Бижутата Shyloh разпространяват марката Shyloh вече почти 10 години. Установени в сърцето на Париж, Франция, ние ви посрещаме в шоурума, но също така и онлайн на www.shylohpro.fr.
Предлагаме красиви и устойчиви бижута за всеки ден. Изработени от неръждаема стомана, те са хипоалергенни и цветът на бижутата не се променя с времето или при контакт с вода.
Като търговски доставчик на бижута за Европ...
Открийте Изключителността в Подправките за Вашия Бизнес!
В "La Bonne Épice" сме горди да ви представим нашите изключителни смеси от подправки, създадени да подчертаят вкусовете на вашите продукти. Като производител, специализиран в създаването на висококачествени смеси от подправки, ви предлагаме уникална възможност да иновирате във вашия сектор.
Защо да Изберете "La Bonne Épice" за Вашия Бизнес...
...Био цветчета от карфиол, подправени с джинджифил и семена от копър; мариновани в ръчно приготвена саламура. Подходящи за консумация като предястие или в салата.
Продават се в опаковки по 12, офертата е предназначена за професионалисти. Нашите консерви са произведени в Иль-дьо-Франс от зеленчуци, доставени от местни производители.
Нетно тегло: 250 г
Нетно тегло без течност: 120 г
Брутно общо тегло: 6 кг...
...НЕ Е ТЕРИНА ОТ СЕЛОТО. 100г Емоция от детството ще ви се върне, вашите най-вкусни спомени от пикник на село, тази веган терина е за дегустация върху леко препечен тост или в комбинация с мариновани зеленчуци или корнишони.
СЪСТАВКИ: кокосово масло (35%), вода, соеви протеини, био бирена мая, гъби, горчица, рапично масло, сол, агар-агар, био чиа брашно, био тамари, черен пипер, хересен оцет, подправки, чесън, доматено пюре, ечемичен мисо, лук.
TOM PRESS предлага на професионалистите всичкото оборудване за съхранение, преработка на храни и готвене: Н°1 за любителите на домашното приготвяне.
TOM PRESS проектира и разпространява над 5 000 референции на оборудване и продукти за съхранение, готвене и преработка на храни. С това оборудване можете да произвеждате и преработвате плодове и зеленчуци, меса и риби, млечни продукти, зърнени храни ...
От 2001 г. компанията BHS OLIVES е специализирана в сладкарството, опаковането и търговията с маслинови продукти и техните производни на националния пазар и има намерение да продължи да експортира, което беше една от основните цели на компанията. Тя също така участва в областта на аутсорсинга, предоставяйки своя опит, капацитет за съхранение и персонал с голям опит в областта. Компанията счита за ...
Гурме Прованс е колективна организация, създадена през 2018 г. по инициатива на Корин Мармотан и трима собственици на занаятчийски предприятия с цел да развият продажбите във Франция, Европа и на международния пазар.
Нарастващото търсене от страна на нашите клиенти за по-широка гама от гурме продукти, в съчетание с нашето желание да популяризираме Средиземно море, включително Прованс, с удоволств...
Къщата Caudalie, изключителност в био, натурално и диво!
От своите приятелски тапас, "инфарината или темпура" замразени (крокети, калмари, раба...) сертифицирани IFS, без оцветители, без консерванти и добавки, през дивите риби и други морски продукти, горските гъби от нашите региони, пресни, сушени, на прах или замразени, до своите био зехтини с аромати на манатарки, див мащерка,... получени чрез...
ALINE CHOCOLATIERE преоткрива класиките на шоколадовите сладкиши в стил бастиен. Това е цяла Корсика в шоколадови лакомства: деликатно съчетание между съкровищата на Острова на красотата и добрия шоколад, чрез мед, цитруси, лешници, съкровища от маки и емблематичните Канистрели, които ни връщат в детството и обещават изненадващи и новаторски вкусови преживявания.
Преди няколко години сестрите Джа...
... много зрели плодове с костилки, животински нюанс. Вкусът е сравнително балансиран, но с доста танини. Намираме черен плод и малко дървесни и подправкови нотки. Здраво вино.\n\nACCORDS METS-VINS\nЯстия с сос и мариновани грилове. Сирена от краве мляко с мека текстура.\nВино от бистрономия. Идеално за консумация при 17°C.\n\nContenance (L):0,75\nPoids brut (kg):1,3\nDegré Alcool (%):12,5"}...
...Тази смес е вдъхновена от мариновани агнешки шишчета с пресни билки от мента и розмарин, които предлагаме днес, за да подправите вашите летни барбекюта. С тези свежи аромати на мента и лимон, сместа се съчетава перфектно с агнешко и червени меса. Ще обожавате да усещате ароматите на тази смес, когато месото ви е на скарата!
Аромат: Пресни билки, Лимон...
...Масленото бутер тесто е покрито с разтапяща се плънка от рикота, ароматизирана с мащерка. Пресни мариновани тиквички и филирани бадеми. Подходящо за вегетарианци.
Тегло: 240г...
От 1873 г. Alélor е производител на горчици, хрян и подправки. Семейна компания с 20 служители, Alélor е последната фабрика за горчица в Елзас и единствената фабрика за преработка на корени от хрян във Франция. Alélor си сътрудничи с Търговската камара на селското стопанство, за да подкрепи местния селскостопански сектор и да запази културата на семена от горчица и корени от хрян във Франция. Тази...
