, въображение, акцент на вкуса, традиция, занаятчийство и производствени тайни дават живот на пасти за намазване с искрящи, хрупкави текстури, с пипер от Еспелет AOC, солен карамел, крем от спекулос и други.