...чоризо в естествени черва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варени колбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
... за Пино Ноар. Срещат се също така подправъчни нотки, ванилия и канела.
В устата, атаката е жива с аромати на цитруси и ананас.
Свежестта на Шампанското Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs позволява да се сервира като аперитив с всякакви видове мезета.
Също така ще съпроводи вашите риби и мариновани бели меса.
Можете също така да го сервирате с десерт на основата на плодове.
...Богати на хранителни вещества: Червените лукчета са богати на витамини C, B6 и K, както и на минерали като калий и фолат.
Помагат за намаляване на риска от хронични заболявания: Антиоксидантите в червените лукчета могат да помогнат за намаляване на риска от хронични заболявания като сърдечни заболявания, диабет и някои видове рак.
Универсалност: Червените лукчета могат да се използват в разнообразни ястия, независимо дали са сурови, готвени или мариновани. Яркият им цвят може също да добави декоративен акцент към всяко ястие.
...В КУХНЯТА: Подсилва аромата, вкуса и уханието на вашите грилове и барбекюта. Това е смес от подправки, която възвишава месото и му придава вкусен аромат.
ПОЛЗИТЕ
Барбекютата и гриловете, мариновани в нашите смеси за грил, предизвикват чувство на благополучие и стимулират... Те ще зарадват вашите вкусови рецептори.
Разположен в сградата на Диоцезанския дом в Дижон на 9 бис булевард Волтер, Бутик "Небе и Земя" отваря врати през март 2021 г., за да предложи религиозни книги, продукти от монашески традиции, както и религиозни предмети на жителите на Дижон и техните съседи. Работим с манастири и абатства от цяла Франция. Днес сътрудничим с почти 40 различни религиозни институции в подкрепа на тяхната работа. Наш...
... изключително ниво на надеждност. Над 8000 системи LUTETIA са инсталирани по света за извършване на операции по размразяване, солене, комбиниране на фази, термична обработка, сушене и пушене, охлаждане и криогенни процеси. LUTETIA разработва технологични процеси за всички ваши производства: Свински деликатеси (варен шунка, бекон, пастети), Сухи деликатеси (коппа, сух шунка, суха наденица, Кобург), Мариновани продукти, Преработени пилешки продукти (пилешка шунка, нъгети), Печени и пушени пилета, Морски продукти (сьомга, главоноги).
Производственото звено ANTARTIC II INGRÉDIENTS е създадено през 2002 г. за предоставяне на Технологични Миксове за хранителната индустрия: покрития, соления (мариновани продукти, варена колбасарска продукция, сурова колбасарска продукция, суха колбасарска продукция), желета, маринати, сосове и основи за сосове, аромати, аромати за закуски, натурални аромати, подправки за колбаси и мергез...
Заведенията Simon-Dutriaux, разположени в близост до Ланс в Пас-дьо-Кале, са резултат от сливането на две компании; Simon, основана през 1886 г. и първоначално специализирана в мариновани продукти, и Dutriaux, основана през 1935 г., която се занимава с пушене на риба. Присъединихме се към групата Floridienne през 2008 г. Тази белгийска група в момента заема лидерска позиция на европейско и...
Семейна компания от 1901 г., фирмата Fournier Fils произвежда традиционни пушени риби по занаятчийски рецепти, предавани от поколение на поколение: Пушен херинга (нежни филета, традиционни филета, кипери, буфис, саури, мариновани филета в масло и подправки), пушен хек, пушени филета от сьомга, малки парчета и остатъци от пушена сьомга, пушени филета от скумрия с черен пипер, пушени филета от...
Нашата компания е специализирана в мариновани маслини, както и в други производни продукти, като тапенад, песто, маринован чесън, полусушени домати... Нашите маслини са внимателно подбрани и приготвени според различни рецепти. Благодарение на нашето майсторство, маслините запазват уникално качество на текстура и цвят. Предлагаме също и най-вече асортимент от известни маслини от страната, като Лук и Пишолин. Убедени сме, че ще ви удовлетворим, нашите продукти са опаковани в буркани, кофи, кутии, подноси, пликове и торби.
Компанията FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, създадена през 1992 г., произвежда и внася хранителни продукти от Източна Европа. Ние сме специализирани в традиционни колбаси без химически съставки и в производството на тестени листа (kore-yufka), разновидност на тестен лист. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES внася и разпространява също така всякакви хранителни продукти от страните на Балканите: кафе Minas, ajvar, lutenica, мариновани зеле, печени чушки, Vegeta, Argeta….. Пилешки салам, говежди колбаси, пушен свински филет, пушено говеждо месо, супи, сирена, фета, разнообразни бисквити…...
...Компанията Midi Charcuterie, търгувана под марката Gil Traiteur, е предприятие, специализирано в агро-хранителната промишленост, и по-точно в средиземноморската кухня. Оставяйки традиционната колбасарска продукция, компанията се специализира в производството на "Провансалски вкусове", като мариновани зеленчуци и гъби, мариновани специалитети "Gil Traiteur", морски продукти, мариновани в масло, разпространяеми продукти (нашите "Taillas") и кулинарни помощници.